eToro Social Tranding

Categoria: Brokeri Internaționali

Locație

eToro este cea mai buna platforma sociala de tranzactionare din lume, oferind atât oportunitati de investire în actiuni si criptomonede, cât si posibilitatea de a tranzactiona CFD-uri cu diverse active subiacente.

⇒ eToro Social Trading -->> ÎNSCRIE-TE ACUM


✔ Cum functioneazã?


 1. Creeaza-ti contul
  Completati un formular simplu pentru a va crea contul gratuit. Toate informatiile pe care le transmiteti sunt protejate de cea mai recenta tehnologie de criptare si nu vor fi distribuite unor terte parti. Odata ce contul dvs. este creat, utilizati una dintre metodele de plata disponibile (card de credit, PayPal, Neteller, Skrill etc.) pentru a-l finanta.
 2. Gasiti traders de top
  Utilizati pagina People eToro pentru a gasi si a filtra cei mai buni traders. Asigurati-va ca verificati profilurile comerciantilor si luati nota de portofoliile lor, statisticile de tranzactionare si numarul de adepti. Daca preferati sa va bazati pe portofoliul dvs. de tranzactionare pe anumite piete, utilizati pagina Markets pentru a vedea care investitori tranzactioneaza pe piata aleasa.
 3. Copiaza tranzactiile
  Odata ce ati gasit traders pe care doriti sa le copiati, faceti clic pe "Copiere" pentru a începe sa copiati automat pozitiile acestora. Vi se va solicita sa specificati procentajul fondurilor pe care doriti sa le alocati pentru copiere. Sumele pentru tranzactiile copiate vor fi calculate corespunzator.
 4. Monitorizati si gestionati
  Tot ce trebuie sa faceti acum este urmariti deoarece tranzactiile facute de traders pe care ati ales sa le copiati sunt recreati în contul dvs. propriu. Amintiti-va ca va pastrati controlul deplin asupra contului dvs. si puteti trece oricând la comert sau puteti întrerupe oricând copierea unui trader.

PROFILUL TAU ETORO

Profilul tau de pe eToro este modul tau de a te prezenta în fata comunitatii eToro si de a obtine statistici valoroase despre comportamentul tau de tranzactionare. Daca vrei sa ai copiatori, asigura-te ca îti verifici contul, adauga o poza de profil si scrie câteva detalii despre tine. 

Pagina ta de profil contine patru file:

 • Noutati: arata toata activitatea ta de socializare pe reteaua eToro, inclusiv postarile si comentariile tale. Aceasta fila contine si biografia ta, asadar, asigura-te ca scrii câteva cuvinte despre tine si despre strategia ta de tranzactionare.
 • Statistici: prezinta câstigurile tale si raportul esec/succes din momentul în care te-ai înscris pe eToro, îti permite sa îti urmaresti scorul de risc, afiseaza componenta portofoliului tau si multe altele.
 • Portofoliu: aceasta fila arata comunitatii portofoliul tau detaliat, permitându-le altor traderi sa vada ce tranzactionezi si în ce investesti si ajutându-i sa decida daca sa te copieze.
 • Grafic: aceasta fila prezinta o simulare a rentabilitatii în timp a unei sume de $10,000 investita în activitatea ta.

Întelegem ca unii dintre clientii nostri doresc sa îsi pastreze privata activitatea de tranzactionare. Daca doresti sa împartasesti mai putine informatii, opteaza pentru setarea "Profil privat’ din pagina profilului tau. Pentru a-ti personaliza nivelul de confidentialitate al profilului, acceseaza setarile de confidentialitate ale profilului.

Pentru mai multe informatii despre termenii si conditiile vizitati site-ul eToro.


DE CE ETORO


eToro este cea mai importanta retea sociala de tranzactionare din lume. Având milioane de utilizatori din peste 140 de tari, eToro a putut sa transforme cunostintele si experienta acestora în instrumente practice de tranzactionare. 


