Raiffeisen Moderat RON PREMIUM

VUAN: 112.0307 RON

Randament 1 luna: 0.98 %

Randament 12 luni: 6.19 %

Despre Fond

Raiffeisen Moderat Ron Premium este un fond cu alocare diversificata pe clase de active si strategii investitionale. In functie de evolutiile de piata, trimestrial, fondul va face rebalansari ale portofoliului cu scopul de a optimiza randamentul si de a pastra riscul in zona profilului Moderat.

Despre Administrator
Administrator de fond Raiffeisen Asset Management
Telefon 0213.061.711
Adresa Calea Floreasca Nr.246D, Et.2, Sector 1, Bucuresti
Email office@raiffeisenfonduri.ro
Website www.raiffeisenfonduri.ro

S.A.I. Raiffeisen Asset Management S.A. (RAM) este compania specializata in administrarea fondurilor de investitii a grupului Raiffeisen in Romania. Obiectivul nostru este sa avem o gama de produse care sa serveasca cat mai bine indeplinirii obiectivelor financiare pe care clientii nostri le au. In drumul catre atingerea acestui scop, suntem constienti si de rolul pe care il avem in dezvoltarea industriei financiare din Romania, in niciun moment insa acest scop nu va prevala intereselor investitorilor nostri.

Actionar majoritar: Raiffeisen Bank SA-99.99%

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
381 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cifra de afaceri

Cifra de afaceri reprezinta cuantumul valoric al vanzarilor efectuate intr-o perioada de timp de catre o societate. Altfel spus, Cifra de afaceri cuprinde suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de firma, respectiv vanzarea de marfuri si produse ori prestarea de servicii intr-o perioadã de timp determinata. In cuantumul cifrei de afaceri nu se includ veniturile financiare si veniturile exceptionale. Cifra de afaceri este inregistrata la valoarea neta, dupa deducerea eventualelor discounturi, rabaturi acordate clientilor si a pierderilor probabile cu garantiile.

Cifra de afaceri este alcatuita din urmatoarele componente:

  • productia vanduta: include veniturile din vanzarea de produse finite, semifabricate, produse reziduale, executarea de lucrari, prestari de servicii, venituri si studii si cercetari, venituri din redevente, locatii de gestiune si chirii, venituri din activitatile anexe. Productia vanduta este evaluata la pret de vanzare, exclusiv taxa pe valoarea adaugata
  • venituri din vanzarea marfurilor: sunt specifice intreprinderilor comerciale dar si intreprinderilor cu activitate de distributie. Vanzarile de marfuri sunt evaluate la pret de vanzare (pretul pietei), exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 14/04/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9226 RON +0.00 %
1 USD 4.118 RON -0.45 %
1 GBP 5.6719 RON -0.43 %
1 CHF 4.4688 RON -0.07 %
1 CAD 3.2818 RON -0.13 %
1 AUD 3.1662 RON +0.45 %
1 NOK 0.4877 RON +0.41 %


Statistici site
Total membri 894
Activi azi 2
Membri online 1