Regulament Portalului Investitorilor din Romania

Portalul Investitorilor este operat de INVEST CLUB TRANSILVANIA S.A. (“Societatea”) prin intermediul site-ului situat la https://www.investclub.ro (“Site-ul”), aplicatiile mobile și celelalte servicii aditionale (“Servicii”), pentru tine, utilizator individual (“Utilizator”), sub rezerva respectarii termenilor și conditiilor stabilite aici.

INVEST CLUB TRANSILVANIA SA este o societate care activeaza in domeniul activitatilor directiilor (centralelor), birourilor administrative centralizate avand CIF 35975121, nr. înmatriculare: J12/1613/2016 si avand sediul in Romania, Cluj-Napoca, Str. Aleea Bizusa, bl. 8, sc. 2, ap. 53.

Administratorul InvestClub.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1. Acord

Prin utilizarea site-ului, esti de acord sa respecti Termenii si conditiile de utilizare („TCU”). Daca nu esti de acord cu termenii și conditiile stabilite in TCU si politica de confidentialitate, te rugam sa nu accesezi sau sa utilizezi in alt mod Site-ul sau orice informatii continute aici.

Site-ul nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani asa incat, un cont de utilizator va putea fi creat doar daca ai peste aceasta varsta. Prin accesarea site-ului confirmi ca ai peste 18 ani. 

2. Modificari ale TCU

Ne rezervam dreptul in orice moment sa modificam termenii si conditiile de utilizare („TCU”), sa schimbam continutul sau caracteristicile site-ului precum si drepturile de acces, fara vreo notificare prealabila. Introducerea, modificarea sau eliminarea de tarife pentru utilizarea site-ului sau a unor parti ale acestuia se va realiza cu o notificare rezonabila.

3. Politica de continut

Niciun continut publicat pe Site nu constituie o recomandare de achizitie a unei instrument financiar ori de realizare a unui portofoliu de valori mobiliare, tranzactii sau strategii de investitii. In plus, niciunul dintre furnizorii de informatii de pe Site nu te consiliaza personal cu privire la natura, potentialul, valoarea sau adecvarea unui portofoliu de valori mobiliare, tranzactii, strategii de investitii sau alte chestiuni. In masura in care orice continut publicat pe Site poate fi considerat ca fiind sfaturi sau recomandari de investitii in legatura cu un anumit instrument, aceste informatii sunt impersonale și nu sunt adaptate nevoilor de investitii ale unei anumite persoane. 

O investitie in orice instrument este supusa unui numar de riscuri iar discutiile de pe Site cu privire la orice instrument nu vor contine o lista sau o descriere a factorilor de risc relevanti. In plus, trebuie avut in vedere ca unele instrumente despre care se discuta pe site au o capitalizare de piata scazuta sau o volatilitate extrema, ceea ce duce la cresterea nivelului de risc.

Datorita numarului de surse din care este obtinut continutul prezentat pe Site si a pericolelor inerente distributiei electronice, pot exista intarzieri, omisiuni sau inexactitati in acest continut. Orice material și/sau continut care apare pe Site este furnizat „ca atare”, fara nici o garantie sau responsabilitate cu privire la continutul sau ori sursa primara de informare. 

Societatea, angajatii ori furnizorii de informatii nu sunt raspunzatori pentru nicio decizie de investitii, pierdere financiara, profituri pierdute sau alte daune similare, rezultate direct sau indirect de utilizarea Site-ului sau a serviciilor,

Site-ul poate contine opinii cu privire la instrumente financiare ale unor analisti sau bloggeri asupra carora acestia poarta intreaga responsabilitate cu privire la sursa informatiei, drepturile de autor, corectitudinea si realitatea continutului. Este recomandat ca acestia sa dezvaluie daca detin sau au un interes personal cu privire la instrumentul despre care scriu. Cu toate acestea, Societatea sau angajatii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru urmarirea acestor dezvaluiri, omisiuni sau inexactitati.

