Trading 212

Categoria: Brokeri Internaționali

Adresa web: https://bit.ly/3f4dJRp

Locație
Londra, Sofia, Cipru


Trading 212 reprezintă un serviciu al Trading 212 UK Ltd. și Trading 212 Ltd. Trading 212 UK Ltd. este înregistrată în Anglia și Țara Galilor (Număr înregistrare 8590005), cu o adresă înregistrată 107 Cheapside, Londra EC2V 6DN. Trading 212 UK Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare 609146). Trading 212 Ltd. este înregistrată în Bulgaria (Număr înregistrare 201659500). Trading 212 Ltd. fiind autorizată și reglementată de către Comisia de Supraveghere Financiară (Număr înregistrare RG-03-0237).

Informațiile disponibile pe site nu sunt destinate persoanelor rezidente în Statele Unite și Canada,neffind destinate spre a fi distribuite sau utilizate de către persoane din orice țară sau jurisdicție unde astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legilor sau reglementărilor locale.


Servicii

Trading 212 este ușor de folosit, dar puternic. Perfect și pentru începători, și pentru experți. Investiți începând de la 10 RON în acțiuni fracționare. Puteți deține chiar și cele mai scumpe acțiuni, cum sunt cele Google, Amazon sau Apple. Investițiile fracționare vă permit să vă alcătuiți un portofoliu diversificat chiar și cu o sumă mică de bani.

Fondurile și datele dumneavoastră sunt protejate. Trading 212 este autorizată și reglementată de către FCA (Autoritatea de Supraveghere Financiară). Fondurile dumneavoastră sunt păstrate într-un cont separat și sunt protejate de către FSCS până la concurența sumei de 85.000 de lire sterline. Datele dvs sunt protejate datorită implementării celor mai bune practici din domeniu.

Serviciu cu clienții live, răspunde în câteva secunde. Echipa de asistență răspunde rapid, și sunt disponibili non stop!

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Puteți alege din peste 3000 mii de Acțiuni și ETF-uri. Ele vor forma segmentele pachetului dumneavoastră. Creați un plan de investiții care să se potrivească obiectivului și bugetului dumneavoastră. Depuneți fonduri în aplicație, investiți și reinvestiți dividende în pachetul dumneavoastră în mod automat.

Aveți flexibilitate absolută. Controlați fiecare aspect al pachetului dvs. Ajustați cu ușurință proporțiile segmentelor sale. Reechilibrați cu o singură apăsare iar de aici totul este complet automatizat.


Puteți efectua cu ușurință completări. Aveți niște fonduri suplimentare cu care ați dori să contribuiți? Puteți face acest lucru oricând, fără a interfera cu planul dvs. de investiții. Puteți de asemenea să retrageți fonduri din pachetul dvs. dacă aveți nevoie.

Brokerul ofera si posibilitatea deschiderii unui cont DEMO accesand acest link!

Compania este autorizată și reglementată de către FCA (Autoritatea de Supraveghere Financiară). Fondurile dumneavoastră sunt păstrate într-un cont separat și sunt protejate de către FSCS până la suma de 85.000 de lire sterline. Datele dvs sunt protejate datorită implementării celor mai bune practici din domeniu.

⇒ Trading 212 -->> ÎNSCRIE-TE ACUM


✚ Retine: Pozitiile long (BUY) de criptomonede sunt produse nereglementate, care nu ofera protectie investitorilor. Cu toate acestea, pozitiile short (SELL) deschise pe eToro pentru criptomonede sunt executate prin intermediul CFD-urilor, care opereaza conform reglementarilor CySec si FCA.


Beneficii pentru membrii Premium InvestClub

Suport tehnic cu prioritate pentru membrii Invest Club.


ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0