Acțiunile Coinbase (COIN) scad înaintea raportărilor din Q1 2021 din 13 mai 2021

publicat in 13/05/2021 22:46

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Exchange-ul american de criptomonede Coinbase Global, Inc. este așteptat să raporteze rezultatele financiare astăzi (13 mai) după închiderea pieței. Raportul se referă la trimestrul care se încheie în martie 2021. Coinbase a devenit companie publică pe 14 aprilie pe bursa Nasdaq sub simbolul COIN și prețul de listare de la deschidere a fost 381 USD.

Platforma Coinbase permite clienților cu amănuntul și instituționali să cumpere, să vândă și să stocheze criptomonede precum Bitcoin și Ethereum . Compania ajunge în primul rând la clienți prin aplicațiile Coinbase, Coinbase Pro și Coinbase Wallet și site-urile web ale acestora. Coinbase avea în total aproximativ 56 de milioane de utilizatori cu amănuntul începând cu primul trimestru al anului 2021. Aproximativ 90% din veniturile companiei (începând cu 2020) provin din comisioane de tranzacțiede la tranzacționare și prin servicii precum stocarea și analiza.

Coinbase percepe clienții săi o taxă de tranzacție (0,5%) pe baza volumului pe care îl tranzacționează. Comisioanele companiei sunt mai mari decât bursele tradiționale, datorită taxelor de tranzacție mai mari pentru Bitcoin și alte criptos. Aproximativ 10% din veniturile companiei provin din vânzarea propriilor active cripto către clienți.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

​​​​​​​Veniturile din tranzacții ale companiei depind în mare măsură de tendința prețurilor criptomonedelor (condusă de Bitcoin), care afectează numărul de utilizatori care tranzacționează lunar pe platformă și valoarea totală a tranzacțiilor. Volatilitatea mai mare a prețurilor pentru criptomonede ajută, de obicei, la venituri. Veniturile totalea ale Coinbase au crescut de la aproximativ 534 milioane dolari în 2019 la 1,28 miliarde dolari în 2020, întrucât utilizatorii lunari ai tranzacțiilor companiei au crescut de la aproximativ 1 milion la aproximativ 2,8 milioane în perioada respectivă, cu volumul total de tranzacționare crescut de la aproximativ 80 miliarde dolari la 193 miliarde dolari.

În primul trimestru al anului 2021, prognoza veniturilor a crescut la 1,8 miliarde de dolari, volumul tranzacțiilor pentru trimestrul respectiv crescând la 335 miliarde de dolari, prețul Bitcoin aproape că s-a dublat de la an la an, cauzând numărul de traderi lunari activi vor sări de la 2,8 milioane la sfârșitul anului trecut la 6,1 milioane în primul trimestru. Cu toate acestea, este posibil să nu fie realist să ne așteptăm ca compania să își mențină rata de creștere în primul trimestru pentru restul anului 2021, având în vedere natura ciclică a pieței crypto. În plus, creșterea randamentelor obligațiunilor și incredibil 8x Bitcoin prețul de majorare a face ca piața crypto destul de vulnerabile la o corecție pe termen scurt.

Potrivit unei companii de cercetare de piata, prețul acțiunilor COIN ar putea scădea la 100 USD sau mai puțin dacă compania nu este în măsură să îndeplinească așteptările de câștig în viitor, potrivit unei firme de cercetare a investițiilor din SUA .

La prețurile curente, evaluarea acțiunilor implică faptul că compania va depăși veniturile combinate ale Bursei Intercontinental și Nasdaq. Nu ne așteptăm ca Coinbase să raporteze vreo știre din [T1 din acest an] care poate justifica deținerea acțiunilor la nivelurile actuale. Chiar dacă bursa a înregistrat venituri impresionante de la an la an și o creștere a numărului de utilizatori, firma de cercetare crede în continuare că stocurile vor continua să scadă pe termen lung.

Acțiunile Coinbase au scăzut cu 12% de la debutul pe Nasdaq la mijlocul lunii aprilie, cu un preț de deschidere de aproximativ 381 USD. În creștere cu 20% față de 6 mai, în jur de 250 USD, acțiunile Coinbase s-a tranzacționat recent la 300 USD, cumpărătorii dând semne de viață.Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu !

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(39 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
85 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ordin

Ordin Instructiunea de a cumpara sau vinde un anumit instrument financiar. Termenul este folosit in general, referindu-se la ordine, cotatii informative, cotatii ferme sau oferte.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/06/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.925 RON +0.00 %
1 USD 4.134 RON +0.00 %
1 GBP 5.7441 RON +0.00 %
1 CHF 4.4992 RON +0.00 %
1 CAD 3.3425 RON +0.00 %
1 AUD 3.1162 RON +0.00 %
1 NOK 0.4811 RON +0.00 %


Statistici site
Total membri 964
Activi azi 9
Membri online 5