Datele privind situatiile financiare si performanta unui anumit instrument sunt furnizate de surse considerate a fi fiabile, iar calculele de pe Site sunt facute folosind astfel de date. Societatea sau angajatii sai nu sunt raspunzatori de erorile existente in aceste date, respectiv in calculele de pe Site ce au la baza aceste date iar in masura in care sunt identificate sau sesizate se vor lua masuri pentru rectificarea lor in cel mai scurt timp.

4. Dreptul de utilizare a continutului si serviciilor

Site-ul si continutul, inclusiv dar fara a se limita la textul, documentele, articolele, produsele, software-ul, grafica, fotografiile, sunetele, videoclipurile, caracteristicile interactive, serviciile, linkurile, postarile utilizatorilor, aplicatii terte si orice alt continut de pe site („Continut”) si marcile comerciale, continute in acesta, sunt proprietatea Societatii si a furnizorilor sai terti. Puteti accesa si utiliza continutul si puteti descarca si/sau imprima copii ale oricarui continut de pe Site, numai pentru uz personal, necomercial. Daca descarcati sau tipariti o copie a continutului pentru uz personal, trebuie sa respectati toate drepturile de autor si alte notificari de proprietate continute in acesta. 

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri de internet sau linkuri catre continut creat de terti care este publicat pe Site. Nu controlam si nu sustinem astfel de site-uri web sau continut si nici nu am revizuit sau aprobat orice continut care apare pe alte site-uri web sau pe Site-ul nostru. Te rugam sa citesti conditiile de utilizare si politica de confidentialitate a oricaror astfel de site-uri terte cu care interactionezi inainte de a te angaja in orice activitate. Esti singurul responsabil pentru utilizarea si conectarea la orice site-uri ale tertilor. 

Poti face link catre orice continut de pe site sau sa preiei continutul sau parti din el, cu mentionarea sursei informatiei.

Aceste drepturi sunt conditionate de respectarea deplina si continua a acestor TCU. 

Este interzisa revanzarea sau permiterea accesului la Servicii altor persoane ori copierea materialelor care apar pe Site pentru revanzare sau in orice alt scop catre altii fara acordul nostru. In plus, in legatura cu utilizarea Site-ului si a serviciilor acestuia esti de acord sa nu utilizezi site-ul in orice scop ilegal, sa nu restrictionezi sau sa impiedici accesului altui utilizator la Site, sa modifici, sa adaptezi, sa decompilezi sau sa dezasamblezi orice portiuni a site-ului, sa utilizezi orice robot, aplicatie de cautare sau alt dispozitiv sau proces manual sau automat pentru a descarca, prelua, indexa, date sau altele asemenea, sa trimiti reclame nesolicitate sau neautorizate, spam, etc. catre alti utilizatori ai site-ului, sa transmiti orice continut care contine viruși software sau alte coduri, fisiere sau programe de computer daunatoare pentru Site. 

Esti de acord sa respecti toate legile, regulile si reglementarile aplicabile in legatura cu utilizarea site-ului si a continutului pus la dispozitie in acesta.

Vei fi responsabil si legat de orice utilizare neautorizata a Site-ului si a serviciilor, facuta cu incalcarea acestei sectiuni. Dreptul de acces acordat in temeiul acestor Termeni si conditii se va restrictiona, suspenda sau incheia in cazul in care Societatea considera ca orice informatie furnizata de utilizator, inclusiv dar fara a se limita la datele de identitate sau de contact, nu mai sunt actuale sau corecte ori daca nu se respecta Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului sau a serviciilor. 

Societatea, la propria sa discretie si cu sau fara notificare, poate termina accesul utilizatorului la oricare sau la toate Serviciile utilizate, in situatia constatarii unor incalcari ale termenilor si conditiilor, fara o rambursare a tarifului achitat pana la acel moment de catre utilizator.

