Imperiul Roman va renaște în blockchain printr-un proiect NFT și realitate augmentata

publicat in 03/02/2022 21:52

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Virtual Romans (vRomans) este o colecție de 10.000 de NFT-uri unice, lansate pe blockchain-ul românilor de la Elrond Network, și 3000 de NFT-uri (Holy Romans) complementare pe marketul celor de la Herity Network. Proiectul  își propune să îmbunătățească experiența turiștilor prin îmbinarea a două tehnologii emergente: realitatea augmentată și blockchain. Multă lume a auzit în aceste zile despre explozia NFT-urilor, dar foarte puțini știu ce presupune acest acronim.

Un NFT (non-fungible token), reprezintă o unitate unică de date care utilizează o tehnologie ce permite conținutului digital să fie înregistrat și autentificat pe blockchain. Avantajul principal al NFT-urilor este facilitatea deținerii și vânzării de conținut digital unic. Datorită caracteristicilor tehnice ale NFT-urilor tot mai mulți oameni preferă să creeze artă prin intermediul acestei tehnologii.

Colecția a pornit de la pasiunea echipei pentru istorie, iar personajele din fiecare NFT reprezintă oameni din societatea Romei Antice. Proiectul își propune să reconstruiască aspecte legate de istoria Imperiului Roman, susținând că va face acest lucru prin implementarea unei aplicații de realitate augmentată pe smartphone. Realitatea augmentată este o tehnologie ce suprapune obiecte virtuale în medii reale, în timp real. Cea mai populară aplicație de realitate augmentată este Pokemon Go.

Până în prezent, au fost create mai multe parteneriate cu muzee de artă și istorie. Deținătorii de vRomans vor avea diferite beneficii, precum accesul la jocuri adresate exclusiv celor care dețin un NFT, premii în criptomoneda EGLD, iar ulterior în propria monedă. De asemenea, aplicația va oferi turiștilor informații despre istoria locurilor pe care le vizitează, precum și posibilitatea de a vedea prin camera smartphone-ului exemplare istorice, clădiri sau cetăți romane reconstituite. Deținătorii de NFT-uri vRomans vor avea parte de beneficii în cadrul muzeelor partenere și în viitoarele aplicații, precum și drept de vot într-un sistem de guvernare DAO.

Un alt obiectiv al proiectului, este de a înființa o academie ce are ca scop educarea oamenilor despre blockchain și spațiul cripto, dar și să exploreze posibilile utilități ale NFT-urilor si realității augmentate, prin lansarea unui proiect în acest spațiu.

Proiectul va ajuta persoanele cu afecțiuni neurodegenerative, prin alocarea de fonduri către APAN România (Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative).

Multe alte informații puteți afla pe pagina lor de Twitter (https://twitter.com/v_romans), pe site (https://virtualromans.com), dar și făcând parte din comunitatea vRomans de pe Telegram (https://t.me/vRomansNFTs).

Un NFT se poate cumpăra de aici (https://trust.market/buy/vRomans), cu criptomoneda EGLD, iar primii 1000 sunt la prețul de 0,3 EGLD, aproximativ 40$.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
969 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Pret / Cash flow sau P/CF - price to cash flow

Pret / Cash flow (P/CF) este un indicator asemanator cu P/E si P/S, avand insa la numitor un element considerat de multi drept mai important decat profitul si cifra de afaceri, si anume fluxul de numerar, sau cash flow-ul. Scopul final al oricarei afaceri este generarea de profit, dar scopul generarii de profit este obtinerea de bani, asa ca, prin extindere, se poate spune ca scopul unei afaceri poate fi la fel de bine maximizarea, mai ales pe termen lung, a cash flow-ului. In afara de asta, raportul privind fluxurile de numerar este considerat mai transparent decat bilantul si contul de profit si pierdere, fiind mai greu de ascuns eventualele probleme pe care le-ar putea avea firma. Punctul slab al indicatorului P/CF este insa ca fluxul de numerar este mai volatil decat alti indicatori, chiar si decat profitul. O investitie realizata intr-o perioada se reflecta mult mai puternic aici decat la profit.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/06/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON -0.01 %
1 USD 4.6356 RON -0.10 %
1 GBP 5.901 RON +0.26 %
1 CHF 5.2368 RON +0.17 %
1 CAD 3.3791 RON +0.10 %
1 AUD 3.0913 RON +0.65 %
1 NOK 0.4384 RON +0.92 %


Statistici site
Total membri 1466
Activi azi 2
Membri online 0