12 obiceiuri zilnice ale oamenilor de succes care îți pot schimba viața

publicat in 07/06/2021 20:23

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Toți milionarii self-made au început de undeva. O mare parte din transformarea lor din statutul obișnuit în cel de milionar poate fi atribuită unor obiceiuri zilnice care dacă sunt potrivite, îți pot schimbă-ți viața.

Obiceiurile sunt cauza bogăției, a sărăciei, a fericirii, a tristeții, a stresului, a relațiilor bune, a relațiilor proaste, a sănătății bune sau a sănătății proaste. Vestea bună este că toate obiceiurile pot fi schimbate.

Iată câteva obiceiuri bogate ale milionarilor pe care le puteți începe să le dezvoltați chiar astăzi:

1. DOUA-TREI ORE DE CITIT ZILNIC
Aici nu ma refer la citit Seria Harry Potter Trilogy, ci STIRI/RAPOATE/INFORMAȚII. Toate astea de vor menține informat și te vor ajuta în luarea celor mai bune decizii.

2. ÎNCONJOARĂ-TE DE OAMENI DE SUCCES
Este cu mult mai important să te înconjori de oameni care te sprijină, care nu te lasă jos, care cred în ceea ce faci/gandești și care te împing la NEXT LEVEL.

3. PRACTICĂ VOLUNTARIATUL
Aproape fiecare persoană de succes pe care o cunosc, oferă ceva de valoare ÎNAINTE de a primi ceva înapoi în schimb.

4. SETAREA VISURILOR
Ar trebui să încerci să ai cu un plan detaliat cu privire la exact ceea ce îți dorești să realizezi, când doreși să-l realizezi și DE CE este important pentru tine acel lucru.

5. MERGI MAI TARZIU LA SOMN SAU TREZEȘTE-TE PRIMUL
A avea parte de o tăcere completă când toata lumea doarme îți permite să te concentrezi într-un mod care nu este posibil pe tot parcursul zilei sau cel puțin nu în aceeași formă.

6. GENEREAZĂ SURSE MULTIPLE DE VENITURI
Milionarii au cel puțin 5 surse diferite de venit. Acest lucru e foarte important pentru asigurarea și garantarea libertății financiare și, mai ales, îți asigură păstrarea ei.

7. CĂUTAREA UNUI MENTOR
Din experiența mea, cel mai bine e să îți urmărești propriul drum, fără așteptarea ca cineva să facă tot posibilul să te ajute. Însă un MENTOR, dacă îl găsești pe cel potrivit care să te motiveze, poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face.

8. AJUTĂ PE ALȚII SĂ AIBĂ SUCCES
Acest lucru îți dă mentalitatea că „are balta pește pentru toată lumea” și, învățând alți oameni să facă ceva, îți întărești convingerea că dacă o persoană câștigă, nu este în detrimentul tău ci DIMPOTRIVĂ.

9. NU FII ÎN RÂND CU TURMA
Renunță complet la ideea de a fi în rând cu lumea. Oamenii de succes își creează propria turmă și apoi îi atrag pe ceilalți în ea. Așadar, dacă doriți să aveți succes, separați-vă de turmă, creați-vă propria turmă și apoi determinați-i pe alții să se alăture ei.

10. DEDICA-ȚI TIMP DE GÂNDIT
Este foarte important să-ți iei ceva timp pentru a-ți organiza gândurile … dar, dacă vei fi eficient în acest sens, asigură-te că le și notezi.

11. CAUTĂ Feedback
Cei mai SMART oameni sunt SMART pentru că recunosc faptul că toată viața lor vor avea de învațat și că nu știu totul și, din această cauză, caută în mod activ sfaturi utile și cât mai multe informații care să-i ajute în luarea decizilor.

12. NU RENUNȚA
Indiferent că îți place sau nu îți place procesul de a ajunge acolo unde îți dorești, dacă NU RENUNȚI devine mult mai probabil să și realizezi tot ceea ce îți dorești.


Puteti investi la bursa prin platformele:

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ


Cuvinte cheie: bani, bogati, milionari, obiceiuri, succes


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
405 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0