Lansare RingWallet: Cum poti avea crypto la degetul mic

publicat in 03/06/2024 16:22

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Ringwallet are plăcerea de a anunța lansarea primului său portofel hardware printr-un eveniment special, marcând o revoluție în securitatea activelor digitale. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Invest Club în Cluj, combină securitatea digitală de ultimă generație cu materiale premium pentru a crea un accesoriu de viață, redefinind conceptul de portofel hardware. Spune adio designurilor plictisitoare din trecut – funcționalitatea și stilul devin acum inseparabile!

Siguranță și stil

Ringwallet este conceput pentru a depăși limitările portofelelor hardware tradiționale, simplificând procesul de configurare și facilitând accesul rapid la activele digitale. Acest produs nu doar că îți protejează criptomonedele, dar este și perfect compatibil cu viața ta de zi cu zi.

Realizat din ceramică premium, Ringwallet este un accesoriu esențial, potrivit pentru orice ținută. Este rezistent la șocuri și zgârieturi și, datorită tehnologiei AquaSeal Shield, este complet impermeabil. Este ideal pentru călătorii, deoarece nu interferează cu scanerele din aeroporturi.

Chip-ul EAL6+ Tamper Proof reprezintă o inovație în puterea computațională, permițând procesarea rapidă a tranzacțiilor. În plus, Ringwallet nu necesită baterie, fiind mereu gata de utilizare! Interfața UX/UI intuitivă, vizibilă în aplicația nativă Ringwallet, simplifică considerabil procesul de configurare, care durează mai puțin de un minut. Nu este necesară experiență anterioară în spațiul cripto pentru a configura noul tău Ringwallet. În cazul în care pierzi sau rătăcești inelul fizic, poți comanda unul nou, având certitudinea că activele tale digitale sunt în siguranță. Inelul vechi nu va funcționa fără verificarea biometrică.

De asemenea, Ringwallet introduce Ace Cards, o modalitate inovatoare de backup și restaurare a inelului fizic, care îți permite să împarți fraza de recuperare în mai multe bucăți. Fiecare Ringwallet vine cu 4 Ace Cards, dar poți comanda până la 16. Inelul poate fi restaurat ușor cu ajutorul a doar 2 Ace Cards.

Evenimentul de lansare Ringwallet

La evenimentul de lansare de la HUB-ul Investitorilor, veți putea participa la discuții despre viitorul soluțiilor de stocare a criptomonedelor, cele mai bune practici de securitate web3 și modalități de stimulare a adopției tehnologiei blockchain. Evenimentul, organizat de Ringwallet în colaborare cu Investclub, cea mai mare comunitate de investitori din România, are misiunea de a educa oamenii despre diversificarea investițiilor în diverse industrii.

Evenimentul include o prezentare a Ringwallet și o sesiune de întrebări și răspunsuri, unde echipa va discuta despre caracteristicile viitoare ale produsului și etapele de dezvoltare. Veți avea ocazia să interacționați cu profesioniști din industria web3, lideri de opinie, dezvoltatori și entuziaști, toți pasionați de inovația din spatiul blockchain.

Nu ratați această ocazie unică de a afla mai multe despre Ringwallet și echipa din spatele acestuia!

Mai multe informații se pot regăsi pe website-ul oficial Ringwallet.

 

 Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
77 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 0