Premieră în lumea financiară: Paypal va permite plățile cu bitcoin și alte criptomonede

publicat in 31/03/2021 14:41

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Utilizatorii Paypal vor putea face plăți folosind bitcoin și alte criptomonede, decizia serviciului de plăți urmând să ducă, cel mai probabil, la o creștere semnificativă a tranzacțiilor cu valutele virtuale.

Mai exact, persoanele care dețin bitcoin, ether, bitcoin cash și litecoin într-un portofel digital Paypal vor putea să își transforme monedele virtuale în valute tradiționale atunci când fac tranzacții la comercianți.

Puteti investi in actiunile companiei Paypal prin platforma: https://bit.ly/actiuni-paypal

Serivicul este momentan disponibil doar pentru utilizatorii Paypal din SUA, însă opțiunea va fi extinsă, cel mai probabil, la nivel global. Este pentru prima dată când utilizatorii vor putea folosi criptomonede la fel de ușor precum un card de credit sau de debit într-un portofel virtual Paypal. Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Serviciul devine disponibil după ce, în octombrie anul trecut, Paypal lansase opțiunea care permitea utilizatorilor să cumpere, să vândă și să dețină criptomonede.

Mutarea a contribuit la amplificarea creșterilor din piata criptomonedelor, având în vedere că Paypal este una dintre cele mai mari companii financiare mainstream care a decis să își deschidă rețeaua pentru criptomonede.

Valoarea bitcoin aproape s-a dublat de la începutul acestui an, evoluție ajutată de interestul în creștere al marilor firme financiare care mizează pe o creștere a nivelului de adopție al valutei virtuale și care văd bitcoin ca o măsură de protecție împotriva infației.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
637 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0