BRK Financial Group +14,84% (ask gol). Încă e loc dar mare atenție la baloane!

publicat in 05/07/2021 17:25

Companii discutate: BRK

1 aprecieri nete


BRK (SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA) +15% iar ask-ul e gol goluț! (y) Posibil sa nu stim noi plebea ceva INCA, insa grija mare la baloane ca acum cateva zile cineva mi se plangea ca a intrat pe ea pe maxime si ca tot scade!

In afara de stirea ca Monica Ivan (director general) a cumparat 150.000 de bucati si de faptul ca merge din ce in ce mai bine compania si au crescut numarul de clienti si de tranzactii si market maker la BVB si listari dupa listari, nimic special, ca astea se cam stiau. Dar totusi, suna foarte bine ce v-am enumerat pana acum, nu ? :) Iar daca mai punem si treaba cu FireByte si Star Residence Invest … hai ca au cam pus ceva de o parte, zic, chiar daca pentru plebea, micii investitori acum sufera cu investitiile din ele fiindca tot scad de la listare, ca na, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade.

Puteti vota dand CLICK AICI la sectiunea SENTIMENT, care este sentimentul vostru cu privire la evolutia viitoare a actiunilor BRK!

Ca tot ma intreaba lumea, eu o vad foooarte scumpa, insa DA, chiar cred ca mai poate creste pe termen scurt fiindca perspectivele sunt BUNE ! Deci inca se poate umfla mult si bine … Amu cine vrea sa calareasca trendu, da-i sa sune.

Dar pe termen lung …. pff … totusi, e vorba de 400% crestere in ultimul an (pana acum si balonul se inca umfla fiindca e ASK-ul gol !) eu zic ca … e totusi prea mult. Dividende nu dau (sau cel putin nu s-a anuntat inca) asa ca ... ac-ul e foarte aproape de balon, tre dopar sa se mai umple putin! Dar la vremurile pe care le traim, cine dracu se mai uita la detalii de genu. Vom vedea pana unde va creste!

Nu uitati de BUY the rumor si SELL the news !!! Nu de alta dar nu vreti sa fiti acolo cand cineva vrea sa profite de lichiditate ca sa iasa! Ca o sa doara pe cei ce sunteti traitori de clipa si nu investitori pe termen lung, fiindca REPET din nou, noi barbatii stim ca ce creste mai si scade! Mai ales daca prestatia externa nu mai intretine erectia! Bagati bine la cap asta.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
473 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Externalizare

Externalizare Un contract de orice tip incheiat intre firma de investitii si un furnizor de servicii prin care acel furnizor de servicii desfasoara un serviciu sau o activitate care, daca n-ar fi fost externalizat(a) ar fi fost efectuat(a) de firma de investitii.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/07/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9716 RON +0.01 %
1 USD 4.5645 RON -0.05 %
1 GBP 5.9007 RON +0.06 %
1 CHF 5.1405 RON +0.06 %
1 CAD 3.3209 RON -0.26 %
1 AUD 3.0415 RON -0.47 %
1 NOK 0.4174 RON -0.60 %


Statistici site
Total membri 1472
Activi azi 1
Membri online 0