Politica de confidentialitate
POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL - GDPR

 

Siguranta datelor dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi, de aceea tratam cu SERIOZITATE și IMPLICARE orice aspect privind protectia datelor dumneavoastra.

Începand cu 25 mai 2018, a fost pus în aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) cunoscut ca și GDPR (General Data Protection Regulation). Asta înseamna ca orice Operator/entitate care prelucreaza date cu caracter personal trebuie sa aplice aceste noi cerinte și sa ofere într-un mod transparent informatii cu privire la modul în care sunt prelucrate datele.

 

DE CE-MI SUNT PRELUCRATE DATELE?

Avand în vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum și faptul ca suntem dedicati în a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal (care pot include nume, prenume, adresa e-mail, adrese IP, s.a. în functie de scopul prelucrarii) care se regasesc în baza noastra de date, va informam ca acestea sunt utilizate doar în scopul îndeplinirii cu succes a proceselor desfașurate în relatia cu dumneavoastra (amintim cateva procese fara a ne limita la acestea: comunicare utilizatori, transmiterea informatiilor publicitate, abonamente, analiza statistica, control al comportamentului, desfașurarea proceselor de personalizare a produselor oferite, derularea proceselor de preluare date de la client, etc.

CUM MA INFORMEZ SUPLIMENTAR CU PRIVIRE LA NOILE REGLEMENTARI?

Suntem dedicati protectiei și securitatii datelor dumneavoastra și ne dorim sa fiti informati și sa decideti în cunoștinta de cauza asupra modului în care sunt folosite informatiile pe care ni le comunicati.

În acest sens, va rugam sa consultati sectiunile urmatoare pentru a afla mai multe informatii cu privire la aplicarea „GDPR” începand cu data de 25 mai 2018 și cum se transpune aceasta în relatia noastra.

 

CUM VA POT CONTACTA?

În cazul în care mai aveti neclaritati sau doriti și mai multe informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa info@holisun.com și va vom raspunde în cel mai scurt timp.

Nota: HOLISUN se aliniaza tuturor masurilor legislative privind protectia datelor cu caracter personal.

 

INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” ÎN CADRUL INVEST CLUB TRANSILVANIA SA, operatorul platformei www.investclub.ro

 

1. INTRO:

Începand cu data de 25 mai 2018, s-a aplicat Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit în continuare „Regulamentul GDPR”.

Va rugam sa consultati informatiile din prezentul document deoarece acesta exprima politica companiei Invest Club Transilvania SA cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

In cadrul  Invest Club Transilvania SA prelucram datele cu caracter personal exclusiv în cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

DEFINIȚII:
  • Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor în sensul Regulamentului GDPR este  Invest Club Transilvania SA, firma cu capital privat, înmatriculata la Registrul Comertului cu J12/1613/2016 , cod fiscal 35975121 și sediul social în Cluj-Napoca, Aleea Bizusa nr. 8, denumit în continuare „Operatorul”, "Invest Club" sau „Invest Club Transilvania SA”.

  • Date contact responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal:, Sediul Invest Club Transilvania SA- în atentia RESPONSABILULUI CU PROTECTIA DATELOR sau la adresa de e-mail: contact@investclub.ro

  • Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

  • Persoana vizata în sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum și orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (un utilizator al site-ului Operatorului, un candidat pentru un anumit post disponibil [daca exista sectiune de Recrutare pe site] etc.).

  • Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar in situatia în care introduceti aceste date într-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin e-mail. Datele care nu au caracter personal (anonime – adresa IP, data si ora accesului, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit, etc.) sunt stocate si prelucrate în scopuri interne legate de sistem și în scopuri statistice.

  • Prelucrarea datelor personale: înseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, ștergerea sau distrugerea.

 

2. SCOPURILE SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII DATELOR DVS.:

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 și a legislatiei conexe, scopurile pentru care prelucram datele dumneavoastra personale vizeaza strict relatia dintre Invest Club Transilvania SA si persoana vizata. Informatiile pe care ni le furnizati sunt tratate cu maxima confidentialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.

Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date și temeiul juridic:

 

2.1. CONTRACTAREA ȘI ADMINISTRAREA RELAȚIEI CU CLIENȚII ȘI UTILIZATORII PLATFORMEI:

 

a. Accesarea site-ului www.investclub.ro

În cazul accesarii paginii noastre de internet browser-ul dumneavoastra de internet transmite automat datele de acces (de ex. adresa IP, data și ora accesarii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fișierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul și versiunea browser-ului, sistemul de operare, codul de raspuns http) catre serverul nostru, pe baza unor setari tehnice. Aceste date sunt colectate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fișiere de tip protocol și sunt utilizate exclusiv în scop statistic și în scop de analiza, de ex. pentru îmbunatatirea experientei dumneavoastra pe site.

Nota: Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alti identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi în anumite circumstante date cu caracter personal și pe care le vom trata ca atare.

b. Date pentru contul de utilizator

La înregistrarea ca utilizator pe site colectam: nume, prenume, email, etc.

Datele dumneavoastra vor fi salvate în baza de date a companiei Invest Club Transilvania SA. Aveti posibilitatea de a solicita oricand ștergerea datelor dumneavoastra și a contului dumneavoastra de utilizator.

c. Datele pentru serviciul newsletter

 În momentul în care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de  Invest Club Transilvania SA doar în scopuri promotionale si de marketing, informare, trimitere mesaje etc.

Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu serviciile și campaniile noastre, respectand dispozitiile legale în vigoare.

Utilizarea datelor înceteaza de îndata ce renuntati la serviciul newsletter.

d. Comunicare prin e-mail

Putem folosi datele pe care ni le-ati oferit pentru a va trimite comunicari prin mesaje pe adresa de e-mail. Daca v-ati înscris pentru unele dintre newsletter-ele noastre, va vom trimite aceste informari pe adresa de e-mail comunicata. Va puteti retrage abonarea de la newsletter oricand doriti.

 

2.2. ADMINISTRAREA AFACERII:

 

a. Politica cookies

Pentru a va îmbunatati experienta de navigare online, folosim cookie-uri care faciliteaza utilizarea website-ului www.investclub.ro de catre vizitatori

In general, rolul cookie-urilor este de a asigura o interactiune rapida si facila între utilizatori si site-urile web. De asemenea cookie-urile sunt folosite pentru ca utilizatorii sa-si poata relua cu usurinta activitatile la urmatoarele accesari ale unui site web, vizitat anterior. Practic, cookie-urile spun serverului care sunt paginile ce trebuie afisate utilizatorului, fara ca acesta sa fie nevoit sa-si aminteasca paginile in care a navigat sau sa navigheze în întreg site-ul de la început. Va rugam sa consultati Politica Cookies pentru a obtine informatii detaliate.

c. Analiza statistica

Avem interesul legitim de a întelege cum functioneaza site-ul nostru, cum este citit și care ne este publicul. Pentru aceasta, agregam datele din mai multe surse. Putem sa folosim aceste date pentru a îmbunatati anumite functionalitati, pentru a modifica sectiunile sau pentru a va oferi cele mai relevante informatii, în cea mai buna forma grafica posibila.

Note:

  • În situatia în care vom intentiona sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal într-un alt scop decat cele mentionate mai sus, va vom furniza, înainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv și orice informatii relevante.

  • În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra, va vom solicita separat consimtamantul, în mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul în orice moment prin intermediul adresei de e-mail contact@investclub.ro, ori la adresa poștala: Aleea Bizusa 8 Cluj Napoca, Cluj, Romania în atentia responsabilului cu protectia datelor. Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

 

3. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA ÎN CALITATE DE PERSOANA VIZATA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

 

3.1. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ȘI CUM POT FI EXERCITATE

Potrivit Regulamentului GDPR, în calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a. Dreptul la informare și acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului și de a obtine, fara întarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc și/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca în cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine ștergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara întarzieri nejustificate, în cazul în care se aplica anumite motive mentionate în Regulamentul GDPR.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii în anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc și de a le transmite catre un al operator.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune în orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, în conditiile Regulamentului GDPR.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza în mod similar într-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situatia în care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

 ➢ Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa, datata și semnata la adresa de e-mail: contact@investclub.ro, ori la adresa poștala: Aleea Bizusa 8 Cluj Napoca, Cluj, Romania în atentia responsabilului cu protectia datelor.

