Tesla a cumpărat 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin și dorește să înceapă să-l accepte ca formă de plată

publicat in 08/02/2021 16:07

Companii discutate:

1 aprecieri nete


BREAKING NEWS! Tesla cumpără bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și intenționează să înceapă să îl accepte ca plată pentru Tesla !!!

„Mai mult decât atât, ne așteptăm să acceptăm bitcoinul ca formă de plată pentru produsele noastre în viitorul apropiat, sub rezerva legilor aplicabile și inițial pe o bază limitată, pe care o putem lichida sau nu la primire.”

Compania a declarat că a cumpărat bitcoin pentru „mai multă flexibilitate pentru a diversifica și a maximiza randamentele în numerar”, conform înregistrării. Pe lângă achiziție, Tesla a spus că va începe să accepte plăți în bitcoin și în schimbul produselor sale. Asta ar face din Tesla primul mare producător de automobile care acceptă bitcoin ca plată.

Bitcoin urcă la maxime și acum depășește 43.000 de dolari.

Se pare că Elon Musk participă la discuții pe măsură ce devine serios cu investitia in crypto. Dacă poate face minuni cu Tesla, ne putem imagina cât de mult poate crește Bitcoin acum.

Pregatiti-va pentru o explozie a pretului la Bitcoin si probabil si la actiunile Tesla. Cumpara actiuni Tesla aici:

Puteti investi in Bitcoin prin platformele:


Cuvinte cheie: bitcoin, btc, crypto, tesla, tsla, elon musk


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(43 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
291 vizualizări

0 aprecieri nete

Maracine Dragos

Preturile tuturor bunurilor si serviciilor vor exploda. Alta solutie nu vad. Altfel miliardarii din bitcoin vor cumpara lumea. Lucrurile trebuie sa se reaseze, acest foarfece al preturilor nu poate continua la nesfarsit. De ce sa mai produci ceva, sa intreprinzi ceva lucrativ. Nu are rost, muncesti degeaba. Iti rad in nas investitorii in bitcoin. Piata trebuie sa repare asta, altfel va incepe din nou intonarea Internationalei.

1-1 din 1

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
CFD

CFD Contract pentru diferenta; este un contract intre doua parti, cumparatorul si vanzatorul, care prevede ca vanzatorul va plati catre cumparator diferenta dintre valoarea curenta a unui activ si valoarea sa din momentul tranzactiei (in cazul in care diferenta este negativa, atunci cumparatorul plateste; in cazul in care diferenta este pozitiva, cel care plateste este vanzatorul contractului.) CFD-urile permit investitorilor sa ia pozitii long (daca se mizeaza pe crestere) sau short (daca investitorul prevede o cotatie in scadere) si, spre deosebire de contractele futures, nu au stabilita nicio data de expirare. Contractele sunt efectuate pe o baza de “efect de parghie” cu marje, de obicei, de la 1% la 30% din valoarea notionala activului suport.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 08/12/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9488 RON +0.01 %
1 USD 4.382 RON -0.29 %
1 GBP 5.7881 RON -0.60 %
1 CHF 4.7448 RON -0.21 %
1 CAD 3.4666 RON +0.19 %
1 AUD 3.122 RON +0.22 %
1 NOK 0.4877 RON +0.49 %


Statistici site
Total membri 1119
Activi azi 0
Membri online 1