MicroStrategy. Sunt proști sau au investit bine?

publicat in 19/04/2023 15:19

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Recent MicroStrategy a cumpărat 1045 de Bitcoin la rezonabila sumă de 29.3 de milioane de dolari.

Știrea a împărțit lumea investițiilor în crypto în două tabere: una care susține mișcarea și consideră că este una benefică pe long term și cea de-a doua care consideră că ar fi putut cumpăra chiar la un preț mai bun.

Când o informație este scandaloasă face înconjurul lumii foarte repede. Ca dovadă, unul dintre pionierii crypto din România, Marius Morra, chiar a făcut un sondaj pe tema aceasta pe Instagram.

Pentru că ni s-a părut interesant subiectul, am luat legătura cu Marius, CEO și Co-Founder al TOKERO, să ne spună părerea lui despre mișcarea celor de la MicroStrategy:

“Dacă nu cumperi acum, atunci când? Când o să fie 100.000 de dolari un Bitcoin și nu o să-ți poți permite decât tranzacții mici? Niciun sportiv nu începe să se pregătească de un mare concurs cu doar o zi înainte. Acestora le trebuie ani de antrenament. La fel stă treaba și în crypto, mișcările făcute devreme duc la rezultate long-term.

Mulți se luptă să prindă cel mai mic preț pentru achiziție și cel mai mare pentru vânzare, dar realitatea ne arată că puțini reușesc acest lucru. O strategie DCA smart începută azi poate da rezultate mult mai bune. Dacă avem încredere că Bitcoin sau alt asset va atinge din nou ATH-ul, prețurile de azi sunt cu siguranță avantajoase.”

Având o vastă experiență în investiții și recunoscuta reputație de vizionar, Marius Morra susține mișcarea celor de la MicroStrategy și ne îndeamnă să acționăm pe termen lung.

Pentru cei care știu că momentul este acum, recomandăm platforma TOKERO, cel mai bun crypto exchange românesc. Acceptă cumpărare de crypto cu cardurile MasterCard. În plus, poți crea și conturi corporate, care sunt verificate în mai puțin de o oră.

Ia exemplul celor de la MicroStrategy și investește acum 👉 https://cutt.ly/tokeroInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
236 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Consiliul Bursei

Consiliul Bursei Consiliul de Administratie al B.V.B.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 12/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9714 RON +0.02 %
1 USD 4.6645 RON +0.70 %
1 GBP 5.8281 RON +0.36 %
1 CHF 5.1091 RON +0.72 %
1 CAD 3.3961 RON +0.36 %
1 AUD 3.0351 RON +0.49 %
1 NOK 0.4295 RON +0.28 %


Statistici site
Total membri 1454
Activi azi 0
Membri online 0