Pe lânga faptul ca propune o oferta completa privind tranzactiile cu actiuni, investitiile online, tranzactiile cu criptomonede si multe altele, a introdus, de asemenea, multe functionalitati inovatoare de tranzactionare sociala. Însa ce face ca eToro sa fie o retea de socializare? Gama de functionalitati de socializare pe care eToro o ofera este foarte larga si depaseste cu mult platforma de tranzactionare în sine. În paralel cu oferirea în premiera a functionalitatilor sociale si transformarea pietelor financiare într-un spatiu mult mai accesibil si usor de înteles pentru aproape orice persoana din orice colt al lumii, eToro si-a extins prezenta si este activa pe diverse platforme de socializare. 

Copiaza alti traderi

Descoperirea altor traderi pe care sa îi copiezi pe eToro este foarte intuitiva: în ecranul "Copiaza alte persoane", exista multiple metode prin care poti gasi utilizatori care se potrivesc cu nevoile tale de tranzactionare si investitii. Sectiunea "Alegerea editorului" prezinta utilizatorii Popular Investor (mai multe informatii despre program se regasesc în rândurile care urmeaza) care au tranzactionat recent si care merita sa fie urmariti.

De asemenea, este usor sa gasesti traderi prin utilizarea instrumentului de cautare si filtrare a rezultatelor. Exista o gama de parametri din care poti alege, printre care câstiguri, scor de risc, locatie si multe altele. Deoarece eToro îsi desfasoara activitatea în conditii de transparenta totala, fiecare trader care poate fi copiat include informatii valoroase în profilul sau eToro, care te pot ajuta sa decizi care sunt cele mai bune optiuni pentru crearea portofoliului tau bazat pe traderi.

⇒ eToro Social Trading -->> ÎNSCRIE-TE ACUM


Servicii

Exista mii de active financiare diferite ce pot fi tranzactionate pe eToro, împartite în mai multe categorii. Fiecare clasa de active are propriile sale caracteristici si poate fi tranzactionata utilizând o varietate de strategii de investitii.

Actiuni

Piata actiunilor este dinamica si prezinta multe optiuni pentru traderi. Actiunile sunt în general considerate potrivite pentru investitii pe termen mediu sau lung. Fiecare actiune este afectata de evenimente diferite de pe piata si valoarea ei poate sa creasca sau sa scada în urma unor anunturi cum ar fi rapoarte despre câstiguri, noi lansari de produse si variatiuni ale preturilor actiunilor firmelor competitoare. De exemplu, daca un producator de smartphone-uri apare în media într-un context negativ, în urma unei probleme de functionare a unei serii de produse, este posibil ca pretul actiunilor competitorilor sai directi sa creasca. Companiile care obtin profituri aloca adesea dividende actionarilor lor sub forma unor plati fixe per actiune.

Cumpararea unei actiuni pe eToro prin deschiderea unei pozitii "buy" (long) fara efect de levier înseamna ca investesti în activul subiacent* si ca respectiva actiune este cumparata si pastrata în numele tau. Cu toate acestea, eToro ofera functiuni aditionale prin intermediul tranzactionarii cu CFD-uri. Cu ajutorul CDF-urilor poti deschide pozitii "sell" (short), sa folosesti efectul de levier si sa cumperi actiuni fractionate. De exemplu, pe eToro poti sa investesti chiar si numai $50 într-o actiune care costa de fapt $1,000.

