TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto

publicat in 09/05/2023 07:50

Companii discutate:

1 aprecieri nete


TOKERO. Crypto Exchange-ul românesc care inovează piața de crypto. – Scrisoare deschisă de la Marius Morra, CEO și Co-Founder al TOKERO.

Marius Morra aici, CEO și Co-Founder al TOKERO, unul dintre puținele proiecte de crypto care își propune să rămână, nu să plece cu banii.

Echipa de PR m-a sfătuit să nu spun fraza de mai sus, dar nu am vrut să-i ascult. Consider că este important să spunem lucrurilor pe nume. Să fim transparenți, să ne asumăm poziția și să point fingers. Doar asta ne face să evoluăm și să facem diferența dintre un scam și un proiect valoros.

Tot echipa de PR m-a sfătuit să vă spun despre viziunea proiectului, echipa TOKERO, beneficiile pe care le ai dacă începi să investești în crypto alături de noi și despre cele mai interesante feature-uri ale platformei. Cu acest lucru o să-i ascult.

În continuare, îți voi face o introducere scurtă în lumea TOKERO

Proiectul TOKERO a început în 2017, când împreună cu Sabin Simionescu (Co-CEO & Co-Founder) ne-am decis să construim un exchange românesc de crypto, la acea vreme sub denumirea LDV Bank, evoluat între timp în TOKERO Crypto Exchange. De atunci și până acum, am trecut prin diferite momente și etape ale business-ului. Am fost primii care am listat monede precum Elrond (actual MultiversX), WAM, HUMANS.AI sau BH Network. Ba chiar anul acesta, la Gala Crypto Expo Europe, am câștigat premiul pentru cel mai bun crypto exchange românesc.

În momentul de față suntem unul dintre puținele exchange-uri de crypto care suportă conturi corporate. În plus, avem un proces de verificare rapid și sigur – de la validarea documentelor necesare până la prima tranzacție trec doar câteva ore. Am putea scurta și mai mult acest proces, însă avem o politică de Anti-Money Laundering pe care o respectăm cu strictețe. 

Ce ne diferențiază cu adevărat este că ne pasă de oameni și de ce își doresc. Le oferim suport 24/7 și le oferim cele mai eficiente soluții. Colectăm feedback constant despre experiența cu TOKERO, platformă și App, sau le cerem să ne comunice ce feature-uri noi își doresc. 

De exemplu, recent am făcut public feature-ul de achiziționare crypto cu cardurile MasterCard, iar colega noastră Alexandra sună fiecare user să-l întrebe despre experiența avută.

Misiunea noastră este să transformăm spațiul crypto într-unul mai accesibil pentru cât mai mulți useri, așa că am organizat seria “Meetups by TOKERO”, în care ne-am întâlnit și-am stat de vorbă cu diferiți oameni din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea. La evenimente au participat începători, avansați sau chiar oameni care au experimentat spațiul crypto încă de la început. 

În viitor ne propunem să inovăm complet piața de crypto, să eficientizăm pe cât posibil toate procesele. Deja am pornit platforma în Franța și urmează să deschidem noi piețe în Spania și Italia.

Dacă ați ajuns cu cititul până aici, vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Acestea fiind spuse, vă aștept pe TOKERO în fascinanta lume crypto. Pentru cei interesați, accesați link-ul de aici și faceți prima investiție 👉 https://cutt.ly/tokeroInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
361 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 0