Nikola continuă trendul ascendent la bursă după ultimele raportări de săptămâna trecută. Ce urmează?

publicat in 18/05/2021 17:49

Companii discutate:

1 aprecieri nete


28% crestere in ultima luna pentru cei ce ati investit in Nikola (NKLA). Stiu ca am purat multe discutii cu voi pe acest grup, si ca sunt multi hateri cu aceasta companie.

Ei bine la chestii de genu asta m-am referit cand v-am spus ca multora va place sa investiti doar in companiile care au avut deja o crestere si incepe lumea sa o ridice in slavi si dupa sa va temeti ca sunt scumpe fiindca, DA, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade.

Investitorii adevarati anticipeaza cresterile si investesc INAINTE sa vina acele cresteri. Nu va spun asta ca pont de investitie, fiecare va faceti propria documentare. Eu v-am spus doar ca va scapa ulte chestii daca va luati doar dupa ce e cool de luat. Invatati sa va uitati MAI ADANC in companie pentru a depista daca merita sau nu sa faceti o investitie intr-o companie.

DA, Nikola (NKLA) are posibilitatea sa creasca in continuare, mai ales dupa ultimele raportari care au fost destul de bune. Dar invatati sa investiti si sa si profitati de volatilitate. Eu cu actiunile Nikola am facut peste 50 de tranzactii pe PROFIT in ultimele 2-3 luni PE LANGA investitia pe termen lung pe care o am in aceasta companie. DECI, nu trebuie sa cumparati de toti banii cand intrati pe o companie, puteti sa o faceti treptat iar cu unele pozitii sa faceti si trading, astfel, va acoperiti riscurile foarte usor.

Personal sunt de parere ca Nikola (NKLA) are potentialul de a ma convinge sa imi maresc expunerea deoarece chiar cred ca faptul ca mobilitatea din sectorul auto se va schimba in viitor si nu sunt foarte sigur ca se va face doar pe baza de baterii electrice. Se investeste din ce in ce mai masiv in tehnologia bazata pe hidrogen, care e o tehnologie foarte buna, si asta se va vedea, zic eu, destul de curand, INSA pentru a putea profita de aceasta oportunitate, prefer sa investesc din timp.

Aveti aici sinteza raportarilor financiare de saptamana trecuta ale companiei:

Coatue Management, un mare fond de investitii si-a marit expunerea in ultima perioada la Nikola (NKLA). Se pare ca incepe sa placa institutionalilor, ceea ce e o veste buna. Probabil sunt motivati de faptul ca guvernele din intreaga lumea, cu precadere cel din America, favorizeaza energia verde si investitiile in acest domeniu.

Pana una alta, va doresc mult spor la informare si investitii cat mai profitabile. Iar intre timp, asa cum v-am obisnuit si pana acum, promit sa va tin la curent cu noutatile despre aceasta companie si nu numai!

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
447 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Tranzactiile exceptate

Tranzactiile exceptate Sunt transferurile directe ale dreptului de proprietate asupra instrumentelor financiare, calificate astfel prin reglementarile A.S.F./C.N.V.M. si efectuate cu respectarea prevederilor legale incidente.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 12/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9714 RON +0.02 %
1 USD 4.6645 RON +0.70 %
1 GBP 5.8281 RON +0.36 %
1 CHF 5.1091 RON +0.72 %
1 CAD 3.3961 RON +0.36 %
1 AUD 3.0351 RON +0.49 %
1 NOK 0.4295 RON +0.28 %


Statistici site
Total membri 1454
Activi azi 0
Membri online 0