Invest Club lansează primul HUB de Investitori la Bursă din România

publicat in 12/06/2023 02:56

Companii discutate: BVB

1 aprecieri nete


Cluj Napoca, 17 iunie - Invest Club, organizație de referință în domeniul pieței de capital din România, anunță lansarea primului HUB de investitori la Bursa din România. Această inițiativă va oferi investitorilor un spațiu dedicat pentru a-și împărtăși cunoștințele, experiența și strategiile de succes într-un mediu profesional și dinamic.

Cu o inaugurare programată pentru data de 17 iunie 2023, HUB-ul de investitori INVEST CLUB va juca un rol crucial în promovarea educației financiare și a investițiilor în rândul comunității de investitori din România. Acesta va reprezenta o oportunitate unică pentru a aduce la un loc investitori cu perspective și obiective comune, precum și pentru a stimula interacțiunea și schimbul de idei.

Președintele INVEST CLUB, dl. Paul Maior, un nume de referință în domeniul pieței de capital din România, susține că HUB-ul de investitori va consolida eforturile INVEST CLUB de a sprijini comunitatea de investitori în dezvoltarea cunoștințelor și a strategiilor eficiente. 

"Lansarea HUB-ului de investitori, Invest Club, reprezintă un pas semnificativ în creșterea și dezvoltarea pieței de capital din România. Prin crearea acestui spațiu de interacțiune și învățare, INVEST CLUB va contribui la consolidarea unei comunități puternice de investitori, pregătiți să facă față provocărilor și să valorifice oportunitățile de pe piața financiară". a declarat Paul Maior.

Prin intermediul HUB-ului de investitori, emitentii vor putea comunica direct cu investitorii și să le ofere informații actualizate și relevante despre activitatea lor, rezultate financiare, perspective de dezvoltare și alte aspecte esențiale. Această interacțiune directă și transparentă va consolida relațiile dintre emitenti și investitori, facilitând astfel creșterea și dezvoltarea companiilor listate la BVB (BURSA DE VALORI BUCURESTI SA).

"Acest proiect reprezintă un moment de cotitură în dezvoltarea și modernizarea pieței de capital românești. Această inițiativă inovatoare reflectă angajamentul nostru de a crea un mediu prielnic investițiilor și de a sprijini dezvoltarea economiei naționale. Suntem dedicați în a oferi investitorilor instrumentele și informațiile necesare pentru a-și atinge obiectivele financiare și pentru a participa activ la prosperitatea economică a țării noastre." a mai declarat Paul Maior, președintele Invest Club.

Nu uitati sa confirmati participarea aici: https://forms.gle/zZtKzXYuc8ebH9zC8

PS: Locurile sunt limitate, așadar vă recomandăm să vă asigurați rezervarea cât mai curând posibil.

Agenda eveniment: INVEST CLUB: 17:00-22:00

 • MEET & GREET - 17:00-17:30
 • PANEL 1 (BURSE) – Cum facem Bursa de Valori Bucuresti mai atractiva - (17:30-18:05) - DURATA: 35 min
  • Radu Hanga (Presedinte BVB)
  • Conf. Dr. Dragos Paun (Facultatea de Business, UBB Cluj)
  • Paul Maior (Presedinte InvestClub)
 • PANEL 2 (BURSE) – Cum comunică companiile cu investitorii - (18:05-18:35) - DURATA: 30 min
  • Razvan Rat (Director General Adjunct BRK)
  • Daniela Serban (Presedinte ARIR)
  • Alexandru Stanean (CEO Teraplast)
  • Catalin Chis – (Director General, Presedinte CA la Life is Hard
 • Q&A: (18:35-18:45) Durata: 10 min
 • COFFEE BREAK - (18:45-19:00) - DURATA: 15 min
 • PANEL 3 (CRIPTO) - (19:00-19:40) - DURATA: 40 min 
  • Daniel Tamaș (CEO WAM)
  • Flavius Jakubovicz (Managing Partner JASILL Accounting & Business)
  • Sergiu Vasilescu (Managing Partner VDlaw Group)
  • Alexandru Hobincu (Crypto/Forex Trader)
 • Q&A - (19:40-19:50) - DURATA: 10 min
 • NETWORKING + LAUNCH - (19:50 - TO THE MOON)

Moderator eveniment: Adrian Parachivescu (Jurnalist Business - Aleph Business)

INVEST CLUB invită toți investitorii, atât persoane fizice cât și instituții financiare, să participe la inaugurarea HUB-ului de investitori și să beneficieze de resursele și oportunitățile oferite. Într-un mediu stimulativ și colaborativ, HUB-ul va organiza sesiuni informative, seminarii, dezbateri și evenimente networking, pentru a promova schimbul de idei și experiențe între membrii comunității de investitori.

Evenimentul va avea loc în data de 17 iunie 2023, începând cu ora 17:00, pe str. Muresului, nr. 9 din Cluj Napoca.

Despre Invest Club:

Invest Club este cel mai mare club de investitori din România, având peste 25.000 de membri in toata tara si 5 filiale in Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Timișoara, Zalău și Suceava. Asociația își propune să devină cel mai important promotor al educației financiare și al investițiilor din România. Prin intermediul întâlnirilor periodice, evenimentelor educaționale și a resurselor online, Invest Club creează o comunitate în care orice persoană interesată de îmbunătățirea situației sale financiare poate să învețe cum să-și gestioneze finanțele într-un mod eficient.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
1923 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Bilant

Bilant – Document de sinteza contabila in care se infatiseaza patrimoniul economic si juridic al unei organizatii la un moment dat. Se realizeaza obligatoriu periodic, conform legii, precum si ori de cate ori este considerat necesar.

Vezi toți termeniiROCA Industry
Cursul BNR pentru data 23/02/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9753 RON -0.03 %
1 USD 4.597 RON +0.28 %
1 GBP 5.8238 RON +0.20 %
1 CHF 5.2177 RON -0.13 %
1 CAD 3.4081 RON +0.04 %
1 AUD 3.016 RON -0.08 %
1 NOK 0.4359 RON -0.73 %


Statistici site
Total membri 1443
Activi azi 0
Membri online 0