Educație financiară la puterea digitală. TOKERO – o platformă pentru 100 de milioane de succese

publicat in 03/07/2024 23:53

Companii discutate:

1 aprecieri nete


TOKERO, cea mai importantă și premiată platformă românească de crypto exchange, face o mișcare ambițioasă menită să ducă educația financiară la un alt nivel.

În următorii 5 ani, TOKERO își propune să atragă 100 de milioane de utilizatori în Web3 prin intermediul noului său token utilitar lansat recent - $TOKERO LevelUP Token.

Astfel, toți noii utilizatori care își creează un cont în platforma TOKERO vor avea la dispoziție zeci de cursuri prin care vor învăța să investească în acord cu apetitul lor la risc și, mai ales, vor avea la dispoziție un bonus de 20 de dolari în $TOKERO Token, punctul de plecare pentru investițiile viitoare realizate în platformă.

Lipsa educației financiare este unul dintre marile impedimente de care românii se lovesc zi de zi. De aceea ne-am simțit obligați să transpunem tot know-how-ul pe care l-am acumulat în ultimii ani într-o platformă interesantă și accesibilă, unde utilizatorii pot fi inițiați în universul investițional. Toți cei dornici să evolueze în domeniul financiar sau să înțeleagă mai bine zona crypto sunt bineveniți. Și pentru că ne dorim să facem cu adevărat o schimbare, am lansat o nouă campanie de bonusare, prin care orice utilizator nou TOKERO poate primi până la 30 de dolari.”, spune Marius Morra, CEO TOKERO.

Astfel, după aproape 7 ani, platforma TOKERO a trecut prin două cicluri crypto complete și a performat, chiar și în perioadele dificile din piață. TOKERO continuă să fie susținută de o comunitate puternică, pentru care a pregătit premii în valoare de 1,000,000 USDT în $TOKERO Token pentru utilizatorii existenți, dar și pentru cei noi care se alătură călătoriei.

Concret, TOKERO înseamnă o comunitate în continuă creștere, motiv pentru care fiecare utilizator nou va primi, odată cu primul cont în platformă:

  • $ 20 USD în TOKERO LevelUP Token pentru înscriere și validare completă
  • $ 10 USD în TOKERO LevelUP Token pentru finalizarea cursurilor existente în academie, plus multe altele ce vor urma.

Dincolo de toate acestea, TOKERO oferă clienților săi stimulente de până la 10 USD în TOKERO LevelUP Token pentru fiecare prieten invitat care finalizează cu succes procesul de KYC. M ai mult decât atât, afiliații primesc și 25% din taxele de tranzacționare generate de cei pe care îi invită, pentru toată viața.

Pentru a asigura cea mai bună lichiditate pentru toate monedele și tokenurile listate, TOKERO are integrări cu cele mai mari exchange-uri din această piață precum Binance, Kucoin, Kraken, Ascendex, Gate.io și, foarte curând, Bybit.

Ținem la experiența utilizatorilor noștri, așa că pentru a le stârni interesul pentru educație financiară și investiții, am pus la bătaie un fond de premiere de 1,000,000 USDT. Oamenii din comunitatea noastră merită tot ce e mai bun pentru că ei sunt cei ce duc mai departe misiunea TOKERO și doar prin intermediul lor putem duce platforma noastră la următorul nivel de adopție. Acum suntem angrenați și în procesul de vânzare pentru $TOKERO LevelUP Token, care odată listat public își va demonstra utilitatea diversă în cadrul ecosistemului pe care îl construim”, adaugă Marius Morra.

Citeste si: Ghid: Cum puteti investi in private-sale TOKERO Level Up Token (+ un BONUS)

Până în prezent, platforma TOKERO a reușit să strângă peste 1,4 milioane de dolari în cadrul propriei comunități în timpul vânzării private. Pentru viitor, compania țintește dezvoltarea unei soluții prin care toți utilizatorii să poată retrage sumele câștigate în crypto în orice magazin de schimb valutar. Acest lucru se va realiza prin configurarea unor ⁠Crypto Spots, o soluție plug-and-play pentru conversia crypto-cash și cash-crypto, ușor de implementat.

În următoarea perioadă, TOKERO își propune să listeze peste 1000 de noi critpomonede. Astfel, inclusiv integrarea DEX-urilor va permite noilor utilizatori Web3 să beneficieze din timp de oportunități, chiar dacă nu sunt familiarizați cu schimburile descentralizate și portofelele crypto.

Pentru ca lumea crypto să fie mai aproape și mai ușor de înțeles pentru toți cei dornici să evolueze pe plan financiar, echipa TOKERO, prin promovarea $TOKERO LevelUp Token, vrea să transforme ambițioasa misiune de a aduce 100 de milioane de utilizatori în Web3 într-un succes românesc pe piața financiară globală.

Vino alături de noi să vezi cum arată viitorul tău financiar!Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
84 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Externalizare

Externalizare Un contract de orice tip incheiat intre firma de investitii si un furnizor de servicii prin care acel furnizor de servicii desfasoara un serviciu sau o activitate care, daca n-ar fi fost externalizat(a) ar fi fost efectuat(a) de firma de investitii.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 22/07/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9716 RON +0.01 %
1 USD 4.5645 RON -0.05 %
1 GBP 5.9007 RON +0.06 %
1 CHF 5.1405 RON +0.06 %
1 CAD 3.3209 RON -0.26 %
1 AUD 3.0415 RON -0.47 %
1 NOK 0.4174 RON -0.60 %


Statistici site
Total membri 1472
Activi azi 1
Membri online 0