Vom putea investi prin eToro în COMPANII ROMÂNEȘTI! Urmează listarea la bursă! Cum vom putea investi!

publicat in 10/04/2021 15:22

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Ieri a fost invitat CEO-ul de la eToro (Yoni Assia) la Ziarul Financiar si a vorbit despre platforma lor de tranzactionare si ATENTIE, despre faptul ca urmeaza sa adauge COMPANII ROMANESTI listate la Bursa de Valori Bucuresti <3

Personal promovez investitorilor din Romania acesta platforma de tranzactionare de cel putin 10 ani, REPET, cel putin 10 ani, asdica de pe vremea cand daca vorbeam despre acesta platforma imi sareau toti haterii in cap si aruncau cu noroi fara sa vada potentialul de dezvoltare si mai ales de INOVATIE al acestui broker de social trading!

Astazi eToro este un fintech foarte puternic, cu peste 20 de MILIOANE de utilizatori si este liderul pietei de social trading!

Va puteti deschide un cont de tranzactionare la eToro accesand acest link https://bit.ly/2TKvVa0

Asa cum va spuneam, urmeaza ca eToro sa adauge companii romanesti in platforma de tranzactionare si din cate am inteles, la inceput vor intra cele mai lichide companii listate la Bursa de Valori Bucuresti insa pe viitor sunt convins ca vom avea parte de cele mai importante companii incluse in platforma lor.

De asemenea, asa cum va spuneam luna trecuta, un alt motiv pentru a intelege profesionalismul cu care isi fac treaba, platforma eToro urmeaza sa se listeze la bursa printr-un acord de fuziune cu FinTech Acquisition Corp V (FTCV), companie americană de tip SPAC (companie de achiziții cu scop special, tranzacționată public).

Acordul evaluează compania rezultată la 10,4 miliarde de dolari și include o investiție totală de 650 milioane printr-un plasament privat de la SoftBank, Fidelity Management & Research, Wellington Management și alți investitori strategici.

Puteti investi in FinTech Acquisition Corp V (FTCV) accesand acest link http://bit.ly/actiuni-ftcv

eToro este o platformă de investiții multi-active care susține că oferă oricui posibilitatea să-și dezvolte cunoștințele și să câștige bani ca parte a unei comunități globale de investitori. Platforma permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la criptomonede. eToro spune că are 20 milioane de utilizatori înregistrați.

Principalul rival al eToro la nivel mondial este Robinhood. De asemenea, fintech-ul Revolut a pătruns pe această nișă a tranzacțiilor burisere.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1402 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0