Printre actiunile noastre populare se regasesc:

 • Apple (AAPL)
 • Alphabet (GOOG)
 • Amazon (AMZN)
 • Facebook (FB)
 • Microsoft (MSFT)
 • Sportify (SPOT)
 • Dropbox (DBX)
 • Netflix (NFLX)
 • Alibaba (BABA)
 • Twitter (TWTR)
 • Nvidia (NVDA)
 • ✚ Poti regasi toata selectia de actiuni de pe eToro aici: etoro.com/ro/discover/markets/stocks/

  Marfuri

  Tranzactionarea marfurilor este una dintre cele mai vechi practici comerciale din lume, datând de câteva mii de ani. Marfurile sunt unice, având în vedere faptul ca au o reprezentare fizica în viata reala. Indiferent daca vorbim de o sursa de energie, cum ar fi petrolul, sau de un metal pretios ca aurul sau platina, marfurile exista în viata reala si sunt, ca atare, afectate si ele de evenimentele din viata reala. De exemplu, daca exista un surplus de rezerve de petrol, este probabil ca pretul acestuia sa scada în mod corespunzator. În plus, anumite marfuri sunt considerate a fi active de siguranta, însemnând ca pot oferi un plus de stabilitate unui portofoliu format din active cu volatilitate înalta. De exemplu, multi traderi de valute vor apela la contracte futures cu aur atunci când piata devine prea volatila, deoarece pretul aurului este în general mai stabil, chiar daca este legat în continuare de piata valutelor.

  Marfurile sunt tranzactionate pe eToro doar sub forma de CFD-uri, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa cumperi activul subiacent pentru a le tranzactiona. În plus, CFD-urile permit deschiderea de pozitii "sell" (short), tranzactionari cu efect de levier si proprietate fractionata – chiar si pentru acele active care nu ofera aceste optiuni în tranzactionarea de tip traditional. De exemplu, pe eToro poti sa investesti chiar si numai $50 în aur, chiar daca o singura unitate de aur costa $1,000.

  Printre marfurile noastre cele mai populare se regasesc:

  1. Aurul
  2. Argint
  3. Petrolul
  4. Gazul natural
 • ✚ Aici vei gasi lista tuturor marfurilor disponibile pe eToro: etoro.com/ro/discover/markets/commodities/

  Valute

  Piata valutara este cea mai mare piata din lume, cu un volum de tranzactionare mediu zilnic de 5 miliarde de dolari. Este, de asemenea, o piata extrem de volatila, cu schimbari care au loc la secunda. Deoarece este o piata atât de dinamica, traderii de valuta sunt în mod normal foarte activi, câteodata deschizând si închizând tranzactii la diferenta de câteva minute. Miscarile valutelor sunt masurate în unitati foarte mici, numite "pips" (0,0001) si necesita un capital semnificativ pentru a genera profituri notabile. Din aceasta cauza, majoritatea platformelor ofera tranzactii cu efect de levier cu rata fixa. De exemplu, daca raportul este setat la 1:100 atunci, pentru fiecare dolar investit, platforma împrumuta traderul cu alti $99. Utilizarea efectului de levier este considerata a fi o sabie cu doua taisuri, deoarece si pierderilor li se aplica efectul de levier, ceea ce poate duce la epuizarea rapida a fondurilor. Fiecare valuta este afectata de diversi factori, printre care deciziile privitoare la rata dobânzii luate de bancile centrale, statisticile de export ale unei anumite tari, precum si alte evenimente economice.

  Valutele sunt tranzactionate pe eToro doar sub forma de CFD-uri, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa cumperi activul subiacent pentru a le tranzactiona. În plus, CFD-urile permit deschiderea de pozitii "sell" (short) si tranzactionarea cu efect de levier – chiar si pentru acele active care nu ofera aceste optiuni în tranzactionarea de tip traditional.

  Printre valutele noastre populare se regasesc:

  1. EUR / USD
  2. EUR / GBP
  3. EUR / JPY
  4. GBP / USD
  5. USD / CAD
  6. USD / JPY
  7. AUD / USD
 • ✚ Pe eToro sunt disponibile multe valute în vederea tranzactionarii: etoro.com/ro/discover/markets/currencies/

