Primul startup de crypto acceptat în cohorta Scaleups de la InnovX-BCR - Tokero

publicat in 20/09/2023 17:52

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Recent, programul InnovX-BCR a finalizat selecția pentru Cohorta de Scaleups din 2023. TOKERO, popularul exchange de criptomonede si launchpad a fost una dintre puținele companii selectate din sute de aplicanți și singura din domeniul de activitate crypto.

Acceleratorul InnovX-BCR este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cybersecurity, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

“Prin InnovX-BCR, conectăm afacerile din tehnologie ce au viziune internațională cu clienții, partenerii și mentorii de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul. Oferim astfel sprijin real antreprenorilor care vor să crească în mod sustenabil, pornind de la baze solide, și îi ajutăm să își transforme ideile în afaceri de succes la nivel regional sau global”, a declarat Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR.

“Ne bucurăm să facem parte dintr-un program atât de complex și într-o companie atât de selectă alături de alte companii din România și Europa aflate în stadiul de scalare și care se confruntă cu aceleași provocări ca și noi, chiar dacă sunt din domenii de activitate diferite. Faptul că am fost selectați în calitate de exchange de criptomonede este o victorie în plus pentru noi și o responsabilitate în fața comunității crypto pe care o reprezentăm deasemenea în program”, a declarat și Marius Morra, CEO și Co-fondator al TOKERO.

Acceleratorul este un proiect realizat în parteneriat cu BCR, Ui-Path, Microsoft, Oracle, IBM, DLA Piper, Amazon, Startup Grind, TechStars și peste 22 de fonduri de investiții locale și interanționale.

În contextul startup-urilor, InnovX-BCR, programul dedicat afacerilor tech, a ajuns la 171 de companii accelerate din 2.160 de aplicanți la program.

Programul este accesibil atât startup-urilor din România, cât și celor regionale sau globale

În 2023, strategiile de scalare internațională ale InnovX-BCR au generat parteneriate strategice cu trei dintre cele mai dezvoltate economii democratice - SUA, UK și Japonia. Am organizat cea mai mare delegație de startup-uri din Europa la Select USA, cu nouă alumni InnovX-BCR și peste 40 de antreprenori români și din CEE.

Programul de accelerare de şase săptămâni al BCR-InnovX este unul intensiv, fiind structurat din programe educaţionale dedicate diferitelor departamente ale companiilor participante.

TOKERO este exchangeul lider de piață crypto din România, cu activitate încă din 2018 și care se pregătește prin participarea la program pentru etapa de internaționalizare.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
458 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 0