XTB adaugă posibilitatea deținerilor de acțiuni fracționate la XTB

publicat in 12/04/2023 02:17

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Anunță că începând de astăzi să oferă oportunitatea de a investi în Acțiuni Fracționate. Ce înseamnă mai exact? Acțiunile fracționate permit investitorilor să cumpere o parte mai mică din acțiunea unei companii, în loc să fie nevoiți să cumpere acțiunea integral.

Ce avantaje oferă Acțiunile Fracționate?

  • Flexibilitate: Poți să investești în fracții de acțiuni și să ai astfel un control mai mare asupra investițiilor tale.
  • Accesibilitate: Investiția nu mai necesită sume mari de bani! Acum poți investi exact cât dorești (dimensiunea minimă a unui ordin fiind de doar 10 EUR).
  • Diversificare: Prețurile ridicate ale acțiunilor nu mai reprezintă o problemă - diversifică-ți portofoliul cu gama variată de Acțiuni și ETF-uri disponibile la XTB.

Descoperă Acțiunile Fracționate de la XTB!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
232 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0