De ce să alegi platforma de tranzacționare CAPITAL pentru investiții la bursă?

publicat in 03/06/2021 21:38

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Nu te naști trader, ci devii unul. Acesta este principiul subiacent din spatele Capital.com, o companie revoluționară care, în ultimii ani, a ajuns  lider global drept broker CFD și forex.

Lucruri cum ar fi tranzacționarea pe piețe sau crearea unui portofoliu solid cu Bitcoin există într-un voal de obscuritate pentru mulți oameni. Ele sunt încă văzute ca fiind echivalente cu împiedicarea pe întuneric, în cel mai bun caz, și în cel mai rău caz sunt văzute ca jocurile de noroc. Crearea unui sistem sigur și transparent pentru tranzacționare a fost o provocare, dar platformele precum Capital.com ne-au arătat ceea ce este posibil.

Există lumină la capătul tunelului când vine vorba de a adăuga valoare banilor câștigați cu greu. Tehnologia nouă, eficientă cu transparență și îndrumare a schimbat peisajul tranzacționării. Puteți merge pe „long” sau „short”, dar nu puteți greși teribil.

O platformă care oferă o curbă de învățare holistică pentru a deveni un trader de încredere

Capital.com a creat o platformă de tranzactionare cu multiple opțiuni, premiată la nivel internațional, care explică tranzacționarea plecând de la zero, adică de la fundamente. Persoanele obișnuite nu tranzacționează, pur și simplu, ci sunt încurajați să dezvolte o strategie de investiții care are sens. Ce are sens, totuși, în tranzacționare? Fiecare dintre noi are o personalitate unică și o minte unică care afectează în mod inevitabil modelele noastre de tranzacționare. Acesta este motivul pentru care Capital.com a lansat o platformă CFD bazată pe tehnologia AI, care ajută utilizatorii să obțină o perspectivă asupra comportamentului lor de tranzacționare și să ia decizii echilibrate.

Înțelegerea modului în care funcționează tranzacționarea și capacitatea de a avea strategii de investiții durabile este esențială pentru a deveni un trader mai concentrat și de succes. Dar există și beneficii complementare. Cu ajutorul tehnologiei de vârf, tranzacționarea este, în cele din urmă, o experiență care construiește caractere și care vă ajută să reflectați asupra punctelor forte și a slăbiciunilor, a prejudecăților subconștiente și a temerilor iraționale. Înțelegerea psihologiei tranzacționării – dacă, de exemplu, sunteți influențat de FOMO (Fear of Missing Out, adică teama de a nu rata ceva), invidie sau nerăbdare – este esențial lucrul la aceste slăbiciuni pentru a deveni un trader de succes care preia controlul asupra finanțelor sale.

Acestea fiind spuse, tranzacționarea de CFD-uri nu este pentru toată lumea. Utilizarea tehnologiei AI este de neprețuit în optimizarea experienței de tranzacționare, dar CFD-urile rămân instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid banii din cauza efectului de levier. Nu contează dacă sunteți un novice sau un trader cu experiență, adevărul este că puteți suferi întotdeauna pierderi. Piețele sunt extrem de volatile, așa că înainte de a sări cu capul înainte în lumea tranzacționării, mai întâi trebuie să vă asigurați că înțelegeți cum funcționează CFD-urile și să stabiliți dacă vă puteți permite să vă înhămați la aceste riscuri. Capital.com oferă o gamă largă de informații și formare pentru a vă ajuta să luați o decizie informată.

?cid=2773670

O platformă puternică în timpul volatilității pieței COVID-19

Traderii auto-direcționați s-au străduit să preia controlul pozițiilor lor pe actuala piață financiară instabilă. Potrivit Forbes, nevoia de platforme care oferă informații practice este mai pronunțată ca niciodată.

Platformele vechi precum Trading Central, MT4 și TradingView au îndeplinit cu succes diferite nevoi ale procesului de tranzacționare. Trading Central și TradingView, de exemplu, ambele oferă suport neprețuit pentru deciziile de investiții, analizând tendințele și predicțiile cu o multitudine de funcționalități și perspective vizuale. MT4 este platforma de bază cu capacitate de tranzacționare automată, minus suportul brokerului și informații. Capital.com a reușit să combine toate aceste funcționalități într-o singură platformă, care combină instrumentele analitice complete împreună cu experiența de tranzacționare cu un singur clic, care poate fi legată de MT4.

Dar mai există ceva care a permis Capital.com să preia conducerea. După ce a pus un accent puternic pe învățare și asistență, oferă o serie de aplicații educaționale, inclusiv videoclipuri, cursuri gratuite pentru începători și sesiuni de instruire, precum și webinarii și articole pentru a ajuta traderii în devenire să înțeleagă piețele și să devină indivizi care iau decizii încrezătoare. Mai mult, cu 0% comision și spread-uri miciCapital.com este o platformă ideală pentru începători.

Tranzacționare etică și responsabilă

În tranzacționare, la fel ca în viață, îți asumi riscuri. Pentru mulți traderi experimentați, aceasta este cea mai satisfăcătoare parte a experienței de tranzacționare, dar pentru începători, aceasta poate fi intimidantă. Capital.com folosește efectul de levier, care vă amplifică câștigurile – sau pierderile – și vă oferă o expunere mai mare la 3.000 de piețe financiare pe indici, mărfuri, criptomonede, acțiuni și perechi valutare.

Deoarece, inevitabil, efectul de levier vă mărește și pierderile, Capital.com oferă Protecție Împotriva Soldului Negativ. Aceasta înseamnă că, indiferent cât de mari sunt pierderile dumneavoastră, nu puteți pierde niciodată mai mult decât soldul contului. Acest lucru este extrem de important pentru a încuraja încrederea și integritatea în rândul utilizatorilor săi. Da, este posibil să pierdeți bani atunci când tranzacționați. Dar suma de bani pe care riscați să o pierdeți nu trebuie să fie niciodată mai mare decât cea pe care ați investit-o în primă fază. Fiecare depozit pe care îl efectuați la Capital.com este protejat de Fondul de Compensare a Investitorilor sau de Schema de Compensare a Serviciilor Financiare din Regatul Unit, în conformitate cu dispozițiile de reglementare.

Mai mult, Capital.com este protejat și reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA), Comisia de Valori Mobiliare și Schimb din Cipru (CySEC) și Banca Națională a Republicii Belarus, totul pentru a asigura practici transparente.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
547 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Bilant

Bilant – Document de sinteza contabila in care se infatiseaza patrimoniul economic si juridic al unei organizatii la un moment dat. Se realizeaza obligatoriu periodic, conform legii, precum si ori de cate ori este considerat necesar.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 23/02/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9753 RON -0.03 %
1 USD 4.597 RON +0.28 %
1 GBP 5.8238 RON +0.20 %
1 CHF 5.2177 RON -0.13 %
1 CAD 3.4081 RON +0.04 %
1 AUD 3.016 RON -0.08 %
1 NOK 0.4359 RON -0.73 %


Statistici site
Total membri 1443
Activi azi 0
Membri online 0