Investește în tine! 5 motive să îți faci un cont PREMIUM în Portalul Investitorilor InvestClub.ro

publicat in 27/10/2020 06:16

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Fie ca faci primii pasi in domeniul investitiilor si ai nevoie de indrumare, fie ca esti deja un investitor experimentat care vrea sa se documenteze mai bine, InvestClub.ro iti va oferi toate informatiile necesare.

Asadar, pentru a veni in sprijinul vostru, sunt bucuros sa va transmit ca avem vesti bune pentru investitori si pentru cei interesati sa inceapa sa investeasca!

Iata 5 motive sa iti deschizi un cont PREMIUM:

 1. In Portalul Investitorilor din Romania aveti posibilitatea in sectiunea PREMIUM a siteului sa va ordonati companiile dupa:
  • Cele mai ieftine companii
  • Cele mai rentabile companii
  • Cele mai indatorate companii
  • Cele mai tranzactionate companii (în ultimele 10 zile)
 2. Tot in cadrul DASHBOARD-ului pentru investitori din sectiunea PREMIUM aveti si 2 tabele extrem de utile unde puteti sa va aranjati companiile dupa diversi indicatori financiari precum:
  • PER, P/BV, EPS, P/S, Venit/An, Profit/An, Randament Dividend, EBIT, ROE, ROA si multi alti indicatori foarte importanti pentru a va alege foarte usor companiile in care sa investiti
 3. Daca doriti sa vizualizati pagina unei anumite companii listata la bursa sau obligatiune sau fond sau ETF sau certificat, aveti posibilitatea de a vizualiza toate informatiile necesare pentru a intelege cat mai clar datele financiare plus grafice pentru a va putea face propria analiza tehnica.
 4. De asemenea, in cadrul sectiunii PREMIUM a portalului aveti si un CHAT select doar cu membri premium unde veti gasi investitori experimentati de la care puteti invatata meserie si afla informatii pretioase.
 5. Acces la sistemul de afiliere al Portalului, prin care poti castiga bani din recomandarea platformei.

Hai, n-o mai arde aiurea pe net si click aici pentru a deschide-ti un cont GRATUIT dupa care te asteptam in sectiunea PREMIUM pentru a trece la NEXT LEVEL impreuna de cei mai experimentati si implicati membri din comunitate.

Cateva imagini din cadrul sectiunii premium:Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
879 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Bilant

Bilant – Document de sinteza contabila in care se infatiseaza patrimoniul economic si juridic al unei organizatii la un moment dat. Se realizeaza obligatoriu periodic, conform legii, precum si ori de cate ori este considerat necesar.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 23/02/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9753 RON -0.03 %
1 USD 4.597 RON +0.28 %
1 GBP 5.8238 RON +0.20 %
1 CHF 5.2177 RON -0.13 %
1 CAD 3.4081 RON +0.04 %
1 AUD 3.016 RON -0.08 %
1 NOK 0.4359 RON -0.73 %


Statistici site
Total membri 1443
Activi azi 0
Membri online 0