Câteva opinii despre CURAJ-ul lui Trump de a se prezenta ca un adevărat LIDER în fața întregii lumi + o analiză pe text

publicat in 06/10/2020 14:14

Companii discutate:

3 aprecieri nete


Dupa cum stiti, Donald Trump, presedintele SUA (adica cel mai puternic om al planetei fara dar si fara poate) a iesit azi din spital si a avut ceva conferinta de presa unde a adresat cateva cuvinte intregii lumi dar mai ales americanilor si fiind PRESEDINTELE, LIDER DE STAT (si nu orice stat, ci cea mai mare putere a lumii, la care lumea se uita sa ia lumina) TREBUIE, repet, trebuie sa aiba coloana vertebrala si sa tina capul sus cand face declaratii oamenilor si trebuie sa dea un sentiment de incredere si ca tine situatia in frau pentru ca cetatentii sa aiba incredere ca totul este sub control si ca el nu este panicat si deci nici cetatenii nu trebuie sa fie !

Apar multe voci care spun ca omul fura curent si ca e prost si ca e inconstient si multe alte cretinisme de genu incep sa apara pe tot internetul. NU, Donald Trump nu a dat dovada de inconstienta in aceste declaratii si nici de prostie cum ar crede unii care de regula le sar greierii din calcaie!

Va las aici un citat din declaratile lui:

“Nu lăsați virusul să vă domine! Știu că e un risc, că există un pericol, dar e ok! Acum sunt mai bine și poate sunt imun, nu știu”,

Haideti sa le luam pe rand:

  • “Nu lasati vitorul sa va domine” – Exact despre asta este vorba !!! Sa intelege virusul dar sa nu il lasam sa ne domine ci sa ne vedem de viata (cu grija evident).
  • “Stiu ca e nu risc, ca exista un pericol” – Iata, omul NU e cretin si stie ca EXISTA virusul si pericolul infectarii.
  • “Dar e ok!” – Aici ne transmite ca un adevarat presedinte sa stam DRACU linistiti fiindca acest virus nu e dracu impielitat si ca vom trece cu totii peste aceasta perioada!
  • “Acum sunt mai bine” – Iata, un lucru bun, omul se simte mai bine, practic ne spune ca daca urmam un tratament, se poate trece peste!
  • “și poate sunt imun, nu stiu!” - Iata, omul are inca ceva dubi fiindca un om inteligent nu are doar certitudini ci are si incertitudini, deci, inca e precaut dar constient ca nu e capat de lume virusu asta si ne transmite si noua asta!

Acum, acestea fiind spuse, sa va spun mai departe cum cred ca il vor afecta la alegeri aceste declaratii si aceasta intamplare nefericita cu infectarea:

Ei bine, depinde de electorat ! Sa nu uita ca Donald Trump a iesit presedinte acum 4 ani datorita unui anumit gen de electorat care nu era ipocrit si prostit de texte ipocrite si insalubre ale lui Hilary Clinton. La fel si acum cu Biden care sanu uitam a pupat sicriul lui Gorgre Floyd si a pupat picioarele negrilor cerandu-si scuze, n-am inteles nici in ziua de azi pentru ce anume isi cere scuze, insa motivul pentru care a facut acest gest a fost clar ca sa dea bine lepra si sa castige niste voturi de la acelescursurice sunt emotionatedeastfel de atitudini ipocrite si infecte de sluga si neam prost!

Deci totul depinde de cum va fi impartit electoratul luna viitoare ! Progoza mea este ca la nivel mondial urmeaza un val doi al infectarilor iar Donald Trump va profita din plin de valul de oameni saturati de acest subiect ce il vor sustine si vota la alegeri.

De asemenea exista si varianta ca tot mai multa lume sa fie panicata si speriata si deci sa fie imprastiati la vot, iar unde e imprastiere rezulta coteț (la fel ca in Romania unde romanii nu stiu sa se uneasca in jurul a 1-2 sa 3 partide, NU, la noi sunt 5856835 partide si toti voteaza doar de dragu de a vota) si astfel exista si o mica sansa sa votezelumea mai mult cu fatalaul, pardon cu stimabilul Biden.

Exista si un val de cretini ce sunt ofuscati ca de ce a avut Trump parte de tratament preferential … pff … Mi-am adus aminte de un taximetrist prost ce scuipa seminte pe geam si ma intreba “poi de ce sa aiba Ioan Nicolae (InterAgro, ce era cel mai mare consumator de gaz din Romania) gaz-ul mai ieftin decat mine, ha ? La puscarie cu el!” La care eu i-am raspuns ca “Pentru ca tie iti trebuie gaz ca sa iti faci ochiuri si dupa sa le transformi in cacat, in timp ce lui Nicolae ii trebuie gaz ca sa poata dezvolta companiile cu care sa poata da de mancare la mii si zeci de mii de angajati (cu tot cu familile lor) si sa plateasca o gramada de bani taxe si impozite la tara asta din care sa beneficiezi si tu. Probabil de-aia!”.

Asa e si cu frustrarea unora despre motivul pentru care Donald Trump, (presedintele celei mai mari puteri ale lumii, probabil cel mai puternic om din lume si miliardar pe deasupra) dispune de tratament medical special.Tocmai pentru ca el e acolo ca sa fie protejat ca sa poata lua (impreuna cu echipa lui de consilieri) decizii bune si in cunostiinta de cauzacu privire la cum vor fi ajutati oamenii.

Vom trai si vom vedea insa pana una alta sa ne bucuram ca, iata, incet-incet vom avea partede un tratament cu care sa ii dam in bot acestui virus si sa ne vedem linistiti de viata !

Sursa articol: Câteva opinii despre CURAJ-ul lui Trump de a se prezenta ca un adevărat LIDER în fața întregii lumi + o analiză pe text



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
650 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Cont de marja

Cont de marja – Contul in care se evidentiaza fondurile banesti si/sau instrumentele financiare constituite in vederea garantarii pozitiilor deschise, precum si drepturile dobandite si obligatiile asumate.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 25/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9763 RON +0.00 %
1 USD 4.6386 RON -0.39 %
1 GBP 5.8067 RON +0.33 %
1 CHF 5.0843 RON -0.19 %
1 CAD 3.392 RON -0.34 %
1 AUD 3.0283 RON +0.06 %
1 NOK 0.4234 RON -0.42 %


Statistici site
Total membri 1458
Activi azi 2
Membri online 0