Ghid: Cum puteti investi in TOKERO Level Up Token (+ un BONUS)

publicat in 19/02/2024 23:35

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Incepand de AZI puteti investi in TOKEN-ul celor de la Tokero iar cei ce o faceti prin comunitatea mea aveti un BONUS de 3% daca folositi COD promotional: BTCINV

FOARTE IMPORTANT: Va recomand ca cei ce doriti sa investiti sa imi dati un mesaj privat pentru a ne asigura ca primiti acel BONUS de 3% la suma investita in TOKENI tokero!

Nu uitati sa studiati whitepaper-ul si restul detalilor referitoare la perioada de vesting si etc. Pentru orice informatii, imi puteti scrie in privat si va ajut cu tot ce aveti nevoie SAU le scrieti direct celor de la TOKERO.

PS: Not financial advice! Eu doar va spun in ce investesc eu iar daca doriti sa o faceti si voi, este pe responsabilitatea voastra la fel cum investitia mea e responsabillitatea mea si a nimanui altcineva.

La TOKERO, ne propunem să creștem semnificativ numărul de persoane educate financiar. Ne străduim să creăm și să integrăm noua generație de specialiști web3 în cariera lor, revoluționând modul în care se desfășoară educația financiară. Folosim cele mai moderne și atractive instrumente și tehnologii, inclusiv criptomonede și blockchain.

Educația financiară are un impact major asupra oamenilor. Persoanele cu educație financiară își pot gestiona resursele mai eficient, pot reduce stresul financiar, își pot planifica viitorul cu încredere, pot evita înșelătoriile și pot contribui la o societate mai stabilă și mai prosperă.

La TOKERO, ajutăm utilizatorii să evolueze în cariera lor de la începători la profesioniști, antreprenori și chiar investitori, oferindu-le un ecosistem real tehnic și de afaceri. Spre deosebire de majoritatea proiectelor, oferim nu doar educație, ci și oportunități de carieră. De la zero la erou!

Problemele:

  • Educație financiară slabă la nivel global, în special în Europa și România.
  • Acces dificil la instrumentele financiare tradiționale.
  • Creșterea complexității platformelor de tranzacționare.
  • Lipsa unor sisteme adecvate de formare profesională.
  • Lipsa mentorilor de încredere.
  • Comunitățile deja create sunt dispersate.
  • Lipsa metodelor de certificare/acreditare pentru experții/mentorii web3.
  • Nu există metode de măsurare a impactului real al celor activi în această industrie.

Soluția noastră:

Un ecosistem complex de afaceri (360 de grade) și un program de educație și carieră în care te poți dezvolta ca persoană de la un simplu utilizator începător la un profesionist, antreprenor sau investitor. Instrumentul central și combustibilul întregului ecosistem este Tokenul TOKERO Level UP.

În centrul ecosistemului nostru vor fi „Criptoprimarii”, reprezentanții TOKERO din industrie și cei mai importanți ambasadori ai misiunii noastre.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
341 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 1