4.1. Utilizarea site-ului de catre minori

Daca esti minor si accesezi site-ul, o poti face doar sub supravegherea parintelui sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

5. Contul tau

Anumite sectiuni ale site-ului sunt accesibile doar membrilor inregistrati pe Site, cu conturi gratuite sau platite, in functie de specificul informatiei. Ca parte a procesului necesar pentru a configura un cont si pentru a obtine acces la anumite parti ale Site-ului, ti se va solicita sa furnizezi cateva informatii de inregistrare sau sa te inregistrezi prin intermediul unuia dintre conturile tertilor (Facebook, Google, etc.). Trebuie sa te asiguri ca informatiile de inregistrare sunt exacte, veridice si actualizate. Ne rezervam dreptul de a bloca crearea contului pe baza imposibilitatii noastre de a confirma autenticitatea informatiilor de inregistrare.

Te rugam sa retii datele de inregistrare pentru a putea sa te conectezi la contul tau. Vei fi singurul responsabil pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor de inregistrare si trebuie sa ne anunti imediat cu privire la orice utilizare neautorizata a contului. Esti singurul responsabil pentru toata activitatea si utilizarea contului, inclusiv, dar fara a se limita la, utilizarea contului de catre orice terta parte autorizata de tine.

Fiecare persoana are dreptul la un cont pe Site, nefiind permisa realizarea de conturi multiple, false ori cu identitatea altei persoane.

Ne rezervam dreptul de a inchide contul de utilizator, la discretia noastra, in orice moment, fara notificare, in cazul in care constatam incalcarea Termenilor si a conditiilor Site-ului. 

Continutul de baza al site-ului este accesibil tuturor, dar accesul la anumite parti ale Site-ului este permis doar utilizatorilor inregistrati cu cont activ, gratuit sau platit, in functie de sectiunea din Site.

Pentru a achizitiona un pachet de acces platit in Site pe baza de abonament, ti se va cere sa efectuezi platile specificate in pagina de plata, utilizand o metoda de plata pusa la dispozitia ta. Pentru a efectua o astfel de achizitie, te putem directiona catre site-urile noastre de incredere ale furnizorilor de servicii de plata. Este posibil sa ti se solicite sa partajezi cu furnizorii de servicii de plata Informatiile tale personale (cum ar fi numele, adresa, numarul de identitate), informatiile financiare (numarul cardului de credit, contul bancar etc.) și orice alte informatii solicitate de furnizorii de servicii pentru a finaliza achizitia. Este posibil sa schimbam aceste tarife sau metode de plata din cand in cand urmand a face anuntul pe Site. 

Abonamentele in curs de derulare raman neschimbate pana la expirarea termenului initial urmand ca apoi sa se supuna noilor conditii.

Reinnoiri - Cu exceptia cazului in care vei anula abonamentul cu cel putin 48 de ore inainte de sfarsitul perioadei de abonament curente, acesta va fi reinnoit automat la fiecare perioada de abonament la care te-ai abonat, iar tariful pentru aceasta perioada reinnoita se achita automat prin furnizorul de servicii de plata pe care l-ai utilizat initial pentru achizitie. In cazul in care nu se poate incasa tariful, contul va fi restrictionat si o notificare catre tine va fi transmisa.

Conturi gratuite - Este posibil sa oferim conturi sau perioade gratuite astfel incat sa poti incerca continutul de pe Site. La expirarea gratuitatii vei fi nevoit sa accesezi un abonament platit pentru a ramane conectat la sectiunile platite.

Inchiderea conturilor - In orice moment si fara o notificare prealabila putem schimba sau inchide orice continut, serviciu furnizat sau orice cont de pe Site, urmand a rambursa proportional cu perioada neutilizata tariful de acces la Site.

In cazul intarzierilor mai mari de 30 de zile de la data oricaror taxe neplatite, serviciile bazate pe abonament vor fi considerate inactive si putem anula sau suspenda contul si serviciul bazat pe abonament pentru neplata. Vei fi raspunzator pentru orice taxe suportate de noi in eforturile noastre de a colecta orice solduri ramase de la acest cont.

