Ghid: Cum puteti investi in TOKERO Level Up Token (+ un BONUS)

publicat in 19/02/2024 23:35

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Incepand de AZI puteti investi in TOKEN-ul celor de la Tokero iar cei ce o faceti prin comunitatea mea aveti un BONUS de 3% daca folositi COD promotional: BTCINV

FOARTE IMPORTANT: Va recomand ca cei ce doriti sa investiti sa imi dati un mesaj privat pentru a ne asigura ca primiti acel BONUS de 3% la suma investita in TOKENI tokero!

Nu uitati sa studiati whitepaper-ul si restul detalilor referitoare la perioada de vesting si etc. Pentru orice informatii, imi puteti scrie in privat si va ajut cu tot ce aveti nevoie SAU le scrieti direct celor de la TOKERO.

PS: Not financial advice! Eu doar va spun in ce investesc eu iar daca doriti sa o faceti si voi, este pe responsabilitatea voastra la fel cum investitia mea e responsabillitatea mea si a nimanui altcineva.

La TOKERO, ne propunem să creștem semnificativ numărul de persoane educate financiar. Ne străduim să creăm și să integrăm noua generație de specialiști web3 în cariera lor, revoluționând modul în care se desfășoară educația financiară. Folosim cele mai moderne și atractive instrumente și tehnologii, inclusiv criptomonede și blockchain.

Educația financiară are un impact major asupra oamenilor. Persoanele cu educație financiară își pot gestiona resursele mai eficient, pot reduce stresul financiar, își pot planifica viitorul cu încredere, pot evita înșelătoriile și pot contribui la o societate mai stabilă și mai prosperă.

La TOKERO, ajutăm utilizatorii să evolueze în cariera lor de la începători la profesioniști, antreprenori și chiar investitori, oferindu-le un ecosistem real tehnic și de afaceri. Spre deosebire de majoritatea proiectelor, oferim nu doar educație, ci și oportunități de carieră. De la zero la erou!

Problemele:

  • Educație financiară slabă la nivel global, în special în Europa și România.
  • Acces dificil la instrumentele financiare tradiționale.
  • Creșterea complexității platformelor de tranzacționare.
  • Lipsa unor sisteme adecvate de formare profesională.
  • Lipsa mentorilor de încredere.
  • Comunitățile deja create sunt dispersate.
  • Lipsa metodelor de certificare/acreditare pentru experții/mentorii web3.
  • Nu există metode de măsurare a impactului real al celor activi în această industrie.

Soluția noastră:

Un ecosistem complex de afaceri (360 de grade) și un program de educație și carieră în care te poți dezvolta ca persoană de la un simplu utilizator începător la un profesionist, antreprenor sau investitor. Instrumentul central și combustibilul întregului ecosistem este Tokenul TOKERO Level UP.

În centrul ecosistemului nostru vor fi „Criptoprimarii”, reprezentanții TOKERO din industrie și cei mai importanți ambasadori ai misiunii noastre.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
630 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cheltuieli financiare

Cheltuielile financiare se refera la acele cheltuieli suportate de o companie in legatura cu deciziile de finantare, de investire, expunerea la fluctuatiile cursului valutar sau provizioane.

Vezi toți termeniiROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 16/07/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9655 RON -0.09 %
1 USD 4.5555 RON +0.01 %
1 GBP 5.9096 RON -0.09 %
1 CHF 5.0873 RON -0.17 %
1 CAD 3.3308 RON -0.24 %
1 AUD 3.0731 RON -0.51 %
1 NOK 0.421 RON -0.68 %


Statistici site
Total membri 1472
Activi azi 2
Membri online 1