OTP ComodisRO

VUAN: 18.8113 RON

Randament 1 luna: 0.32 %

Randament 12 luni: 2.38 %

Despre Fond

OTP ComodisRO poate aduce câștiguri mai mari decât dobânzile la depozite bancare. Fondul are ca politică de investiții plasarea resurselor în instrumente cu venit fix, cum ar fi obligațiuni de stat, municipale, corporative, titluri de stat, în depozite bancare și certificate de depozit.  Investițiile Fondului nu se vor limita la instrumente financiare tranzacționate pe piețele din Romania, urmând a fi luate în considerare și oportunitățile de investiție oferite de piețele financiare din state membre ale Uniunii Europene sau aparținând Spațiului Economic European, precum și în fonduri de investiții și instrumente financiare derivate din state terțe, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Alocarea portofoliului pe clase de active este flexibilă, astfel încât, în cazul unor condiții macroeconomice și ale pieței financiare, administratorul poate decide creșterea ponderii instrumentelor cu venit fix sau emise de stat și diminuarea ponderii investițiilor în obligațiuni corporative, în scopul protecției investitorilor.


Obiectivele OTP ComodisRO sunt concretizate în creșterea de capital pe termen scurt și mediu.

Prin politica sa privind investițiile OTP ComodisRO se adresează, cu precădere investitorilor dispuși să-și asume un nivel de risc scăzut, urmărind obținerea unui câștig de capital pe termen scurt și mediu.

Adaugă la depozitele tale bancare existente si fonduri de investiții, diversificându-ți astfel portofoliul de economii!

Despre Administrator
Administrator de fond OTP Asset Management
Telefon 0372.915.608
Adresa Aleea Alexandru 43, sector 1, Bucuresti
Email office@otpfonduri.ro
Website https://otpfonduri.ro

OTP Asset Management România este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. OTP Asset Management România beneficiază de experiența regională a acţionarului său majoritar, OTP Fund Management, care este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Fund Management este prezentă în Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Ucraina și administrează doar în Ungaria peste 5 miliarde de Euro, în mai mult de 90 de fonduri de investiţii.

OTP Group este prezent în 9 țări din regiune – Ungaria, Slovacia, Serbia, România, Bulgaria, Croația, Ucraina, Muntenegru și Rusia.
Încă de la lansare și până în prezent, OTP Asset Management România a crescut în mod constant, centrul preocupărilor sale îl reprezintă generarea de noi moduri prin care clienții să fie cât mai bine deserviți. Pe viitor, compania intenționează să completeze portofoliul de fonduri, cu scopul de a aduce clienților săi, o gamă variată de produse, diversificate din punct de vedere geografic și al monedei, căutând să ofere performanțe solide pentru a satisface așteptările clienților și nevoile acestora in continuă schimbare.

Misiunea nostră este de a crea valoare pe termen lung și de a oferi în mod continuu noi oportunități investiționale clienților noștri. Suntem dedicați în a oferi clienților noștri un nivel de performanță și excelență în servicii superioare concurenței.

Viziunea noastră este să fim considerați de către clienți între primele opțiuni în privința economisirii și investițiilor pe piața de capital din România. Dorim ca numele OTP Asset Management România să reprezinte o garanție în domeniul produselor și serviciilor de investiții. Ne propunem să atingem acest obiectiv prin crearea unui echilibru între performanțele așteptate și riscurile asumate, și dedicarea noastră continuă în a avea cele mai înalte standarde etice și profesionale.

Valorile după care ne ghidam în dezvoltarea companiei sunt: Încredere, Excelență, Centrare pe client, Centrare pe oameni, Inovație, Integritate.

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Postează un răspuns
381 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cifra de afaceri

Cifra de afaceri reprezinta cuantumul valoric al vanzarilor efectuate intr-o perioada de timp de catre o societate. Altfel spus, Cifra de afaceri cuprinde suma totala a veniturilor din operatiunile comerciale efectuate de firma, respectiv vanzarea de marfuri si produse ori prestarea de servicii intr-o perioadã de timp determinata. In cuantumul cifrei de afaceri nu se includ veniturile financiare si veniturile exceptionale. Cifra de afaceri este inregistrata la valoarea neta, dupa deducerea eventualelor discounturi, rabaturi acordate clientilor si a pierderilor probabile cu garantiile.

Cifra de afaceri este alcatuita din urmatoarele componente:

  • productia vanduta: include veniturile din vanzarea de produse finite, semifabricate, produse reziduale, executarea de lucrari, prestari de servicii, venituri si studii si cercetari, venituri din redevente, locatii de gestiune si chirii, venituri din activitatile anexe. Productia vanduta este evaluata la pret de vanzare, exclusiv taxa pe valoarea adaugata
  • venituri din vanzarea marfurilor: sunt specifice intreprinderilor comerciale dar si intreprinderilor cu activitate de distributie. Vanzarile de marfuri sunt evaluate la pret de vanzare (pretul pietei), exclusiv taxa pe valoarea adaugata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 14/04/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9226 RON +0.00 %
1 USD 4.118 RON -0.45 %
1 GBP 5.6719 RON -0.43 %
1 CHF 4.4688 RON -0.07 %
1 CAD 3.2818 RON -0.13 %
1 AUD 3.1662 RON +0.45 %
1 NOK 0.4877 RON +0.41 %


Statistici site
Total membri 894
Activi azi 3
Membri online 1