Marius Tucă revine pe micile ecrane! De luni, 3 iunie, la Canal 33!

publicat in 04/06/2024 16:55

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Marius Tucă revine pe micile ecrane. Celebra emisiune, „Marius Tucă Show”, va putea fi văzută din 3 iunie 2024 la Canal 33, în fiecare seară, de la ora 20.00, de luni până joi, iar vinerea vor urma „Ediţii Speciale”.

Cunoscutul jurnalist va fi prezent la întâlnirea cu publicul de la pupitrul emisiunii pe care o realizează din martie 2022, în contextul evenimentelor internaţionale şi naţionale din ce în ce mai tumultoase, în formatul cunoscut deja în studioul Gândul.

Emisiunea din fiecare luni seara va avea pe Canal 33 o durată de peste două ore, pe când cele de marți până joi vor depăşi o oră de live.

La începutul lunii martie 2024, jurnalistul Marius Tucă și show-ul său aparte au împlinit doi ani de când aduc în fața românilor cele mai noi informații, în cele 27 luni petrecute la „Gândul”, Marius Tucă a moderat live peste de 450 de emisiuni care au înregistrat aproape 30 milioane de vizualizări, pe site şi pe canalul de YouTube.

Jurnalistul a rămas perfect ancorat în realitate, cu un fler excepțional al comentariului și cunoscând ca puțini alții rețeta succesului.

Toate acestea au făcut ca celebrul realizator al emisiunii „Marius Tucă Show” să atragă publicul în mod constant, chiar dacă figurile politice și sociale au cunoscut profunde transformări.

Potrivit celor de la gandul.ro, Marius Tucă este, așa cum repetă, de multe ori, colegii de breaslă, neobosit, penetrant și imbatabil, iar emisiunea „Marius Tucă Show” este croită după chipul și asemănarea sa.

În perioada ultimilor doi ani Marius Tucă a avut ca invitați oameni politici, analiști, politologi, militari de carieră şi personalități care în fiecare emisiune au dezbătut cele mai importante evenimente ale zilei. Iar rețeta nu se va schimba!

Urmăriţi în fiecare zi emisiunea Marius Tucă Show live pe gandul.ro şi pe postul Canal 33 HD! Urmează un maraton de evenimente în cel mai important an. Anul alegerilor. Ţineţi aproape!Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
56 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 1