Pregătiți de listarea Coinbase la bursă de mâine (14 aprilie) ? :) Iată cum puteți investi!

publicat in 13/04/2021 21:26

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Coinbase este pregătit să își facă debutul public pe Nasdaq mâine, cu 115 milioane de acțiuni, iar cea mai importantă noutate pare să fie în jurul valorii sale de piață. Acțiunile pre-IPO ale Coinbase sunt în prezent listate la bursa FTX și tranzacționate în prezent la 594 USD pe acțiune. Prețul curent proiectează o evaluare de 150 miliarde USD pentru schimb

Multe estimări înainte de piață au sugerat o evaluare de peste 100 de miliarde de dolari și acest număr a crescut doar după raportul financiar al primului trimestru al companiei , evidențiind peste 800 de milioane de dolari în venituri și 56 de milioane de clienți înregistrați.

Coinbase și-a anunțat pentru prima dată planurile de a deveni public până la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut și s-a confruntat cu un sughiț minor după depunerea S-1, deoarece CFTC a fost amendată cu 6,5 milioane de dolari. Schimbul a amânat mai devreme planurile listării directe în martie până în aprilie, dar a fost aprobat la începutul acestei luni de către SEC. Acțiunile Coinbase ar fi listate sub simbolul ticker $ COIN.

vedere de tranzacționare

Profiturile Coinbase din primul trimestru al anului 2021 au umbrit profitul întregului 2020, ceea ce este de înțeles având în vedere hype-ul brusc din jurul ecosistemului cripto din ultimele 3-4 luni. În 2021 s-a înregistrat o adoptare agresivă a Bitcoin și a criptomonedelor care includ investitori cu amănuntul, comercianții de pe Wall Street, Hedge Funds și giganți financiari.

Puteti investi in Coinbase prin platformele:

Evaluarea companiilor criptografice crește în trezirea creșterii cererii

Primul trimestru al anului 2021 nu se referea doar la giganții de pe Wall Street, cum ar fi Goldman Sachs , Morgan Stanley , JP Morgan , Blackrock și mulți alții care se grăbeau să adauge expunerea Bitcoin, cererea în creștere a văzut, de asemenea, multe startup-uri cripto și evaluarea companiilor a crescut și mai mult decât dublu într-o lună. În afară de Coinbase, Bakkt, Kraken și alte câteva companii de cripto-minerit au decis, de asemenea, să devină publice anul acesta.

Goldman Sachs: „Bitcoin nu este o clasă de active.”
De asemenea, Goldman Sachs: „Bitcoin este cea mai performantă clasă de active din acest an”.

– Douglas A. Boneparth (@dougboneparth) 12 aprilie 2021

Fostul director financiar al Bursei de Valori din New York (NYSE) numit Coinbase listând o adevărată inovație financiară. Pe de altă parte, autoritățile de reglementare din întreaga lume și din Statele Unite par să realizeze în special potențialul activelor digitale și lucrează la reglementări criptografice mai bune pe măsură ce Crypto se transformă într-o piață de 2 trilioane de dolari.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
505 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 1