 ➢ În cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

În termen de cel mult o luna calculat de la primirea cererii dumneavoastra vi se vor furniza informatii privind actiunile întreprinse sau acolo unde este cazul privind motivele pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti în vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cel mult doua luni în situatia în care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea și numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

 

4. DESTINATARII SAU CATEGORIILE DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

 

Destinatarii care prelucreaza datele cu caracter personal în cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorași prevederi legale, oferind același nivel de protectie ca și Operatorul.

Nota: În cazul destinatarilor cu activitate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca aceștia sunt certificati “Privacy Shield” și sunt considerati de catre Comisia Europeana ca furnizand un nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web :https://www.privacyshield.gov/welcome.

 

4.1. TRANSMITEREA DATELOR ÎN SCOPUL FUNCȚIONARII SERVICIUL NEWSLETTER

Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat în domeniul livrarii e-mail-urilor, respectiv platforma mailchimp.com ce apartine The Rocket Science Group. Politica acestuia în domeniul protejarii datelor se regasește aici: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

 

4.2. TRANSMITERE CATRE INSTITUȚII PUBLICE, INSTANȚE DE JUDECATA, PRECUM ȘI AUTORITAȚI COMPETENTE SA CERCETEZE SAVARȘIREA FAPTELOR PENALE

În cazuri speciale, atunci cand se impune acest lucru prin lege, compania HOLISUN poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

 

4.3. TRANSMITERE CATRE ALTI TERȚI

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta în mediul online, ne preocupam constant sa îmbunatatim/facem mentenanta programelor software utilizate. În acest sens, avem încheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate în domeniul programarii și al mentenantei software.

 

4.4. PLUGIN-URI DE RETELE SOCIALE 

Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: facebook.com, instagram.com, twitter.com ). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar și distinct.

La accesarea paginilor noastre de internet care contin un plugin de retea sociala browser-ul dumneavoastra va realiza o conectare directa la serverul operatorului retelei sociale. Continutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului retelei sociale direct catre browser-ul dumneavoastra și va fi integrat de acesta în pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul retelei sociale primește informatia ca ati accesat pagina noastra. În cazul în care în timpul vizitarii paginii noastre de internet este în derulare o sesiune de conectare valabila la o retea sociala, vizita poate fi atribuita contului respectiv de utilizator. În cazul în care interactionati cu plugin-ul, informatia respectiva este transmisa operatorului de retea sociala și este salvata acolo.

Daca doriti sa împiedicati colectarea datelor dumneavoastra de catre operatorul retelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie sa va deconectati (adica sa va „delogati”) de la serviciul operatorului de retea sociala înainte de vizitarea paginii noastre de internet.

De asemenea puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra. Aflati mai multe vizitand pagina Politica de cookies

Informatii privind scopul și volumul stocarii de date precum și privind procesarea ulterioara, utilizarea și drepturile de care beneficiati, precum și posibilitatile de setare puteti gasi în precizarile operatorului de retea sociala referitoare la protectia datelor, care nu au legatura cu aceasta declaratie cu privire la protectia datelor. În privinta operatorului „facebook“ gasiti aceste directive la adresa https://www.facebook.com/policies/cookies

 

4.5. SERVICIUL DE ANALIZA WEB GOOGLE ADWORDS/ANALYTICS

Pagina noastra de internet utilizeaza serviciul de analiza web „Google Adwords/Analytics“ al societatii Google Inc., în scop statistic.

