XTB Online Trading

Categoria: Brokeri Internaționali

Adresa web: https://bit.ly/2YOgPlB

Locație

Romania, Polonia

XTB are sucursală în România de mai bine de 10 ani. Sediul se află pe bulevardul Eroilor Nr. 18, Sector 5, București.


Servicii

XTB este o companie de investiții de tip FinTech, listată pe Bursa de la Varșovia în 2018, cu peste 275.000 de clienți la nivel global. Totodată, este unul dintre cei mai mari brokeri de instrumente derivate din lume, cu peste 15 ani experiență în piețele financiare.

XTB oferă multiple oportunități de tranzacționare, respectiv peste 4400 de instrumente financiare, toate putând fi accesate prin singură platformă, dezvoltată in-house: xStation 5.

Investitorii pot alege între Acțiuni și ETF-uri cu deținere (clasice/spot) sau CFD-uri cu suport pe Forex, Indici bursieri, Mărfuri, Acțiuni, ETF-uri, Criptomonede.

Taxe și comisioane pentru serviciile XTB

Încă din octombrie 2020 prin XTB poți investi cu 0% comision în Acțiuni și ETF-uri cu deținere, pentru rulaje lunare de până la 100.000 EUR, iar pentru fiecare tranzacție realizată după depășirea plafonului de 100.000 EUR, în interiorul unei luni, se aplică un comision de 0.2%, minimum 10 EUR.

La fel ca cei mai mulți brokeri, XTB obține profit din spread și/sau comisioane în cazul instrumentelor de tip CFD (spread însemnând diferenta dintre pretul de cumpărare și prețul de vânzare al unui instrument).

Taxele și comisioanele variază în funcție de instrumentele tranzactionate. Poți verifica lista completa de taxe și comisioane pe site-ul brokerului. (LINK https://bit.ly/3m1Xp8y)

⇒ XTB Online Trading -->> ÎNSCRIE-TE ACUM


XTB pune la dispoziție clienților săi conturi demonstrative, de practica, astfel încât aceștia să se familiarizeze cu platforma de investiții și condițiile de tranzacționare.

Clienții au acces la 50.000 RON, fonduri virtuale. Contul demo este activ pentru o perioada de 30 de zile, după care clientul poate să-și deschidă un cont real de investiții sau poate continua sa exerseze pe un nou cont demo.

Depuneri si retrageri

Ca sa incepi activitatea de tranzacționare este necesar să dispui de fonduri în cont, însă nu este obligatoriu, contul real putand fi păstrat nealimentat atât timp cât dorești. XTB nu solicită un depozit minim inițial.

Depunerile pot fi realizate prin oricare dintre următoarele modalități:

Transfer bancar – nu sunt aplicate comisioane (atenție, însă, întrucât banca ta poate percepe comision de transfer). Sunt acceptate transferuri în EUR, RON sau USD.

Card bancar Mastercard, Maestro sau Visa. Sunt acceptate transferuri în EUR, RON sau USD.
Brokerul percepe următoarele comisioane în cazul depunerilor prin card bancar:

  • RON – 0,87% din suma depusa
  • EUR: – 0,70% din suma depusa
  • USD: – 0.95% din suma depusa

De îndată ce fondurile sunt depuse și procesate, poți începe să investești în instrumentele financiare care te interesează.

Cererile de retragere de fonduri pot fi efectuate online, prin xStation sau aplicația Client Office. Clienții primesc banii în contul bancar în următoarea zi lucrătoare.

Specificații cont

  • Levier maxim – 1:30 (Client Retail), la XTB poți aplica și pentru statutul de Client Professional
  • Spread - 1.2/0.9
  • Instrumente – Acțiuni și ETF-uri cu deținere, CFD-uri
  • Volum minim al ordinului - 0,01 loturi
  • Protectie împotriva balanței negative - Da
  • Platformă de tranzacționare - xStation

Beneficii pentru membrii Premium InvestClub

Suport tehnic exclusivist pentru membri premium Invest Club


ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9758 RON -0.01 %
1 USD 4.6712 RON +0.05 %
1 GBP 5.7677 RON -0.77 %
1 CHF 5.1247 RON -0.31 %
1 CAD 3.404 RON +0.29 %
1 AUD 3.0068 RON +0.29 %
1 NOK 0.4241 RON +0.24 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0