Elrond, reteaua blockchain construita de 3 romani, anunta listarea eGold pe platforma internationala de exchange eToroX

publicat in 15/12/2020 17:56

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Moneda eGold (EGLD), deţinută de Elrond, reţeaua blockchain construită pentru a rula mai rapid şi mai eficient decât Bitcoin şi Ethereum, va fi listată pe platforma internaţională de exchange eToroX, devenind disponibilă pentru tranzacţionare începând din 23 decembrie 2020.

„Siguranţa şi utilitatea criptomonedelor în economia internetului a fost demonstrată de Bitcoin de-a lungul a 10 ani de existenţă, timp în care siguranţa sa nu a fost compromisă, iar valoarea şi răspândirea lui au crescut. Dar performanţa sa este insuficientă pentru nevoile semnificative ale internetului, iar Elrond rezolvă această problemă prin tehnologie inovatoare şi aplicaţia Maiar, prin care vom aduce următorul miliard de oameni în crypto”, a transmis Beniamin Mincu, director executiv şi fondator Elrond Network printr-un comunicat de presă.

Platforma eToroX este destinată tranzacţionării de criptomonede, fiind dedicată comunităţii de traderi corporate şi instituţionali. Platforma digitală înregistrează peste 15 milioane de utilizatori, cărora le oferă acces la pieţele de capital, comodităţi, forex şi criptomonede. Aceasta este administrată de compania eToro, recent evaluată la peste 2,5 miliarde de dolari.

„Sunt convins că tehnologia blockchain va fi utilizată într-o varietate de industrii, iar adopţia inclusiv în domenii critice este doar o chestiune de timp. Proiectul Elrond m-a atras de la început prin tehnologia creată, şi mai ales prin modalitatea în care aceasta rezolvă problemele serioase de scalabilitate. Consider că acesta este un moment important pentru piaţa globală blockchain, în care performanţa tehnologiei creşte semnificativ prin inovaţia adusă de Elrond”, a spus Andrei Pitiş, CEO Simple Capital şi adviser al Elrond Network.

De asemenea, compania Elrond, fondată în 2018 de Beniamin Mincu împreună cu fratele său, Lucian Mincu, şi antreprenorul Lucian Todea, a livrat prima arhitectură scalabilă folosind tehnologia “sharding”, capabilă să livreze 15.000 de tranzacţii pe secundă în configuraţia actuală.

„Comparativ cu cele 7 tranzacţii pe secundă ale Bitcoin şi 14 tranzacţii pe secundă ale Ethereum, Elrond atinge o viteză de tranzacţionare semnificativ mai rapidă, de 263.000 de tranzacţii pe secundă.”

Compania a anunţat recent lansarea aplicaţiei de plăţi globale Maiar, programată la finalul lunii ianuarie a anului viitor. „Aplicaţia oferă funcţionalităţi similare cu PayPal, Revolut şi Google Pay, la un cost fix, fără a colecta informaţii personale. Maiar va reprezenta motorul pentru creşterea accelerată a companiei Elrond în următoarea perioadă”, au transmis reprezentanţii Elrond.

Adopţia rapidă a tehnologiei blockchain în sistemele financiare globale va ajuta piaţa criptomonedelor să depăşească o capitalizare totală de peste 1,000 de miliarde de dolari, „în curând”, şi să îşi continue traiectoria de creştere, consideră reprezentnaţii companiei.

De asemenea, „evoluţia acestei pieţe a fost un semnal puternic pentru eToro, care a decis să fructifice această oportunitate şi, după o pauză de mai bine de 12 luni, să îşi extindă portofoliul de criptomonede, cu moneda eGold.”

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1198 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0