6. Reguli privind postarile de continut pe Site

Site-ul permite trimiterea de continut de catre utilizatorii Site-ului, inclusiv comentarii, articole, linkuri, mesaje private trimise catre alti utilizatori inregistrati prin intermediul sistemului de mesagerie al Site-ului. 

Societatea are dreptul, fara o notificare prealabila, sa monitorizeze, sa cenzureze, sa editeze, sa mute, sa stearga si/sau sa elimine orice continut postat pe Site sau orice continut transmis prin mesaje directe sau prin orice alta metoda catre sau de la contul de utilizator in orice moment, daca incalca regulile din prezentul document. 

6.1 Reguli Generale

a)          Comentarii

Art. 1    Pastrati un limbaj decent. Aducerea de injurii atrage suspendarea, limitarea sau stergerea automat a contului dumneavoastra, raportat la gravitatea faptei si repetitivitatea faptei.

Art. 2    Nu sunt admise comentariile ce contin amenintari, cuvinte cenzurate sau insulte, imagini obscene, la adresa unui alt utilizator. 

Comentariul va fi sters fara drept de apel și nu va exista o atentionare pentru acest fapt.

Sunt admise doar comentariile in limbile urmatoare: Romana, Engleza.

Art. 3    Comentariile inutile, fara o reala valoare adaugata vor fi sterse, iar utilizatorul va fi atentionat.

Art. 4    Fara cereri/postari de ponturi/tepe/tunuri. Site-ul nu este casa de pariuri, ci cea mai mare comunitate de investitori din Romania. 

Art. 5    Este interzisa postarea adreselor e-mail/ID-urilor/paginilor personale/numerelor de telefon etc.

Art. 6    Este interzisa postarea videoclipurilor care au ca și scop reclama la propriul video, canal de social media ( YouTube, TikTok, Instagram, Facebook, etc.)

Art. 7    Pentru orice fel de text preluat (carti, ziare, articole, lucrari stiintifice, jurnale - online sau print), utilizatorul este obligat sa citeze sursa textului distribuit. In caz contrar, comentariul va fi sters si utilizatorul atentionat.

b)          Activitatea in cadrul comunitatii (forum, articole, chat și mesaje private)

Art. 8     Un comportament agresiv in cadrul sectiunii de articole si/sau forum va duce la atentionare sau dezactivarea contului!

Art. 9    Este recomandata folosirea butonului de cautare pentru o mai buna organizare a topicurilor de interes, dar și pentru a eficientiza alocarea spatiului pe serverul destinat platformei.

Art. 10    Este recomandata folosirea “$” cand discuti de un emitent al Bursei de Valori Bucuresti. Exemplu “$TLV” Banca Transilvania. In acest fel, ceilati utilizatori vor gasi mult mai usor informatiile generale de interes pe baza acelui emitent.

Art. 11    Este recomandat ca intrebarile utilizatorilor sa fie postate in topicuri corespunzator pentru a fi ușor de cautat folosind tag-uri relevante.

Art. 12    Comportamentul neadecvat va duce la inchiderea contului utilizatorului!

 Art. 13    Inainte de orice intrebare, utilizatorul trebuie sa consulte tutorialele disponibile in cadrul Portalului.

Art. 14    Este interzisa postarea de topicuri/postari de vanzari /cumparari/ schimburi/cautari de personal etc. 

 Art. 15    Este interzisa postarea adreselor de e-mail/ID-urilor/paginilor personale/numerelor de telefon etc.

Art. 16    Este interzisa bataia de joc cu referire la topicurile altor membri ai acestei comunitati. 

Art. 17    Este interzis atacul verbal sau insultele catre un alt utilizator, amenintarile sau folosirea de cuvinte sau imagini obscene sau intersize.

Art. 18    Este interzis off-topicul (postarea mesajelor care nu sunt in aceeași tema cu topicul respectiv).

Art. 19    Este interzisa trimiterea mesajelor private agresive sau continand injurii sau cu continut comercial. 

