MedLife isi consolideaza pozitia in zona Moldovei, prin semnarea unei noi tranzactii: Centrul Medical Irina din Galati

publicat in 05/01/2022 05:51

Companii discutate:

1 aprecieri nete


MedLife preia pachetul majoritar in proportie de 76% al compania Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucator independent din judetul Galati.

  • Compania va fi integrata sub reteaua Sfanta Maria, parte a Grupului MedLife, brand medical ce se adreseaza in special pacientilor care acceseaza servicii in regim CAS.
  • Odata cu aceasta ahizitie, Centrul Medical Irina devine principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al grupului Sfanta Maria pe zona Braila-Galati.
  • Reteaua nationala Sfanta Maria este printre operatorii cu cea mai mare retea proprie de medicina de familie si cu cei mai multi medici in contract CAS

 Bucuresti, 30 decembrie 2021: Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitiei pentru pachetul majoritar in proportie de 76% al companiei Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucator independent de pe piata serviciilor medicale private din Galati. Compania va fi integrata sub brandul Sfanta Maria, parte a grupului MedLife, prin care reteaua isi extinde astfel prezenta la nivelul Moldovei.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat in 1999, avand peste 22 de ani de experienta pe piata serviciilor medicale private. In 2020, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 3,5 milioane RON.

De serviciile Centrul medical Irina vor beneficia atat pacientii retelei Sfanta Maria cat si cei ai Sistemului Medical MedLife

Centrul Medical ofera servicii medicale integrate, precum servicii de ambulator, laborator, medicina muncii si radiologie, la cele mai bune standarde. Pacientii au posibilitatea de a efectua analize medicale complete in cadrul laboratorului clinic, si au acces la cabinete de consultatii cu peste 20 de specialitati medicale, printre care ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica–ginecologie, gastroenterologie, urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medicina de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alergologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie.

Centrul Medical este in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, Diabet Zaharat Nutritie si Boli Metabolice, ingrijiri la domiciliu, si, de asemenea, cu Casa O.P.S.N.A.J pentru analize de laborator.

„Sfanta Maria, cel de al doilea brand de servicii medicale parte a grupului MedLife, a fost fondat in urma cu aproximativ 5 ani, timp in care s-a transformat intr-o retea nationala de sanatate, prin care venim in intampinarea nevoilor romanilor cu venituri mici si medii. Strategia noastra de extindere vizeaza dezvoltarea organica si prin achizitii a retelei, orientandu-ne, in principal, spre acoperirea oraselor sub 100.000 locuitori. Aceasta noua tranzactie inseamna un pas important pentru consolidarea grupului la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al grupului Sfanta Maria pe zona Braila-Galati. In plus, grupul detine un laborator la Braila, iar achizitia acestui nou business aduce cu sine oportunitatea de a creste organic, prin deschiderea in locatie a unei clinici, avand echipa de specialisti a Centrului Medical Irina, din Galati si tinand cont de faptul ca  spatiul inchiriat in prezent ne permite acest lucru”, a declarat Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Reteaua Sfanta Maria, un brand national cu servicii medicale de calitate pentru toti romanii

Brandul medical Sfanta Maria a fost lansat de MedLife in urma cu 5 ani si a devenit una dintre cele mai importante retele nationale de sanatate.

Aceasta opereaza pe piata serviciilor medicale cu peste 60 de unitati medicale proprii, care au rezultat in urma proiectelor de achizitie si a dezvoltarilor organice, dupa cum urmeaza: 12 clinici, in Bucuresti, Bacau, Magurele si Sibiu, 10 laboratoare, in Bucuresti, Braila, Bacau, Craiova si Sibiu, precum si peste 40 de puncte de recoltare. Totodata, Sfanta Maria este printre operatorii cu cea mai mare retea proprie de medicina de familie.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
452 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Cont de marja

Cont de marja – Contul in care se evidentiaza fondurile banesti si/sau instrumentele financiare constituite in vederea garantarii pozitiilor deschise, precum si drepturile dobandite si obligatiile asumate.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 24/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9761 RON 0.00 %
1 USD 4.6567 RON -0.28 %
1 GBP 5.7878 RON +0.31 %
1 CHF 5.0938 RON -0.51 %
1 CAD 3.4036 RON -0.05 %
1 AUD 3.0265 RON +0.57 %
1 NOK 0.4252 RON +0.26 %


Statistici site
Total membri 1458
Activi azi 2
Membri online 0