Bitcoin se îndreaptă spre lună ? Până unde poate crește?

publicat in 03/12/2020 23:22

Companii discutate:

1 aprecieri nete


În 2020, Bitcoin a crescut cu 150%, mai mult decât orice altă clasă de active. De ce s-a întâmplat acest lucru și ce va face Bitcoin în 2021?

Per total, 2020 a fost un an interesant pentru piețe, în care Bitcoin s-a remarcat. Criptoactivul descentralizat a sărit cu peste 150%, mai mult decât orice indice bursier sau aur, iar creșterea sa s-a accelerat doar în ultimele săptămâni.

Bitcoin a atins mai multe segmente de public noi în 2020, de la întreprinderi din Wall Street la tineri investitori și este probabil să ne așteptăm la succes continuu în 2021.

Pe ce platforme puteti investi in bitcoin in siguranta?

  1. eToro – Ii recomand si folosesc cu incredre de peste 7 ani de zile atat pentru actiuni la bursa internationala cat si pentru crypto, ETF-uri, fonduri, aur, argint, petrol, etc. Puteti extrem de usor sa investiti cu cardul adaugand RON, EURO, Dolari sau lire sterline.
  2. LDVBank – Platforma romaneasca ce creste din ce in ce mai frumos in acest domeniu. Procesul de inscriere este foarte usor, va inscrieti, depuneți, schimbati si retrageți BTC, ETH si EURO foarte usor, repede si in siguranta!
  3. Binance – Cel mai mare exchange de cryptomonede din lume, le permite acum utilizatorilor să își adauge cardurile Visa și să cumpere BTC, ETH, BNB și XRP cu Coroana Cehă (CZK), Leva Bulgară (BGN) și Lei Românești (RON).

Achiziționarea de cripto-seturi reale este un serviciu nereglementat în majoritatea țărilor UE și nu este acoperit de niciun cadru / protecție specifică din Regatul Unit. Capitalul dvs. este în pericol. AFSL 491139. CFD-urile sunt foarte pârghiate și riscante și pot să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Este posibil să pierdeți mai mult decât investiția inițială.

Bitcoin se apropie de maximul său istoric, când va atinge?

Investitorii mari și mici au intrat pe arena criptografică în 2020, aducând o serie fără precedent de știri excelente pentru Bitcoin. Contrar perioadelor anterioare de prosperitate Bitcoin, vedem mai puține hype și evoluții mult mai semnificative:

  • Compania americană de software Microstrategy a făcut istorie în această vară, când a investit 425 milioane de dolari în Bitcoin. CEO-ul Michael Saylor a spus: „[Investiția] reflectă convingerea noastră că Bitcoin este un depozit de valoare de încredere și un activ investițional atractiv, cu un potențial de apreciere pe termen lung mai mare decât deținerea de numerar.”
  • Gigantul plăților Paypal a oferit Bitcoin o recunoaștere extraordinară, făcându-l accesibil pentru 300 de milioane de utilizatori.
  • Cea mai mare încredere Bitcoin oferă investitorilor medii acces ușor la Bitcoin. În ultimul trimestru, Greyscale a adăugat 1 miliard de dolari activelor sale, care totalizează 7 miliarde de dolari din activele susținute de Bitcoin.

Începeți să investiți în Bitcoin

Achiziționarea de cripto-seturi reale este un serviciu nereglementat în majoritatea țărilor UE și nu este acoperit de niciun cadru / protecție specifică din Regatul Unit. Capitalul dvs. este în pericol.  AFSL 491139. CFD-urile sunt foarte pârghiate și riscante și pot să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Este posibil să pierdeți mai mult decât investiția inițială.

Afluxul investitorilor mici

Bitcoin se extinde în Wall Street. Conform raportului Bitcoin Treasuries, investițiile firmelor mari tranzacționate public și private au atins un record de 840.000 de monede, în valoare de aproximativ 15 miliarde USD. Miliardarul Stanley Druckenmiller, strateg șef al legendarului investitor George Soros, a dezvăluit recent că deține Bitcoin.

Un alt exemplu de pozitivitate Bitcoin Wall Street este Fidelity, una dintre cele mai mari corporații de servicii financiare din lume, care a lansat un fond Bitcoin pentru investitori acreditați în august. Într-o scrisoare adresată investitorilor săi, Fidelity a recomandat Bitcoin ca diversificare a portofoliului de investiții și a calculat că are un impact pozitiv notabil asupra rentabilităților.

Cerere mai mare, ofertă mai mică

A mai avut loc Bitcoin Halving, unde oferta Bitcoin a scăzut, numărul de noi Bitcoins scăzând de la 1800 la 900 de monede pe zi. Impactul înjumătățirii poate fi văzut în această analiză de către Pantera Capital ; plus Square și PayPal împreună acoperă deja mai mult de 100% din noile Bitcoins. Deoarece se așteaptă ca afacerile lor Bitcoin să crească, presiunea cererii pentru oferta limitată de Bitcoin va crește.

Întrebarea este, la ce ne putem aștepta?

Anterior, când Bitcoin a stabilit un nou record istoric după o tendință descendentă continuă, a declanșat un raliu masiv. Acest model a prezentat o creștere de peste 3800% în 2013 și o raliu suplimentar de aproximativ 1900% în 2017.

Investitori Bitcoin cunoscuți, precum Anthony Pompliano, care prezice că prețul Bitcoin va ajunge la 400.000 USD, iar frații Winklevoss, cu predicția lor de 500.000 USD, par să se aștepte ca acest model să se repete. Împărtășesc această opinie sunt și alți experți financiari, cum ar fi Citi, care prezic că prețul Bitcoin va ajunge la 318.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021, plus informațiile Bloomberg, care prognozează 100.000 de dolari, și JPMorgan, care anticipează 39.000 de dolari.

Deși rezultatele finale nu sunt clare, ceea ce este clar este că mulți sunt de acord că nu este prea târziu să acționăm.

Începeți să investiți în Bitcoin

Achiziționarea de cripto-seturi reale este un serviciu nereglementat în majoritatea țărilor UE și nu este acoperit de niciun cadru / protecție specifică din Regatul Unit. Capitalul dvs. este în pericol. AFSL 491139. CFD-urile sunt foarte pârghiate și riscante și pot să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Este posibil să pierdeți mai mult decât investiția inițială.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
1143 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Clasa de valori mobiliare

Clasa de valori mobiliare Totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune – pentru actiuni – si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune – pentru obligatiuni).

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 29/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9695 RON -0.07 %
1 USD 4.6078 RON -0.02 %
1 GBP 5.8126 RON -0.07 %
1 CHF 5.1124 RON +0.41 %
1 CAD 3.4003 RON +0.32 %
1 AUD 3.0018 RON +0.31 %
1 NOK 0.4239 RON -0.38 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 1
Membri online 0