Life is Hard se listeaza la bursa, Goldring SA intermediaza

publicat in 18/09/2015 16:20

Companii discutate: LIH

0 aprecieri nete


LIH (LIFE IS HARD S.A.) a decis sa se listeze la bursa pe piata AeRO. Aceasta ar fi prima companie de software care se listeaza la BVB, iar acel moment va fi unul istoric. Casa de brokeraj care intermediaza e bineinteles Goldring SA, prin Virgil Zahan, un manager extraordinar si un aliat puternic.

"Life is Hard are o experiență de peste 10 ani în piața românească de software, cu multe produse și servicii dezvoltate pentru diverse domenii de activitate economică. Unul dintre produsele noastre de top cu un remarcabil succes de piață este o platforma specializată pentru gestionarea activității în domeniul asigurărilor. Această platformă, denumită 24broker*, este utilizată de peste 90 de firme de brokeraj în asigurări. Considerăm că am ajuns la vârsta adolescenței în afaceri, și este timpul pentru maturizarea companiei noastre. Astfel am decis o schimbare strategică fundamentală a companiei prin listarea acesteia pe piața secundară, AERO, a BVB. Ne dorim această schimbare pentru a crește gradul de încredere al clienților și partenerilor noștri în companie și în capacitatea noastră de-a îmbunătăți mereu serviciile prezente și de-a crea soluții ingenioase și în viitor. Ne dorim această schimbare vrând la rândul nostru să arătăm că avem încredere în viitorul producției de software autohton, și totodată avem încredere în piața financiară autohtonă. Ne dorim această schimbare pentru a atrage investiții din partea celor interesați de piața bursieră, într-un domeniu pe care-l înțelegem, îl stăpânim și îl putem exploata cu beneficii substanțiale pentru toți." transmite Erik Barna, fondatorul acestei companii.


Cuvinte cheie: life is hard, lih, goldring, listare,


Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
388 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Cont de client

Cont de client Contul din evidentele membrului bursei, in care sunt evidentiate sumele, valorile si bunurile clientului, precum si obligatiile asumate si drepturile dobandite de acesta si tranzactiile incheiate.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 22/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9758 RON -0.01 %
1 USD 4.6712 RON +0.05 %
1 GBP 5.7677 RON -0.77 %
1 CHF 5.1247 RON -0.31 %
1 CAD 3.404 RON +0.29 %
1 AUD 3.0068 RON +0.29 %
1 NOK 0.4241 RON +0.24 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 2
Membri online 0