CryptoChange.ro - Cumpără și/sau vinde instantaneu Bitcoin și Ethereum

publicat in 05/01/2021 04:26

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Cresterea Bitcoinului din ultima perioada cu siguranta vi-a atras atentia si probabil va ganditi daca ar trebui sa acordati mai multa atentie acestui domeniu.

Fiind foarte multe informatii noi si necunoscute, deasemenea si unele stiri negative despre bitcoin, probabil nu ati avut inca curajul sa intrati in aceasta lume noua.

Majoritatea platformelor de tranzactionare crypto sunt destul de complicate si greu de folosit daca nu ai o pregatire necesara. Toata lumea trebuie sa inceapa de undeva si am venit in sprijinul vostru cu o platforma de crypto exchange super simpla si usor de utilizat www.cryptochange.ro

Cateva dintre performantele cu care ne putem lauda sunt: sistemul de inregistrare a clientelei automatizat si extrem de facil, platile cu cardul, procesarea tranzactiilor rapid, comisioane 0 si compatibilitatea cu telefoanele mobile, toate inglobate intr-o platforma foarte stabila si intuitiva.

Siguranta clientilor nostrii este prioritara iar din aceste considerente am luat decizia sa nu stocam nimic din fondurile dumneavoastra.

Orice tranzactie se va executata din sau inspre conturile personale fie ca e vorba de moneda fiduciara sau crypto, astfel vom evita orice eventuala situatie neplacuta iar dumneavoastra veti avea banii personali in siguranta. Serviciile de care va puteti bucura pe platforma noastra sunt vanzarea sau cumpararea de cryptomonede cu EURO prin transfer bancar de tip SEPA, sau prin intermediul cardului bancar.

Tranzactiile efectuate cu cardul se vor comisiona cu 5.5%, suma care va merge catre procesatorul nostru de plati partener. Pentru tranzactii si mai rapide cu cash puteti vizita si bancomatul nostru CryptoChange, adresa fiind vizibila pe site.

Speram sa aveti o experienta cat mai placuta accesand platforma noastra iar noi vom stam la dispozitia voastra pentru orice sugestie si informatie prin intermediul canalelor noastre de comunicare precum, email whatsapp , telegram , facebook sau instagram.

Site: www.cryptochange.ro
Facebook: CryptoChange
Instagram: @cryptochange.ro
Telegram Channel: https://t.me/cryptochangeofficialInvestitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
550 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0