6.2 Reguli de baza ale comunitatii

Art. 20     Participatia la discutiile comunitatii

Aceasta comunitate reprezinta un mediu partajat de invatare, documentare și impartire a cunostintelor din domeniul financiar si cu ceilalti membri ai acestei platforme. Nu este de ajuns o simpla inregistrare si trecere fugitiva peste discutiile dintre membri acestei comunitati. Pentru o crestere organica, de lunga durata si spre beneficiul tuturor utilizatorilor, fiecare dintre noi trebuie sa contribuie la discutiile deschise respectand regulile mentionate la punctele anterioare. 

Art. 21     Ajutorul acordat membrilor comunitatii

Pentru a putea sustine dezvoltarea educatiei financiare din Romania, este nevoie de cei de langa noi care cunosc domeniul mai indeaproape si doresc sa imparta din experientele lor  in aceasta comunitate. 

Fiecare membru este incurajat sa iși spuna parerea liber in scopul dezbaterilor constructive. Criticile trebuie in mod obligatoriu sa fie doar constructive si bine intentionate. 

Un mediu investitional este sustinut doar de un comportament de inalta calitate. Orice alt fel de discutie iesita in derizoriu care se va abate de la aceste reguli nu vor fi tolerate. Orice fel de abatere se sanctioneaza conform regulilor mentionate anterior.

Art. 22     Atentia si rabdarea acordata discutiilor

Suntem cea mai mare comunitate de investitori din Romania si ne asumam pe deplin acest rol. Tocmai din acest fapt, fiecare utilizator este obligat sa citeasca cu rabdare si pana la capat discutia din fiecare topic pentru a avea o contributie cat se poate de relevanta si pe subiect. Acest fapt va ajuta la evitarea repetarii unui topic de catre un alt membru.

Art. 23     Comportamentul discutiilor 

Timpul inseamna bani. Recomandam membrilor sa urmeze o alternativa scurta, la obiect, concisa si fara formulari pompoase a contributiilor individuale in discutii. Utilizatorul este obligat sa poarte o discutie scrisa corect gramatical și literar, fara greseli de ortografie. 

Nu se accepta comentariile scrise cu litere mari (capslock). Utilizatorul este obligat sa isi reciteasca postarea care urmeaza a fi publicata pentru a se asigura ca este ceea ce a dorit sa transmita de la bun inceput.

Art. 24     Respectarea diversitatii membrilor

Pentru ca locuim intr-o lume multiculturala cu diferite si vaste etnii, membrii sunt obligati sa pastreze un limbaj adecvat fara a ofensa ceilalti utilizatori. Orice fel de comentariu sau gluma rasista, sexista, heterosexista sunt inacceptabile, precum si cele derogatorii si sarcastice cu referire la obiceiurile religioase, dizabilitati sau varsta.

Art. 25     Raportarea problemelor de natura tehnica

Daca pentru orice motiv, utilizatorul intampina probleme tehnice si nu poate sa isi duca la bun sfarsit intentia din cadrul Portalului Investitorilor din Romania, este incurajata raportarea problemei tehnice prin butonul de feedback disponibil pe fiecare pagina din cadrul platformei (iconica de feedback din coltul de jos din dreapta), pentru rezolvarea problemei tehnice va rugam sa descrieti problema intalnita cu cat mai multe detalii relevante.

6.3. Sistemul de puncte si Badge-uri din cadrul comunitatii

Art. 26     Activitatea utilizatorilor din cadrul comunitatii este recunoscuta prin sistemul de punctaj afisat public in cadrul profilului de utilizator.

