FORUMUL PIEȚEI DE CAPITAL 2022

Ultima actualizare: 04/09/2022 20:12

Când:

Data si ora începerii: 12/09/2022 10:30

Data si ora finalizării: 12/09/2022 15:00

Unde:

Locația: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Număr de locuri

Atenție! Locurile sunt limitate! Pentru confirmarea locului vă rugăm să dați click pe "Sigur Particip". In cazul în care nu stiți sigur dacă puteți participa, vă rugăm să alegeți "Poate particip". Pentru cei care ați ales "Poate particip" veți fi contactat pentru confirmarea locului înainte de eveniment doar în cazul în care mai există locuri disponibile sau locurile disponibile au fost suplimentate. Mulțumim pentru intelegere.

Total locuri: 50 din care mai sunt libere 49 locuri libere. Participanți siguri: 1. Participanți potențiali: 0.

Detalii

In cadrul acestui eveniment, locurile nu sunt limitate, pentru participarea online! Pentru participarea fizica la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, contactati organizatorul! 

Agenda


  • Dezvoltarea pieței de capital, în contextul războiului și al turbulențelor economice;
  • Perspective pentru noile IPO-uri ale companiilor private sau de stat;
  • Noi produse la BVB; Stadiul dezvoltării Contrapărții Centrale;
  • Perspectiva promovării Bursei de Valori București la statutul de piață emergentă de către MSCI;
  • Simplificarea birocrației pentru companiile listate;
  • Accent pe sustenabilitatepentru a atrage investitori;
  • Educația financiară a publicului din România;
  • Reglementări pentru criptomonede și Forex.

Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energiapiața de capital, banking sau cybersecurity.

Într-o perioadă în care presa de calitate a devenit o raritate, o echipă de profesioniști în jurnalism și comunicare, cu experiență de peste 20 de ani în presa economică și organizare de evenimente de business, au pus bazele unui proiect curajos – un adevărat sprijin pentru oamenii de business și un important reper pentru dezvoltarea afacerilor.

În cei aproape ani de la înființare, Financialintelligence.ro a cunoscut o creștere spectaculoasă și a înregistrat un trafic de aproximativ 11 milioane de afișări și 4,9 milioane de utilizatori unici.

Ne adresăm oamenilor de business – decidenți, cu studii superioarestatut social ridicatvenituri peste medieatât bărbațicât și femei: top și middle manageri din domenii de activitate diverse, oficiali ai autorităților de stat, politicieniambasadoriantreprenoristudenți și tineri care vor intre în mediul de business.

Publicul Financial Intelligence este împărțit în proporții egale între femei și bărbați. 26,7% dintre cititori au între 25 și 34 de ani26,20% au vârste cuprinse între 35 și 44 de ani, iar încă 19,82% dintre aceștia sunt persoane cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.

Avem independență față de orice partid politic, instituții de stat sau alte grupuri de interese, politice sau comerciale, interne sau externe, servicii secrete și milităm pentru progres, libertate, drepturile omului și prosperitate.
 

Audienta


Evenimentul se adresează reprezentanților din piața de capital și sectoare conexe: oficiali ai autorităților de stat, politicieni, investitori instituționali, administratori de fonduri, avocați, top management de companii din piața de capital, reprezentanti ai băncilor, antreprenori, studenți și tineri interesați de piața de capital, jurnaliști și alți specialiști din domeniu.

Evenimentul va atrage o audiență foarte largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Participanții pot trimite întrebări pentru speakeri încă de la înscriere, prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului.

Întrebările pot fi transmise și LIVE pe pagina de Facebook Financial Intelligence, în comentarii.
 

Info


Evenimentul se va desfășura ONLINE, pe una din platformele de videoconferințe și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului. Webinarul va fi mediatizat pe site-ul și canalele social media ale Financial Intelligence, dar și ale partenerilor media.

Program

Nu există program definit pentru acest eveniment

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email
Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cum pot afla daca sunt participant la Pilonul II de pensii?

Sistemul de pensii private obligatorii a fost introdus in Romania in 2008. Statul s-a hotarat sa cedeze fondurilor de pensii private o parte din contributia romanilor la asigurarile sociale, motivat de faptul ca forta de munca este intr-o continua scadere, in timp ce numarul pensionarilor creste. Astfel, banii acumulati si inmultiti in conturile de pensii administrate privat vor reprezenta un venit in plus, care va rotunji pensia din sistemul public. Pensia privata obligatorie, numita si Pilonul II, a fost introdusa in 2008 si era obligatorie pentru toate persoanele angajate care aveau la acel moment pana in 35 de ani. Acest tip de pensie era optional pentru persoanele care aveau la momentul respectiv intre 35 si 45 de ani. De asemenea, exista si o aplicatie pe Internet unde contributorii pot introduce datele personale si sunt contactati pentru a li se comunica detaliile legate de contul in care li se acumuleaza contributiile la pensia privata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 24/05/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9744 RON -0.03 %
1 USD 4.594 RON +0.11 %
1 GBP 5.8371 RON +0.00 %
1 CHF 5.0203 RON -0.01 %
1 CAD 3.3469 RON -0.29 %
1 AUD 3.0372 RON -0.24 %
1 NOK 0.4322 RON +0.37 %


Statistici site
Total membri 1462
Activi azi 1
Membri online 0