S-a lansat BRANSYLVANIA NFTs – colecția de acțiuni digitale create de Distileriile BRAN, prima distilerie din lume care își lansează propria colecție de NFTs!

publicat in 20/09/2022 03:41

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Achiziționarea și vânzarea NFT-urilor este trendul care se bucură de un real succes în zilele noastre, alături de lumea cryptomonedelor. Pentru a intra în rândul popularității, tot mai multe branduri se pregătesc pentru Metaverse și încep să își dezvolte propriul proiect de NFT în piața digitală, spre bucuria fanilor și amatorilor din domeniu.

La fel este și cazul Distileriilor BRAN, primul brand de băuturi alcoolice din România și prima distilerie din lume, care lansează propria colecție de 11.0000 de NFT-uri unice, pe blockchainul Elrond.

BRANSYLVANIA NFTs este o colecție de 11.000 de NFT-uri și primul proiect de acest gen, creat de un brand românesc de băuturi alcoolice. NFT-ul oficial al Distileriilor BRAN s-a lansat pe blockchain-ul Elrond și a fost creat pentru a aduce plusvaloare comunității Bran, în primul rând, dar și pentru a digitaliza toate sortimentele băuturilor din portofoliul personal.

25% discount pe viață la produsele din Bran Shop și experiența unei croaziere pe Celebrity Cruises, în Bahamas!

Activele digitale de colecție - BRANSYLVANIA NFTs - sunt create în colaborare cu artistul Elvis Silistra și au un design unic, inspirat din tradiția și misticismul Transilvaniei, concept ce stă la baza brandului exclusivist. Prețul unui BRANSYLVANIA NFT este 1 EGLD. În plus, deținătorii se bucură și de un pachet uimitor de beneficii și avantaje, majoritatea sunt pe viață:

  • primii 1969 deținători de BRANSYLVANIA NFTs primesc o sticlă prețioasă BRAN, pictată manual cu tematică BRANSYLVANIA NFTs - model unicat, în cinstea anului de lansare a brandului Distileriile Bran.
  • fiecare membru beneficiază de 25% REDUCERE pe viață, la fiecare comandă de pe www.distileriilebran.ro
  • aleatoriu, vor fi aleși câte 2 ambasadori, pentru fiecare festival partener, la care BRAN este prezent.
  • 7 dintre deținători vor beneficia de o croazieră în Bahamas pe Celebrity Cruises și o vizită de 2 zile la inaugurarea filialei Distileriile Bran din Miami, pentru a trăi experiența worldwide.
  • beneficii, reduceri substanțiale și premii în exclusivitate, în momentul participării la festivalurile partenere din România sau alte evenimente marca BRAN.

        (Foto: Daniel Bran, CEO Distileriile Bran)

Echipa Distileriile Bran susține că fondurile obținute în urma vânzării de NFT-uri se vor folosi atât în interiorul proiectului, pentru dezvoltarea brandului la nivel național și internațional și integrarea distileriei în circuitul turistic, cât și direcționate spre Fundația Metropolis, pentru campania Spitale publice din bani privați - proiect susținut îndelung de Daniel Bran (CEO Distileriile Bran).   

Piața NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de extinderea și promovarea Distileriilor Bran. Suntem parte din multe acțiuni și proiecte frumoase, iar în mod evident, valoarea BRANSYLVANIA NFTs va crește direct proporțional cu dezvoltarea brandului BRAN și automat a businessului, deja prezent în Europa (Anglia, Spania, Germania, Franța, Italia) America și Canada – cu discuții avansate și pentru piața asiatică. Avem în spate o echipă creativă de profesioniști în marketing digital & metaverse, Agenția Yellow Tree din Timișoara și Nifty Tree, alături de care suntem convinși că vom face lucruri mari.

Cu alte cuvinte, dacă te numeri printre pasionații de NFT-uri și îți dorești să susții brandurile 100% românești, precum și o cauză nobilă, ai șansa de a o face prin intermediul proiectului BRANSYLVANIA NFTS. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 3 pași simpli:

Pasul 1: Descarci și instalezi aplicația Maiar, portofelul crypto oficial al blockchainului Elrond.
Pasul 2: Cumperi sau depui minim 1 EGLD. Poți folosi aplicația Maiar sau poți transfera suma dintr-un exchange precum Binance sau altele.
Pasul 3: Apeși butonul de MINT de pe siteul: https://distileriilebran.ro/nft/, conectezi portofelul, semnezi tranzacția și gata!
Odată ce mintezi/cumperi un BRANSYLVANIA NFT, îl poți găsi direct în aplicația Maiar,
secțiunea Profilul meu/NFT-urile mele.

Distileriile BRAN este singura distilerie tradițională atestată și acreditată cu 7 produse de FDA (Food & Drug Administration), medaliată cu aur pentru gustul autentic al caisatei și pălincii de prune, cu argint pentru gustul inconfundanbil al pălincii de gutui – în cadrul Concours Mondial de Bruxelles - competiția mondială a băuturilor, precum și decorată cu Distincția de Marcă de Aur a României pentru tradiție și calitate în producerea băuturilor alcoolice natural distilate.

Pălinca este una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice spirtoase, iar Distileriile Bran poartă titlul de Produse Tradiționale Românești, atestat de Ministerul Agriculturii, cu Indicație Geografică Protejată.

 Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(43 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
271 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Enterprise value (EV) / EBIT sau Enterprise value (EV) / EBITDA

EBIT este profitul inainte de deducerea cheltuielilor financiare si a celor cu impozitul pe profit iar EBITDA este EBIT la care se adauga cheltuielile cu amortizarea. Comparatia cu EBIT sau EBITDA este cea mai fireasca de altfel pentru Enterprise Value, avand in vedere ca aceasta ia in calcul procesul operational in sine.

Un raport EV/Profit net nu si-ar avea rostul, pentru ca profitul net include si venituri si cheltuieli de alta natura decat cele operationale. EV/EBIT sau EV/EBITDA pot fi vazute, asadar, ca un fel de PER insa la nivel strict operational.

Exista mai multe moduri de a calcula acest indicator, in functie de EBIT ori EBITDA luate in considerare. O varianta este includerea ultimelor rezultate anuale (LFY - last fiscal year), o alta varianta, ceva mai rar intalnita, este utilizarea rezultatelor medii pe ultimele 4-7 exercitii financiare anuale, foarte populara fiind si metoda ce are in vedere EBIT ori EBITDA pe ultimele patru trimestre consecutive, adica pe ultimele 12 luni (LTM - last twelve months, sau TTM - trailing twelve months).

Enterprise value (EV) / Sales

Raportul EV/Sales poate fi vazut ca un fel de P/S, la nivel operational.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 30/05/2023
Moneda Curs
1 EUR 4.964 RON +0.12 %
1 USD 4.6302 RON +0.06 %
1 GBP 5.748 RON +0.65 %
1 CHF 5.1284 RON +0.15 %
1 CAD 3.4104 RON +0.20 %
1 AUD 3.0306 RON +0.13 %
1 NOK 0.417 RON +0.17 %


Statistici site
Total membri 1322
Activi azi 1
Membri online 0