Comunicat: TOKERO a sindicalizat $1M in #Humans $HEART in 48 de ore

publicat in 26/09/2021 13:23

Companii discutate:

1 aprecieri nete


"Suntem încântați să anunțăm că interesul uriaș pentru Humans s-a materializat în atingerea pragului de 1.000.000 de dolari în mai puțin de 48 de ore de la startul înscrierilor pe platforma noastră, exclusiv pentru membrii TOKERO PRO.

Mulți dintre voi ați fost surprinși de repeziciunea cu care s-au întâmplat lucrurile, acesta este și motivul pentru care insistăm mereu să fiți cu ochii pe noi, să ne urmăriți, să aveți conturi active, să știți deja pașii pentru a vă asigura un onboarding rapid. Succesul apare atunci când pregătirea întâlnește oportunitatea!

Puteti investi in proiectul Humans, aici:
https://bit.ly/2JR016Q

Susținem HUMANS prin investiția în proiect și susținem comunitatea TOKERO, de aceea am luat decizia de a oferi membrilor PRO majoritatea ticketului nostru inițial, achiziționat în prima etapă de vânzare privată. Pentru HUMANSînseamnă o descentralizare mai mare și pentru comunitate singura posibilitate de achiziționa HUMANS întrun stadiu atât de early. Win-win situation!

83.333.333 HEART, echivalentul a 1.000.000 de usdt este maximul pe care îl putem aloca în această etapă. Lista finală va fi închisă mâine seară la ora 18.00 astfel că vă mai puteți înscrie pentru cazul în care vor fi persoane neeligibile pe lista finală dar și pentru a beneficia pe viitor de alte suprize!

Principiul alocarii este “primul venit, primul servit” cu conditia de statut PRO activ și balantă cu suma aferenta de USDT pachetului ales la momentul închiderii listei. Schimbarea USDT-$HEART se va executa automat luni seara începand cu ora 18:00, în ordinea inscrierii pe listă, indiferent de pachetul ales.

Rezultatul va fi comunicat prin email individual fiecarui înscris pe waiting list, pe parcursul serii de luni 2021-09-27.

Vă mulțumim încă o dată, this is TOKERO spirit! We are HUMANS!"

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

Past performance is not an indication of future results. Also, leveraged products can carry a high degree of risk. eToro offers protective measures to manage risk effectively, but in rare occasions it is possible to lose more money than invested. This content is for information and educational purposes only and should not be considered investment advice nor portfolio management.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(43 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
736 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Enterprise value (EV) / EBIT sau Enterprise value (EV) / EBITDA

EBIT este profitul inainte de deducerea cheltuielilor financiare si a celor cu impozitul pe profit iar EBITDA este EBIT la care se adauga cheltuielile cu amortizarea. Comparatia cu EBIT sau EBITDA este cea mai fireasca de altfel pentru Enterprise Value, avand in vedere ca aceasta ia in calcul procesul operational in sine.

Un raport EV/Profit net nu si-ar avea rostul, pentru ca profitul net include si venituri si cheltuieli de alta natura decat cele operationale. EV/EBIT sau EV/EBITDA pot fi vazute, asadar, ca un fel de PER insa la nivel strict operational.

Exista mai multe moduri de a calcula acest indicator, in functie de EBIT ori EBITDA luate in considerare. O varianta este includerea ultimelor rezultate anuale (LFY - last fiscal year), o alta varianta, ceva mai rar intalnita, este utilizarea rezultatelor medii pe ultimele 4-7 exercitii financiare anuale, foarte populara fiind si metoda ce are in vedere EBIT ori EBITDA pe ultimele patru trimestre consecutive, adica pe ultimele 12 luni (LTM - last twelve months, sau TTM - trailing twelve months).

Enterprise value (EV) / Sales

Raportul EV/Sales poate fi vazut ca un fel de P/S, la nivel operational.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 30/05/2023
Moneda Curs
1 EUR 4.964 RON +0.12 %
1 USD 4.6302 RON +0.06 %
1 GBP 5.748 RON +0.65 %
1 CHF 5.1284 RON +0.15 %
1 CAD 3.4104 RON +0.20 %
1 AUD 3.0306 RON +0.13 %
1 NOK 0.417 RON +0.17 %


Statistici site
Total membri 1322
Activi azi 1
Membri online 0