Art. 27     Punctaje automate:

1.    Pentru deschiderea contului de utilizator- 50 de puncte

2.    Pentru semnarea Actului de adeziune in Asociatia Invest Club - 50 de puncte

3.    Pentru deschiderea contului Premium - 100 de puncte

4.    Pentru activitatea in comunitate

          a) Articole noi publicate- 10 puncte

          b) Pentru aprecierile primite - 1 punct pentru fiecare apreciere neta primita ( Like-Dislike)

          c) Comentarii facute in cadrul unui articol - 3 puncte

          d) Apreciere( Like) dat in cadrul discutiilor - 1 punct

Art. 28     Puncte manuale

          a) Pentru completarea cu succes al unui quiz - numarul de puncte date se va vedea la inceputul quizz-ului si se vor acorda dupa completarea cu succes al unui quiz.

          b) Pentru participarea la evenimentele Invest Club - numarul de puncte date se va vedea in descrierea evenimentului si se vor acorda dupa participarea la eveniment.

          c) Pentru castigarea concursurilor periodice din cadrul Portalului -  numarul de puncte date si conditiile de eligibilitate se vor vedea in descrierea concursului.

          d) Premii pentru diferite merite deosebite in cadrul Portalului - se va decide de conducerea Societatii si justificarea punctelor acordate se va vedea in cadrul profilului de utilizator premiat.

Art. 29     Badge-urile de tip “Nivel user” sunt acordate in cadrul Portalului Investitorilor din Romania, in functie de numarul de puncte acumulate:

Nivel

Logo Badge

Badge Elemente Rare

Explicatie

100


Silver

Argint

Un metal pretios din categoria elementelor rare care a folosit in cursul istoriei la baterea monedelor si pentru crearea de bijuterii. In prezent, argintul are de asemenea o gama larga de intrebuintari industriale.

1.000

Rhodium

Rodium

Rodium are culoarea alb-cenusiu, un efect stralucitor si face parte din categoria metalelor rare, din grupa platinei. Are o duritate ridicata, se gaseste in minereurile de platina si este aplicat prin glavanizare ca strat de acoperire pentru diferite bijuterii din aur alb pentru un aspect mult mai lucios. Rodiul este folosit si in industria auto si cea medicala pentru o serie de dispozitive care folosesc raze X.

5.000

Platinum

Platina

Platina este un metal dur, pretior si maleabil de culoare gri-alb. Este rezistent la coroziune si se foloseste pentru confectionarea bijuteriilor, in medicina dentara si industria auto pentru realizarea unor contacte electrice. Au fost momente in care platina a luat locul aurului din punct de vedere al pretului, deoarece este cu mult mai pretioasa, insa, in prezent, pretul unui gram de platina este sub cel al unui gram de aur.

10.000

Rhenium

Renium

Renium este un material rar, dar care are o duritate foarte ridicata. Reniul este extras din minele de cupru, iar cele mai mari rezerve se gasesc in Chile, Kazakhstan si Statele Unite.

25.000

Gold

Aur

Aurul se gaseste si el in topul metalelor scumpe, insa acesta nu este atat de rar precum alte metale. Aurul este folosit de peste 5.000 de ani in diferite industrii si reprezinta unul dintre cele mai importante metale din lume, pentru ca este si foarte maleabil. Este folosit in special pentru fabricarea bijuteriilor, dar si pentru crearea diferitelor obiecte de arta sau chiar monede.

50.000

Indium

Indium

Indium este un metal care se gaseste extrem de rar si doar in cantitati mici, in zone precum China, Coreea de Sud si Japonia. Este folosit pentru aliaje usor fuzibile, aliaje dentare si de lipit. Pretul pentru un gram de indium este de regula doar un pic mai mare decat pretul unui gram de aur.

75.000

Osmium

Osmium

 Osmium este unul dintre cele mai dense metale de pe pamant si are o culoare argintie, stralucitoare. Osmiul este de o duritate ridicata si se gaseste in anumite regiuni din Rusia, America de Sud si de Nord. Osmiul este folosit pentru realizarea de contacte electrice, iar pretul unui gram variaza intre 700 si 1.000 de dolari.

100.000

Plutonium

Plutonium

Plutonium este un metal greu, de culoare alb-argintie si este folosit pe scara larga pentru fabricarea armelor nucleare, a combustibilului nuclear, dar si ca sursa de energie pentru navele spatiale. Pretul este cu mult mai mare fata de celelalte metale amintite si poate ajunge pana la 5.000 de dolari pe gram.

