Bitcoin depășește din nou borna de BRD Euro Fond.000 de dolari. Ce urmează ?

publicat in 05/02/2022 00:27

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Nu ca vreau sa zic, dar vreau sa spun ca tot caut evanghelistii apocalipsei bitcoinului care pe scadere au tot batut din gura ca scade si ca e PA. Unde sunt ? Asteapta o noua scadere absolut fireasca cum au tot asteptat inca de la 1 dolar / bitcoin ? 🤔

Mna … acum ca sa nu pierdem prea mult timp cu hateri cu mintea odihnita, voiam sa va spun ca BITCOIN de tocmai a depasit BRD Euro Fond.000. Sunt bucuros ca am acumulat fara nici o emotie si la 35000.

Citisem zilele astea ca urmeaza inca CEL PUTIN 2 tari sa adopte Bitcoin ca si moneda oficiala de plata cum a facut si El Salvador anul trecut. Acest lucru va ajuta muuult la adoptie. DE ASEMENEA sunt convins ca tot mai multe STATE vor incepe sa isi tina in trezorerie Bitcoin, asadar, discutand de sume MARI de bani, nu am nici o emotie cu privire la potentialul de crestere al bitcoinului.

Acum, in perioada urmatoare, DA, e posibil si sper sa mai scada o data macar pe la un Amundi Integro.000 desi … ni prea cred ca mai mergem in zona aia … orice e posibil dar nu cred. IN SCHIMB, cu privire la cat poate sa creasca ? Eu imi mentin parerea ca putem vedea ESPA BOND EURO-RENT.000 anu asta fara nici o problema.

Va asptept sa deveniti membru pe www.maiorarmy.ro pentru a discuta despre investitii la bursa sau in crypto pentru ca sa investim in cunostinta de cauza si sa ne asiguram un viitor linistit si prosper din punct de vedere financiar.

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
332 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 22/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9758 RON -0.01 %
1 USD 4.6712 RON +0.05 %
1 GBP 5.7677 RON -0.77 %
1 CHF 5.1247 RON -0.31 %
1 CAD 3.404 RON +0.29 %
1 AUD 3.0068 RON +0.29 %
1 NOK 0.4241 RON +0.24 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 2
Membri online 0