Ghid complet de tranzacționare la bursă în ziua alegerilor din SUA

publicat in 03/11/2020 06:04

Companii discutate:

1 aprecieri nete


De vreo 2 saptamani, cea mai frecventa intrebare caremi se pune cu privire la investitii la bursa este: Cum va fi afectata bursa de alegeri si ce va creste si ce va scadea daca castiga sau pierde Trump ?

Trecand peste partea aia EVIDENTA si anume ca nu sunt Nostradamus ca sa visez si sa ghicesc viitorul, sunt cateva aspecte care potrivit proiectelor fiecarui candidat si potrivit istoriei de la precedentele alegeri, ne pot face o imagine asupra a ce se va putea intampla la bursa in ziua alegerilor si dupa pe termen lung si scurt.

Platforme recomandate de tranzacționare la bursă:

In primul rand, vreau sa preciez faptul ca, DA, sunt sustinator al lui Donald Trump la aceste alegeri, atat din punct de vedere economic cat si social, insa trecand peste asta, pentru investitorii de pe WallStreet, cu siguranta si fara dar si fara poate, Donald Trump este candidatul cel mai dorit sa fie presedinte, lucru evident de altfel.

?cid=650581

Care sunt profilurile candidaților și poziția lor cu privire la elementele cheie ale pieței

Cum ar putea reacționa piețele importante precum US500, EURUSD sau Aur la rezultatele alegerilor

Președinția lui Donald Trump este un exemplu excelent cu privire la faptul că impactul pe piață poate fi evaluat doar după încheierea mandatului. Cu toate acestea, știind ce părere au candidații, piețele pot reacționa în anumite moduri, în funcție de rezultatul din noaptea alegerilor.

  • US500 – Orientarea lui Joe Biden către infrastructură ar putea ajuta acțiunile „economiei reale”, dar US500 a devenit un indice bazat preponderent pe tehnologie. Planul său de a introduce o taxă minimă pentru companiile tehnologice ar putea juca un rol esențial în reacția piețelor. Donald Trump ar putea fi mai dur cu China în timpul celui de-al doilea mandat, dar este extrem de sensibil la performanța indicilor de pe Wall Street, așadar piețele consideră că acesta ar putea beneficia de mai multă susținere din partea lui Trump decât din partea lui Biden.
  • Petrolul WTI ar putea fi, de fapt, destul de sensibil la rezultatul alegerilor. Unii democrați propun o interdicție națională a frackingului petrolier și, deși Biden s-a distanțat de acest subiect, este clar că victoria sa ar aduce zile mai întunecate pentru producătorii de șist în comparație cu președintele pro-petrol Trump. O producție mai mare de petrol înseamnă, de obicei, un preț mai mic, deși există în mod evident alți factori în joc (de exemplu, viteza de redresare globală).

  • Aur – Din punct de vedere monetar, ambii candidați sunt susținători ai unei abordări relaxate, deoarece ar pleda pentru o atitudine dovish a Fed. Cu toate acestea, în cazul în care eventuala victorie a lui Biden se va dovedi nefastă pentru indici, aurul ar putea primi fluxuri suplimentare acționând ca activ de refugiu. Cu toate acestea, o corecție mai profundă a indicilor poate aprecia dolarul american, ceea ce poate afecta negativ prețul aurului!
  • FOREX – Donald Trump a susținut întotdeauna piața bursieră, dar punctul său de vedere asupra dolarului a fost inconsecvent. Pentru Joe Biden, puterea monedei nu va fi o prioritate, iar reacția, în acest caz, ar putea deriva din reacției de pe US500. O corecție pe US500 ar putea trage în jos EURUSD.

Ce acțiuni sunt în mod special dependente de rezultatul alegerilor

Rezultatul alegerilor prezidențiale va avea un impact masiv asupra piețelor bursiere din SUA. Donald Trump și Joe Biden au păreri diferite asupra multor domenii, de la climă până la tehnologie. Aceste diferențe vor juca un rol cheie în determinarea listei potențialilor câștigători și învinși, precum și a diferitelor rezultate ale alegerilor din SUA. Nu există nicio certitudine, dar aceste acțiuni merită urmărite.

Cum să tranzacționezi la bursă în Noaptea Alegerilor!

Abia după patru ani suntem în măsură să evaluăm impactul pe care președintele Statelor Unite și acțiunile sale l-a avut asupra piețelor. Donald Trump era de temut în 2016, iar veteranii de pe Wall Street erau siguri că Hillary Clinton ar fi fost alegerea mai bună.

Avansăm rapid în 2020, piețele sunt mult mai sus, iar reducerea impozitului pe profit a fost unul dintre motivele majore care a stat la baza acestei performanțe. În mod surprinzător, Trump este acum favoritul investitorilor și, indiferent de rezultat, piața va reacționa la rezultatul alegerilor.

Acum că știi care sunt candidații și piețele financiare cel mai puternic influențate de alegerile din SUA, este timpul să-ți pregătești un plan de investiții. Nu aștepta până în momentul în care se va anunța rezultatul final, piețele vor reacționa pe tot parcursul Nopții Alegerilor. Mai departe găsești cele mai importante date și ore. Nu uita că instrumente precum ​US500,​ OIL.WTI,​ ​GOLD​ sau E​ URUSD​ pot fi tranzacționate și noaptea.

Platforme recomandate de tranzacționare la bursă:

Acest articol este furnizat exclusiv în scopuri de informare. Orice opinie, analiză, prețuri sau alt conținut nu constituie sfaturi de investiții sau recomandări în sensul Legii din 29 iulie 2005 privind tranzacționarea cu instrumente financiare.

Performanțele trecute nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare și orice persoană care acționează folosind aceste informații face acest lucru în totalitate pe propriul risc. NU sunt răspunzător pentru pierderi sau daune, inclusiv, fără limitare, pierderi de profit care pot surveni direct sau indirect în urma utilizării acestor informații.

DESCARCA de aici GHIDUL complet de tranzactionare la bursa in timpul alegerilor din SUA

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
734 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Cheltuieli financiare

Cheltuielile financiare se refera la acele cheltuieli suportate de o companie in legatura cu deciziile de finantare, de investire, expunerea la fluctuatiile cursului valutar sau provizioane.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 16/07/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9655 RON -0.09 %
1 USD 4.5555 RON +0.01 %
1 GBP 5.9096 RON -0.09 %
1 CHF 5.0873 RON -0.17 %
1 CAD 3.3308 RON -0.24 %
1 AUD 3.0731 RON -0.51 %
1 NOK 0.421 RON -0.68 %


Statistici site
Total membri 1472
Activi azi 2
Membri online 1