Rivian: Cea mai mare companie listată după capitalizare fără venituri! Ce urmează?

publicat in 16/11/2021 04:47

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Rivian Automotive, nou listată pe WallStreet, după câteva zile bune de creșteri, este cea mai mare companie din SUA după valoarea de piață fără venituri după ce producătorul de camioane electrice, susținut de Amazon.com Inc. și Ford Motor, a depășit Lucid Group, un peer de vehicule electrice fără vânzări la numele său, în fruntea listei.

Acțiunile Rivian au crescut cu 67% față de prețul lor inițial de ofertă publică de 78 USD. Este cu peste 25% față de capitalizarea Volkswagen AG, unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume, în valoare de piață. Între timp, Lucid și-a văzut prețul acțiunilor în creștere cu 339 la sută în acest an. A devenit publică printr-o fuziune cu o companie cu cecuri în alb în iulie.

Vehiculele electrice au atras interesul investitorilor de la jumătatea anului 2020, când guvernele, factorii de decizie și corporațiile au anunțat planuri de a investi în industrie pe fondul unei urgențe tot mai mari de a aborda schimbările climatice. Rezultatele puternice recente de la liderul industriei Tesla Inc. și un mare impuls din partea companiei de închiriere de mașini Hertz către vehicule electrice au supraalimentat toate stocurile din spațiu.

Raliul lui Rivian pentru a treia zi consecutiv și-a ridicat valoarea de piață deasupra producătorului Mercedes-Benz Daimler AG vineri, după ce a trecut de evaluările de piață ale Ford și General Motors Co. în ultimele două zile.

Personal în perioada următoare am de gând să aștept oprirea creșterilor după care voi testa un SHORT pe termen scurt fiindcă, desigur, ceea ce crește mai și scade (iar noi bărbații știm asta foarte bine) după care voi aștepta stabilizarea prețului pentru a începe o investiție pe termen lung fiindcă, DA, sunt convins că așa cum Amazon au decis să comande MAI MULT decât acele 100.000 de bucâți comandate acum vreun an, și datorită faptului că și Amazon și Ford au investit în această companie … viitorul eu zic ca sunt CEL PUȚIN bine 🙂

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
474 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Cont de marja

Cont de marja – Contul in care se evidentiaza fondurile banesti si/sau instrumentele financiare constituite in vederea garantarii pozitiilor deschise, precum si drepturile dobandite si obligatiile asumate.

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 24/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9761 RON 0.00 %
1 USD 4.6567 RON -0.28 %
1 GBP 5.7878 RON +0.31 %
1 CHF 5.0938 RON -0.51 %
1 CAD 3.4036 RON -0.05 %
1 AUD 3.0265 RON +0.57 %
1 NOK 0.4252 RON +0.26 %


Statistici site
Total membri 1458
Activi azi 2
Membri online 0