Shaquille O'Neal investește în Genius Brands și lansează o comedie animată pentru Kartoon Channel.

publicat in 26/10/2020 18:04

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Genius Brands International (GNUS), o companie globală care creează și licențiază conținut multimedia de divertisment pentru copii, și ABG Entertainment, o divizie a Authentic Brands Group, o companie de marketing și divertisment, a anunțat astăzi o nouă serie de comedie animată, acțiune-aventură pentru copii, „Shaq’s Garage”, cu Shaquille O’Neal în rol principal. Iar prin acest parteneriat, O’Neal devine, de asemenea, acționar la Genius Brands.

Puteti investi si voi in actiunile Genius Brands aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

„Shaq’s Garage” va descrie aventurile secrete ale colecției extraordinare de mașini, camioane și automobile animate ale lui Shaquille. Toate vehiculele din „Garajul lui Shaq” au atribute, intelecte și abilități unice, variind de la stiluri muzicale, Shaq Fu și stăpânirea limbajului ultra-secret al Shaqanese și Shaqtionary. Fie că se află în Sheijing într-o misiune secretă, fie că vizitează un altar antic din orașul pierdut Shaqmandu, fiecare poveste va fi la fel de specială ca vehiculele și Shaquille însuși.

„Încă de mic am fost fascinat de mașini. Sunt foarte încântat să dau viață acestei serii cu Genius Brands. Plănuim să prezentăm cel mai uimitor sortiment de vehicule care pot fi găsite doar în garajul meu. Uneia dintre mașinile mele ii lipsește o roată, dar este la fel de puternică, rapidă și inteligentă ca orice alt vehicul. Acesta va fi un spectacol pentru copii, care va evidenția incluziunea pentru toți.”, a spus O’Neal.

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

„Prin comedie și aventură, vom prezenta personaje puternice și diverse ca modele pozitive cu povestiri cu scop intenționat. Acesta va fi un spectacol special care atinge fiecare buton – muzică, aventură, umor și mesaje pozitive și orgolioase pentru copii. Il admir pe Shaq de mulți ani și sunt încântat că putem lucra împreună pentru a face acest spectacol important pentru toți copiii din întreaga lume, iar Shaq va deveni o parte a familiei Genius Brands.” a declarat Andy Heyward, CEO la Genius Brands.

Garajul lui Shaq va avea premiera la începutul anului 2022 pe noul canal digital Kartoon Channel, care a fost lansat pe 15 iunie 2020 și este disponibil în peste 100 de milioane de gospodării americane de televiziune pe mai multe platforme AVOD și OTT. Kartoon Channel este un serviciu gratuit de programe media pentru copii, compatibil COPPA, axat pe divertisment pozitiv.

Puteti investi si voi in actiunile Genius Brands aici https://bit.ly/3f4dJRp sau aici https://bit.ly/3k2dJUs

Shaquille O’Neal este unul dintre cei mai de succes sportivi din lume, care a devenit om de afaceri, ale cărui realizări atât pe teren cât și în afara terenului s-au tradus într-un brand de consum foarte căutat. În calitate de antreprenor, analist sportiv, DJ, restaurator și ambasador al mărcii, mantra semnăturii „Business of Fun” a lui Shaquille O’Neal rezonează în fiecare dintre nenumăratele sale demersuri.

Cariera atletică fără precedent a NBA All-Star a durat aproape două decenii și i-a adus nenumărate premii și onoruri, printre care Jucătorul cel mai valoros din NBA, Rookie of the Year al NBA, patru campionate ale NBA și un premiu de prim-vot NBA Hall of Famer. În prezent, O’Neal este analist la „Inside the NBA”, câștigător al premiului Emmy al TNT.

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute!

?cid=560745


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(42 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
210 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Actionar semnificativ

Actionar semnificativ Persoana fizica, persoana juridica sau grupul de persoane care actioneaza in mod concertat si care detine direct sau indirect o participatie de cel putin 10% din capitalul social al unei societati comerciale sau din drepturile de vot, ori o participatie care permite exercitarea unei influente semnificative asupra luarii deciziilor in adunarea generala sau in consiliul de administratie, dupa caz.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 27/09/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.9488 RON -0.01 %
1 USD 4.2297 RON +0.31 %
1 GBP 5.7938 RON +0.23 %
1 CHF 4.5605 RON -0.21 %
1 CAD 3.3434 RON +0.57 %
1 AUD 3.072 RON +0.23 %
1 NOK 0.4931 RON +0.39 %


Statistici site
Total membri 1045
Activi azi 4
Membri online 0