Aceasta pagina de internet utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al web-ului pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), care la randul sau, utilizeaza cookies. Informatia generata de cookie despre modul dumneavoastra de utilizare al site-ului va fi transmis și stocat pe serverele Google din SUA.

În cazul în care anonimizarea adresei IP este activata, IP-ul dumneavoastra va fi scurtat în spatiul statelor membre al Uniunii Europene sau a altor terti membrii ai Spatiului Economic European. Doar în cazuri exceptionale, adresa IP întreaga va fi transmisa catre un server Google în SUA și scurtata acolo. Anonimizarea IP este activata pentru acest site. Google va folosi aceasta informatie în numele operatorului acestui site pentru scopul evaluarii utilizarii dumneavoastra a site-ului, va genera rapoarte despre activitatea pe site pentru operatori de pagini web și le va furniza și alte servicii legate de activitatea site-ului și utilizarea internetului.

Adresa IP pe care o transmite browserul dumneavoastra nu va fi asociata cu alte date detinute de catre Google. Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, însa în aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile site-ului. Puteti, de asemenea, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea și instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile: Google Analytics Terms of Service si Google Privacy & Terms.

 

5. PERIOADA DE PASTRARE A DATELOR PERSONALE

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și pastrate, luam în considerare durata contractuala pana la îndeplinirea obligatiilor contractuale respectiv a scopului și termenele de arhivare prevazute de dispozitiile legale în materie. Daca doriti mai multe informatii despre cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail contact@investclub.ro

În cazul în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal în temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului în care va retrageti sau limitati consimtamantul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

 

6. SECURITATEA DATELOR

Pagina noastra de internet și celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin masuri tehnice și organizatorice împotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor dumneavoastra de catre persoane neautorizate precum și împotriva pierderii sau distrugerii datelor dumneavoastra.

Este necesar sa tratati în permanenta cu confidentialitate datele dumneavoastra de acces și sa închideti fereastra de browser cand terminati vizitarea paginii noastre de internet.

Pentru transferul de date cu caracter personal utilizam proceduri tehnice de criptare. Puteti identifica transmiterea de date criptate (https) prin afișarea unui simbol de închidere, de ex. afișarea unui simbol de cheie sau lacat în bara de statut a browser-ului dumneavoastra.

 

7. BAZA LEGALA

Pentru și mai multe detalii puteti consulta baza legala:

  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulatie a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016).

  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

Managementul de la cel mai înalt nivel se angajeaza ca prezenta politica de confidentialitate sa fie respectata de toti angajatii, prin implementarea procedurilor interne specifice/regulilor privind protectia datelor cu caracter personal, conform bazei legale privind prelucrarea acestora.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cum sunt clasificate si cum se poate alege un fond ?

Stiut fiind faptul ca fondurile deschise isi investesc activele in: instrumente ale pietei monetare, obligatiuni municipale si/sau corporatiste, actiuni tranzactionate pe piata bursiera si alte valori mobiliare permise de autoritatea de reglementare si ca fiecare din aceste instrumente presupune un anumit grad de risc, rezulta ca si investitiei intr-un fond deschis de investitii ii este asociat un anume risc.

De regula, obtinerea unor performante este in stransa legatura cu riscul asumat, astfel la un nivel de risc scazut si nivelul performantei este scazut, iar la un nivel de risc mare si performanta obtinuta poate sa fie mare.

Functie de modul in care isi investesc activele (structura de portofoliu), fondurile deschise se grupeaza in patru categorii, fiecarei categorie fiindui asociat si un anume grad de risc

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 26/11/2020
Moneda Curs
1 EUR 4.8738 RON +0.02 %
1 USD 4.0922 RON -0.11 %
1 GBP 5.4621 RON +0.11 %
1 CHF 4.5042 RON +0.26 %
1 CAD 3.146 RON -0.08 %
1 AUD 3.0127 RON +0.17 %
1 NOK 0.461 RON +0.09 %


Statistici site
Total membri 512
Activi azi 26
Membri online 6