  Indici

  Fiecare piata bursiera din lume are un indice, sau mai multi, care reflecta starea unui anumit segment al acelei piete. Indicii sunt considerati a fi mai stabili decât actiunile individuale deoarece contin multiple active diferite, care tind sa se echilibreze între ele. De exemplu, indicele NASDAQ de pe Wall Street grupeaza cele mai mari companii din sectorul tehnologic, cum ar fi Apple sau Google, si pentru ca are în compozitie companii rivale, daca una dintre acestea înregistreaza o cadere, uneori competitoarea sa va creste, pastrând echilibrul general al indicelui. Deoarece companiile difera din punct de vedere al marimii si al capitalizarii bursiere, fiecare actiune are un efect diferit asupra indicelui, însemnând astfel ca unele pot avea o pondere mai mare decât altele. De exemplu, deoarece Apple are o pondere mai mare decât alte companii mai mici în cadrul indicelui NASDAQ, o crestere semnificativa a actiunilor Apple poate ridica întreaga valoare a indicelui.

  Indicii sunt tranzactionati ca CFD-uri pe eToro, deoarece nu sunt active financiare în care se poate investi în mod direct. Prin intermediul unui CFD poti deschide pozitii "buy" (long) sau "sell" (short), precum si tranzactii cu efect de levier.

  Printre indicii nostri populari se regasesc:

  1. Dow Jones (DJ30)
  2. S&P500 (SPX500)
  3. Nasdaq (NSDQ100)
  4. FTSE (UK100)
  5. DAX (GER30)
  6. CAC (FRA40)
  7. IBEX (ESP35)
 • ✚ Pe eToro sunt disponibili multi indici în vederea tranzactionarii: etoro.com/ro/discover/markets/indices/

  Criptomonede

  Cu o popularitate în continua crestere în ultimii ani, criptomonedele, ca de exemplu Bitcoin si Ethereum, au devenit optiunea de investitie cea mai cautata de catre multi traderi. Având o selectie de criptomonede în continua crestere si o strategie de investitii CryptoPortfolio unica, care ofera expunere la piata si este administrata de comitetul de investitii al eToro, platforma eToro prezinta multe optiuni pentru cei care doresc sa tranzactioneze si sa investeasca în piata criptomonedelor. Criptomonedele au o volatilitate extrem de înalta si este un lucru normal sa observam fluctuatii procentuale de doua cifre într-o singura zi. Bitcoin, prima si cea mai mare criptomoneda, este considerata moneda de referinta pe aceasta piata, iar graficele altor monede urmeaza adesea directia stabilita de Bitcoin.

  Cumpararea de criptomonede pe eToro înseamna ca investesti în activul subiacent*, criptomoneda fiind cumparata si pastrata de eToro în numele tau. Aceste tranzactii nu au efect de levier. Cumpararea si vânzarea activelor subiacente nu este reglementata si nu ofera protectie pentru investitor. Cu toate acestea, oferim si CFD-uri pentru criptomonede, prin intermediul carora poti deschide pozitii "sell" (short).

  Oferta noastra de criptomonede include, printre altele:

  1. Bitcoin (BTC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Ripple (XRP)
  4. Bitcoin Cash (BCH)
  5. Litecoin (LTC)
  6. Binance Coin (BNB)
  7. Eos (EOS)
  8. Cardano (ADA)
  9. Stellar (XLM)
  10. Zcash (ZEC)

⇒ eToro Social Trading -->> ÎNSCRIE-TE ACUM

✚ Retine: Pozitiile long (BUY) de criptomonede sunt produse nereglementate, care nu ofera protectie investitorilor. Cu toate acestea, pozitiile short (SELL) deschise pe eToro pentru criptomonede sunt executate prin intermediul CFD-urilor, care opereaza conform reglementarilor CySec si FCA.


Beneficii pentru membrii Premium InvestClub

Suport tehnic in limba romana cu prioritate pentru membrii Invest Club.


Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9758 RON -0.01 %
1 USD 4.6712 RON +0.05 %
1 GBP 5.7677 RON -0.77 %
1 CHF 5.1247 RON -0.31 %
1 CAD 3.404 RON +0.29 %
1 AUD 3.0068 RON +0.29 %
1 NOK 0.4241 RON +0.24 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0