Life is Hard sustine proiectul Invest Cafe

publicat in 26/05/2016 18:46

Companii discutate:

0 aprecieri nete


Prima companie care se alatura proiectului Invest Café este Life si Hard SA, companie care a debutat pe bursa la sfarsitul anului 2015. In cadrul unei intalniri a clubului Erik Barna CEOul companiei a dezvaluit in premiera detaliile listarii si planurile de viitor ale acesteia.

Invest Club a sustinut la vremea respectiva listarea clujeana deoarece am remarcat oportunitatea sectorului IT pe bursa, si am apreciat cu adevarat suflul nou dat de un management cu viziune si, totdata, interesat de evolutia companiei pe bursa. Compania este extrem de indragita de membrii clubului iar acest lucru se datoreaza partial evolutiei extraordinare in primele 3 zile de la listare cand LIH a produs un randament de peste 50%. Insa asta nu e tot.

Noi am vazut in Erik un leader care intelege beneficiile unei listari la bursa si care este extrem de interesat de imaginea companiei in piata. De curand am avut ocazia de a testa si implementa noua platforma OKEY lansata de acestia, o platforma extrem de prietenoasa de management al afacerii.

Facilitatile acesteia includ: un CRM usor de folosit si totodata conectat la restul aplicatilor, un modul de facturare inteligenta, rapoarte ale intrarilor si iesirilor de numerar, toate intr-un layout intuitiv si prietenos. Consideram ca este unealta perfecta in cazul unei companii cu mai multi asociati, care vor sa stie in orice moment evolutia companiei lor si sa fie notificati automat cu privire la diverse evenimente. In acelasi timp platforma ofera tot ce ar avea nevoie o PFA pentru a-si desfasura si monitoriza activitatea. lih

"Life Is Hard, prin platforma OKEY isi propune sa sustina si sa creasca mediul de afaceri din Romania, construind impreuna cu proprietarii de business-uri un mediu de afaceri curat, competitiv si puternic, care sa aduca valoare Romaniei." - Erik Barna, CEO Life is Hard



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
396 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Cont asistat

Cont asistat In cazul acestui tip de cont, intermediarul nu va putea efectua nici o operatiune in contul de portofoliu al clientului fara acordul acestuia, rezumandu-se asupra informarii acestuia privind eventualele operatiuni ce se pot efectua.

Vezi toți termenii



XTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 2
Membri online 0