Binance, cel mai mare exchange crypto din lue, anchetat în SUA de către Fisc și departamentul de Justiție. Care este motivul

publicat in 14/05/2021 02:23

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Fiscul şi departamentul de Justiţie din Statele Unite ale Americii au lansat o investigaţie asupra Binance, cel mai mare exchange de criptomonede din lume. Autorităţile din SUA încearcă să descopere activităţi ilicite sau rolul pe care a ajuns să îl aibă compania în astfel de fapte.

Compania Binance Holdings este anchetată de procurorii departamentului de Justiţie din SUA şi de Fiscul american, în contextul în care autorităţile din SUA încearcă să descopere activităţi ilicite sau rolul pe care a ajuns să îl aibă compania în astfel de fapte.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

Ca parte a investigaţiei, specialiştii care anchetează activităţi de spălare de bani şi nereguli fiscale au căutat să discute cu persoane care cunosc detalii legate de „bucătăria” internă a Binance.

„Tratăm obligaţiile noastre legale cu maximă seriozitate şi lucrăm cu autorităţile de reglementare şi cu justiţia într-o manieră colaborativă. Am muncit din greu să construim un program solid de conformitate (n.org: compliance), care să incorporeze atât principiile împotriva spălării banilor cât şi instrumentele utilizate în general de instituţii financiare pentru a detecta şi a adresa activităţile suspicioase”, a declarat Jessica Jung, purtător de cuvânt al Binance.

Compania este condusă de Changpeng Zhao, un executiv cunoscut în lumea de tehnologie care promovează constant piaţa criptomonedelor şi care a reuşit să depăşească celelalte exchange-uri din lume în ultimii patru ani, în contextul în care Binance a fost fondată în 2017.

Firma a operat majoritar dincolo de lungul braţ al autorităţilor de reglementare, acesta fiind cazul cu majoritatea jucătorilor din această industrie. Compania a fost înfiinţată în Insulele Cayman şi are un birou în Singapore, însă nu are un sediu corporate central.

Totodată, firma de criminalistică specializată în blockchain Chainalysis – care are în portofoliul de clienţi şi agenţii federale americane – a concluzionat anul trecut după ce a analizat o serie de tranzacţii că prin Binance au trecut mai multe fonduri legate de activităţi criminale decât prin orice altă platformă de exchange.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Cuvinte cheie: america, binance, exchange, fisc, irs, justitie, sua


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1475 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Clasa de valori mobiliare

Clasa de valori mobiliare Totalitatea valorilor mobiliare de acelasi tip (actiuni, obligatiuni, titluri de stat etc.), care au aceleasi clauze si caracteristici (valoare nominala, drept de vot, drept de plata a dividendelor si drepturi de preemtiune – pentru actiuni – si valoare nominala, pret, dobanda, durata/scadenta, conditii de rascumparare, plan de rambursare, drepturi de conversiune – pentru obligatiuni).

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 28/03/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.973 RON +0.04 %
1 USD 4.6085 RON +0.42 %
1 GBP 5.8167 RON +0.35 %
1 CHF 5.0914 RON +0.47 %
1 CAD 3.3896 RON +0.39 %
1 AUD 2.9924 RON -0.09 %
1 NOK 0.4255 RON -0.12 %


Statistici site
Total membri 1453
Activi azi 0
Membri online 0