Cele 7 soluții de digitalizare pentru creșterea companiilor romanesti

publicat in 08/10/2020 14:53

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Cu aproape 20 de ani de excelență romaneascâ în Cercetare si Dezvoltare IT și clienti la nivel global precum Electrolux sau Airbus, Holisun vine în ajutorul antreprenorilor români prin oferirea de consultanță gratuită în dezvoltarea soluțiilor digitale pentru (r)evoluția afacerilor românesti.

In acest articol vom discuta despre cele 7 soluții de digitalizare care îți vor accelera și eficientiza organizația, in contextul pandemiei COVID-19 și (re)evoluția majoră al mediului de business în care ne aflam.

AIDA CRM - pentru IMM-uri, corporații și administrații publice locale

AIDA CRM este o platformă de automatizare a sarcinilor repetitive și stimulare a factorilor productivi ai companiilor, folosită deja de partenerii Holisun la nivel global și național.

AIDA CRM a deveni soluția ideală pentru gestionarea afacerilor din multe domenii: consultanță, sănătate, proiectare, administrare imobile, servicii juridice, distribuție, precum si pentru administratiile publice locale.

Web development - pentru IMM-uri și Corporații

  • Website de prezentare: Cod și design grafic dedicat, pentru un website de prezentare eficient.
  • E-Commerce: Cele mai noi și complete funcții de comerț electronic pentru profituri ridicate. 
  • Platformă web personalizată: Platformă dinamică de conținut pentru nevoi web complexe

Holisun DMS Paperless System - pentru administratii publice și corporații

Toate procesele vor merge mai bine, cu mai puține costuri și fără stresul legat de erorile și neajunsurile cauzate prin pierderea sau deteriorarea documentelor.

Holisun DMS Paperless System - sistemul complet de gestionare a conținutului pentru organizații publice și private, te va ajuta să-ți construiești un sistem foarte puternic de arhivare electronică și de management al documentelor.

Beneficiile acestei implementări constau în îmbunătățirea trasabilității și securității informațiilor sensibile și asigurarea unui transfer fluid al informațiilor în organizație.

AR Assistance - IMM-uri, corporații și administrații publice locale

Soluţie software unică de realitate augmentată pentru asistenţă mobilă la distanţă prin streaming audio și video, AR Assistance reprezintă un real ajutor pentru monitorizare și oferirea serviciilor suport cu mult mai puțin efort și costuri exponențial reduse. AR Assistance este o soluție ideală în industrie, domeniul medical, prezentări sau traininguri.

LearnEscu - platformă de învățare online pentru IMM-uri, corporații și administrații publice locale

Holisun a dezvoltat această platformă online de e-learning, pentru a veni în sprijinul cursanților și pentru a oferi o experiență educațională de excepție.

LearnEscu sepoate integra la cerere cu o platformă dedicată de videoconferințe, în completarea oricărei necesități de învățare în compania ta. Aceasta a devenit rapid soluția ideală atât pentru IMM-uri sau corporații care desfășoară frecvent cursuri online, precum și pentru școli, universități sau inspectorate școlare.

Soluții personalizate

Ai o afacere creativă care nu intră neapărat într-un tipar standard? Perfect! Echipa Holisun este specializată în dezvoltarea proiectelor creative!

Dacă vrei să discutăm despre o soluție de digitalizare specială pentru organizația ta, te așteptăm să ne contactezi iar echipa noastră de cercetare-dezvoltare îți va prezenta cele mai bune soluții.



Investitor din Cluj Napoca , Cluj

"Sunt un adept al capitalului romanesc si al rolului esential pe care investitorii din Romania il au in dezvoltarea economiei reale. Sunt pasionat de macroeconomie, piete de capital, banking si IT."

(9 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
588 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0