1.000.000

Californium 252

Californium 252

Californium 252 este cel mai scump metal din lume si nu multi dintre noi am auzit de el. Valoarea lui poate ajunge pana la 30 de milioane pe gram, deoarece este extrem de rar. Californiul a fost descoperit in anul 1950. In prezent, in lume exista doar 8 grame de Californiu 252, cu o valoare totala de 240 de milioane de dolari.
Art. 30. Alte Badge-urile pot fi acordate pentru diferite merite:

          a) Completarea cu succes al unui quiz

          b) Castigarea unei competitii

          c) Pentru diferite alte merite

7. Responsabilitati

Fiecare persoana care trimite un material sau postare pe Site, indiferent daca este publicata pe site sau nu, este singura responsabila pentru propriile sale acte, inclusiv pentru continutul, contextul sau informatiile din trimiterea respectiva. Aceasta inseamna ca fiecare persoana si nu Societatea, este in intregime responsabila pentru orice și tot ce posteaza ea pe site, inclusiv pe orice blog.

Prin prezenta declari și garantezi ca: (a) esti proprietarul continutului utilizatorului sau ai suficiente drepturi și autoritate in acest sens; și (b) continutul de utilizator nu incalca acesti Termeni și conditii; si (c) continutul de utilizator nu contine niciun virus, adware, spyware, viermi sau alt cod daunator sau rau intentionat. Esti singur responsabil pentru continutul de utilizator.

Prin postarea sau incarcarea continutului utilizatorului in Site, esti de acord sa transferi o licenta irevocabila, neexclusiva, fara redevente si platita integral, la nivel mondial, pentru reproducere, distribuire, afisare si publicare a continutului transmis. De asemenea, esti de acord sa renunti irevocabil la orice pretentii si afirmatii de drepturi morale sau atribuire cu privire la continutul utilizatorului.

8. Probleme tehnice

Desi Internetul si World Wide Web sunt in general fiabile, problemele tehnice sau alte conditii pot intarzia sau impiedica accesul la Site sau servicii.

Societatea nu va fi raspunzatoare si esti de acord sa nu cauti sa responsabilizezi Societatea sau oricare dintre agentii sau furnizorii sai de servicii pentru orice probleme tehnice, defectiuni ale sistemului, defectiuni ale liniei de comunicatii, defectiuni ale echipamentului sau software-ului, probleme de acces la sistem, probleme de capacitate a sistemului, cerere mare de trafic pe Internet, incalcari ale securitatii si acces neautorizat si alte probleme si defecte similare ale computerului.

Societatea nu garanteaza ca vei putea accesa sau utiliza Site-ul in momentele sau locatiile alese de tine sau ca Societatea va avea o capacitate adecvata pentru servicii in ansamblu sau in orice locatie geografica.

Societatea nu garanteaza ca Site-ul si serviciile vor fi oferite in mod neintrerupt si fara erori. Fara a limita cele de mai sus, Societatea nu va fi responsabila pentru imposibilitatea executarii comenzilor si cerintelor din cauza defectiunilor in functionarea sistemelor informationale cauzate de defectiuni tehnice, care sunt dincolo de controlul sau.

9. Incalcari

Esti de acord sa despagubesti complet Societatea si angajatii ei, imediat dupa cererea formulata, pentru toate revendicarile, cererile, daunele, pierderile, cheltuielile, indiferent de cauza, care pot aparea ca urmare a: (i) oricarei incalcari a acestor Termeni și conditii de catre utilizator sau (ii) incalcarii de catre utilizator a oricarei legi sau a drepturilor oricarei terte parti.

In cazul incalcarii termenilor si conditiilor din prezentul document sanctiunile aplicabile pot fi:

          a) Atentionare privata prin email sau telefon;

          b) Atentionare publica in cadrul Portalului;

          c)  Stergerea comentariului, pozei sau altui tip de informatie prin care s-au incalcat TCU;

          d) Suspendarea temporara a contului;

          e) Stergerea permanenta a contului.

