Eveniment lasare: Primul HUB de Investitori la Bursă din România

Ultima actualizare: 12/06/2023 16:21

Când:

Data si ora începerii: 17/06/2023 17:00

Data si ora finalizării: 17/06/2023 22:00

Intreaga zi: Da

Unde:

Locația: str. Muresului, nr. 9, Cluj Napoca

Număr de locuri

Atenție! Locurile sunt limitate! Pentru confirmarea locului vă rugăm să dați click pe "Sigur Particip". In cazul în care nu stiți sigur dacă puteți participa, vă rugăm să alegeți "Poate particip". Pentru cei care ați ales "Poate particip" veți fi contactat pentru confirmarea locului înainte de eveniment doar în cazul în care mai există locuri disponibile sau locurile disponibile au fost suplimentate. Mulțumim pentru intelegere.

Total locuri: 100 din care mai sunt libere 99 locuri libere. Participanți siguri: 1. Participanți potențiali: 1.

Detalii

Cluj Napoca, 17 iunie - Invest Club, organizație de referință în domeniul pieței de capital din România, anunță lansarea primului HUB de investitori la Bursa din România. Această inițiativă va oferi investitorilor un spațiu dedicat pentru a-și împărtăși cunoștințele, experiența și strategiile de succes într-un mediu profesional și dinamic.

Cu o inaugurare programată pentru data de 17 iunie 2023, HUB-ul de investitori INVEST CLUB va juca un rol crucial în promovarea educației financiare și a investițiilor în rândul comunității de investitori din România. Acesta va reprezenta o oportunitate unică pentru a aduce la un loc investitori cu perspective și obiective comune, precum și pentru a stimula interacțiunea și schimbul de idei.

Președintele INVEST CLUB, dl. Paul Maior, un nume de referință în domeniul pieței de capital din România, susține că HUB-ul de investitori va consolida eforturile INVEST CLUB de a sprijini comunitatea de investitori în dezvoltarea cunoștințelor și a strategiilor eficiente. 

"Lansarea HUB-ului de investitori, Invest Club, reprezintă un pas semnificativ în creșterea și dezvoltarea pieței de capital din România. Prin crearea acestui spațiu de interacțiune și învățare, INVEST CLUB va contribui la consolidarea unei comunități puternice de investitori, pregătiți să facă față provocărilor și să valorifice oportunitățile de pe piața financiară". a declarat Paul Maior.

Prin intermediul HUB-ului de investitori, emitentii vor putea comunica direct cu investitorii și să le ofere informații actualizate și relevante despre activitatea lor, rezultate financiare, perspective de dezvoltare și alte aspecte esențiale. Această interacțiune directă și transparentă va consolida relațiile dintre emitenti și investitori, facilitând astfel creșterea și dezvoltarea companiilor listate la BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA).

"Acest proiect reprezintă un moment de cotitură în dezvoltarea și modernizarea pieței de capital românești. Această inițiativă inovatoare reflectă angajamentul nostru de a crea un mediu prielnic investițiilor și de a sprijini dezvoltarea economiei naționale. Suntem dedicați în a oferi investitorilor instrumentele și informațiile necesare pentru a-și atinge obiectivele financiare și pentru a participa activ la prosperitatea economică a țării noastre." a mai declarat Paul Maior, președintele Invest Club.

Nu uitati sa confirmati participarea aici: https://forms.gle/zZtKzXYuc8ebH9zC8

Agenda eveniment: INVEST CLUB: 17:00-22:00

 • MEET & GREET - 17:00-17:30
 • PANEL 1 (BURSE) – Cum facem Bursa de Valori Bucuresti mai atractiva - (17:30-18:05) - DURATA: 35 min
  • Radu Hanga (Presedinte BVB)
  • Mihnea Barbulescu (Director Executiv ERSTE AM)
  • Conf. Dr. Dragos Paun (Facultatea de Business, UBB Cluj)
  • Paul Maior (Presedinte InvestClub)
 • PANEL 2 (BURSE) – Cum intretin companiile relatia cu investitorii - (18:05-18:35) - DURATA: 30 min
  • Razvan Rat (Director General Adjunct BRK)
  • Daniela Serban (Presedinte ARIR)
  • Alexandru Stanean (CEO Teraplast)
 • Q&A: (18:35-18:45) Durata: 10 min
 • COFFEE BREAK - (18:45-19:00) - DURATA: 15 min
 • PANEL 3 (CRIPTO) - (19:00-19:40) - DURATA: 40 min 
  • Sabin Sărmaș (Preşedintele Comisiei pentru IT&C din Camera Deputaţilor)
  • Ilie Pușcaș (Country Manager BINANCE)
  • Daniel Tamaș (CEO WAM)
  • Sergiu Vasilescu (Managing Partner VDlaw Group)
 • Q&A - (19:40-19:50) - DURATA: 10 min
 • NETWORKING + LAUNCH - (19:50 - TO THE MOON)

PS: Lista speakerilor este in curs de actulizare!

INVEST CLUB invită toți investitorii, atât persoane fizice cât și instituții financiare, să participe la inaugurarea HUB-ului de investitori și să beneficieze de resursele și oportunitățile oferite. Într-un mediu stimulativ și colaborativ, HUB-ul va organiza sesiuni informative, seminarii, dezbateri și evenimente networking, pentru a promova schimbul de idei și experiențe între membrii comunității de investitori.

Evenimentul va avea loc în data de 17 iunie 2023, începând cu ora 17:00, pe str. Muresului, nr. 9 din Cluj Napoca.

Program

Nu există program definit pentru acest eveniment

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email
InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 1