SAGA se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

publicat in 05/04/2024 10:16

Companii discutate:

1 aprecieri nete


⚫️ Binance anunță cel de-al 51-lea proiect pe Launchpool - $SAGA, un proiect L1 dedicat soluțiilor de nivel 1. Utilizatorii vor putea face staking cu BNB și FDUSD în centralizatoare separate pentru a produce tokenuri #SAGA pe o perioadă de patru zile, producția începând din 05.04.2024, ora 03:00 (UTC+3).

Misiunea Saga este de a permite următoarele 1000 de lanțuri în jocuri și divertisment, ca parte a Saga Multiverse în creștere. Adoptarea în masă a blockchain-ului este iminentă, iar dezvoltatorii au nevoie de o infrastructură de bază care să fie infinit scalabilă, interoperabilă și rentabilă pentru a sprijini aplicațiile consumatorilor.

👉 Deschideti un cont si descarcati aplicatia Binance https://bit.ly/38Zy4UK

Permițând dezvoltatorilor să rotească blocuri dedicate la cerere, care se scalează elastic cu nevoile de performanță, deschid o punte rapidă către alte ecosisteme și sunt evaluate la nivel de mărfuri, Saga oferă infrastructura E2E de care dezvoltatorii au nevoie pentru a construi următoarea generație de aplicații pe blockchain.

Principalii indicatori (la 4 aprilie 2024)

Numele tokenului

EPOPEE

Tip token

Token nativ Cosmos

Oferta inițială Circ. atunci când este listată pe Binance

90.000.000 (9% din oferta totală)

Oferta totală și maximă de jetoane

1,000,000,000

Alocare Binance Launchpool

45.000.000 (4,5% din oferta totală)

Data de începere a Pool-ului de lansare Binance

5 aprilie 2024

Listare
Binance va lista apoi SAGA la 09.04.2024, ora 17:00 (UTC+3) și va deschide tranzacționarea pentru perechile de tranzacționare SAGA/BTC, SAGA/USDT, SAGA/BNB, SAGA/FDUSD și SAGA/TRY. Eticheta Seed se va aplica pentru SAGA care oferă o platformă completă Web3, creată pentru dezvoltatori. Este un protocol de tip Layer 1 care permite dezvoltatorilor să creeze automat chainuri dedicate paralele și interoperabile, care se adaptează nevoilor aplicațiilor lor Web3.

Mainnet Launch
$Saga se pregătește să înceapă să ruleze pe deplin în luna aprilie. Este un pas important pentru ei pentru că vor să facă lucrurile mai ușor de folosit și să crească în popularitate.

Massive Secret Announcement
În curând, Saga va face un anunț important, care va fi o surpriză pentru toată lumea. Va fi ceva care va schimba jocul pentru Saga.

Changing the #Crypto Landscape
Saga vrea să facă criptomonede mai accesibile pentru toată lumea. Vor să facă tranzacționarea mai rapidă și mai ușoară, fără să coste prea mult.

Leading the GameFi Revolution
Saga vrea să facă jocurile mai legate de lumea cripto. Ei vor să facă jocurile să fie și mai distractive și să le facă mai ușor să faci bani din ele.

Saga Origins Publishing Arm
Saga vrea să creeze jocuri care să fie diferite de cele pe care le-ai jucat până acum. Ei vor să aducă jocuri noi și interesante pe piață.

Realizări cheie
➢ 340 de proiecte pe testnet
➢ Jocurile reprezintă 80% dintre proiectele de pe testnet
➢ Parteneriate cu giganții jocurilor MarbleX și Com2us ➢ Saga este o mașinărie de parteneriate și dezvoltare de afacer

Saga are, de asemenea, parteneriate cu următoarele protocoale de nivel 1 pentru a-și scala infrastructura folosind Chainlets:

  • Poligon. Saga va automatiza lanțurile Polygon CDK

  • Avalanșă. Saga va automatiza subrețelele de avalanșă

  • Celestia. Saga va automatiza rollup-uri descentralizate cu Celestia DA

  • MarbleX. Saga va oferi infrastructură de scalare lanțului MarbleX

  • Com2uS. Saga va oferi infrastructură de scalare lanțului Com2uS

Toate proiectele care lucrează cu Saga sunt parte dintr-un program numit Saga Innovator. Acest program ajută la dezvoltarea proiectelor noi și interesante. De asemenea, are o nouă divizie care se ocupă de crearea și publicarea de jocuri. Vor să aducă pe piață jocuri care sunt diferite și mai distractive decât cele pe care le-ai jucat până acum.

👉 Deschideti un cont si descarcati aplicatia Binance https://bit.ly/38Zy4UK

Declinarea responsabilității: Prețurile activelor digitale sunt supuse unui risc ridicat de piață și volatilității prețurilor. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singurul responsabil pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu este răspunzător pentru pierderile pe care le puteți suporta. Performanțele anterioare nu reprezintă un predictor fiabil al performanțelor viitoare. Ar trebui să investiți numai în produse cu care sunteți familiarizați și unde înțelegeți riscurile. Ar trebui să luați în considerare cu atenție experiența dvs. de investiții, situația financiară, obiectivele de investiții și toleranța la risc și să consultați un consilier financiar independent înainte de a face orice investiție. Acest material nu trebuie interpretat ca sfat financiar.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
131 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cum pot afla daca sunt participant la Pilonul II de pensii?

Sistemul de pensii private obligatorii a fost introdus in Romania in 2008. Statul s-a hotarat sa cedeze fondurilor de pensii private o parte din contributia romanilor la asigurarile sociale, motivat de faptul ca forta de munca este intr-o continua scadere, in timp ce numarul pensionarilor creste. Astfel, banii acumulati si inmultiti in conturile de pensii administrate privat vor reprezenta un venit in plus, care va rotunji pensia din sistemul public. Pensia privata obligatorie, numita si Pilonul II, a fost introdusa in 2008 si era obligatorie pentru toate persoanele angajate care aveau la acel moment pana in 35 de ani. Acest tip de pensie era optional pentru persoanele care aveau la momentul respectiv intre 35 si 45 de ani. De asemenea, exista si o aplicatie pe Internet unde contributorii pot introduce datele personale si sunt contactati pentru a li se comunica detaliile legate de contul in care li se acumuleaza contributiile la pensia privata.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 24/05/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9744 RON -0.03 %
1 USD 4.594 RON +0.11 %
1 GBP 5.8371 RON +0.00 %
1 CHF 5.0203 RON -0.01 %
1 CAD 3.3469 RON -0.29 %
1 AUD 3.0372 RON -0.24 %
1 NOK 0.4322 RON +0.37 %


Statistici site
Total membri 1462
Activi azi 1
Membri online 0