10. Obligatiile tale in momentul achizitionarii unui abonament premium.

Pentru a putea achizitiona un abonament premium pe site, trebuie sa introduci datele personale in vederea întocmirii unei facturi sau crearii unui cont de acces premium. Dupa cum vor fi folosite datele tale personale poti citi mai multe la sectiunea Politica de prelucrare a datelor personale. La completarea datelor personale declari ca vei furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre tine.

10.1. Pret si modalitati de plata

Preturile afisate pentru abonamentele premium (respectiv 6 luni sau 12 luni) pe site-ul investclub.ro sunt preturile finale cu exceptia cazului in care intervin promotii, vouchere sau alte activitati promotionale. Preturile sunt exprimate in lei.

Plata produselor sau a serviciilor este specificata clar in cazul fiecarui produs si se efectueaza exclusiv prin plata cu cardul bancar prin intermediul furnizorului de plati NETOPIA mobilPay.

10.2. Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

INVEST CLUB TRANSILVANIA SA va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea cererii de anulare a abonamentului realizata conform O.U.G. 34/2014.

Puteti solicita anularea abonamentului in urmatoarele cazuri

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
  • In conditii de nefunctionare a platformei pentru mai mult de 10 zile.
  • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina INVEST CLUB TRANSILVANIA SA.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul investclub.ro la sectiunea Contact.

11. Legea aplicabila si competenta de judecata

Acesti Termeni si conditii vor fi guvernati de legile din Romania, fara a tine cont de principiile conflictelor de legi ale acestora. Acesta este cazul indiferent daca locuiesti sau tranzactionezi oriunde altundeva in lume.

Daca o parte a acestor Termeni si conditii este considerata ilegala, nula sau inaplicabila, acea parte va fi considerata separabila si nu va afecta validitatea si aplicabilitatea oricaror dispozitii ramase.

Litigiile intervenite in legatura cu initierea, derularea sau finalizarea raporturilor dintre Societate sau utilizator decurgand din accesul, utilizarea sau a altor operatiuni privitoare la Site si servicii vor fi de competenta instantelor de la sediul Societatii din Romania.

12. Diverse

Societatea poate cesiona drepturile asupra Site-ului sau serviciilor catre orice terta parte, la propria sa discretie. In schimb, utilizatorul nu are dreptul sa cesioneze drepturile conform prezentului document, fara acordul scris al Societatii, in prealabil.

Imposibilitatea de a afirma, in orice moment, orice drept sau de a solicita executarea cu privire la acesti Termeni si Conditii de catre sau in numele Societatii nu va constitui concesie, cedare, renuntare de niciun fel si nu va limita drepturile Societatii cu privire la o astfel de incalcare sau orice incalcare ulterioara sau de alta natura.

Orice comunicari cu privire la drepturi, probleme sau feedback cu privire la raporturi sau Site vor fi transmise pe adresa de email – contact@investclub.ro si va fi solutionata in cel mai scurt timp. 

Societatea iși rezerva dreptul, la discretia sa, de a modifica sau revizui periodic acești Termeni și conditii. Utilizarea in continuare a Site-ului sau serviciilor, in urma unei astfel de modificari, constituie recunoașterea și consimtamantul tau pentru astfel de modificari. 

Afla mai multe despre:

 

Ultima revizuire : 17 septembrie 2020

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Externalizare

Externalizare Un contract de orice tip incheiat intre firma de investitii si un furnizor de servicii prin care acel furnizor de servicii desfasoara un serviciu sau o activitate care, daca n-ar fi fost externalizat(a) ar fi fost efectuat(a) de firma de investitii.

Vezi toți termeniiROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 22/07/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9716 RON +0.01 %
1 USD 4.5645 RON -0.05 %
1 GBP 5.9007 RON +0.06 %
1 CHF 5.1405 RON +0.06 %
1 CAD 3.3209 RON -0.26 %
1 AUD 3.0415 RON -0.47 %
1 NOK 0.4174 RON -0.60 %


Statistici site
Total membri 1472
Activi azi 1
Membri online 0