Analiza tehnica Antero Midstream - 21.10.2021

publicat in 21/10/2021 15:57

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Antero Midstream (AM) este o subsidiara a companiei Antero Resources (AR), ambele avand ca obiect principal de activitate exploatarea hidrocarburilor. Aceasta firma a ajuns populara atat in randul investitorilor de retail, cat si in randul celor institutionali datorita faptului ca are posibilitatea sa extraga resurse din bazinul Appalachian, o sursa foarte bogata de gaze naturale. Antero Midstream se afla in portofoliile fondurilor Invesco, Vanguard si BlackRock, iar Antero Resources este urmarita de celebrul investitor Warren Buffett. Inca de la listarea din 2017, AM a scazut in continuu, insa in martie 2020, trendul s-a schimbat brusc iar actiunile au inceput sa urce. Asa cum se poate observa pe grafic, acestea se afla intr-un trend ascendent foarte bine determinat. Ultima oara cand au atins nivelul de suport a fost la finalul lunii august, si de atunci nu au mai avut parte de nicio corectie. Faptul ca pretul este deasupra norului Ichimoku este un semnal ca aceasta crestere poate persista si in urmatoarea perioada.

Deasemenea, un alt semnal pozitiv este dat de linia albastra si linia galbena ale indicatorului MACD, care se afla in crestere si nu se intersecteaza. In momentul de fata recomand "buy" pentru actiunile Antero Midstream si consider ca primul nivel de "take profit" sa afla la aproximativ 14.5 dolari/actiune, acolo unde nivelul de rezistenta al canalului se intersecteaza cu nivelul 0 al retragerii Fibonacci. Aceasta urcare a pretului actiunilor ar putea fi sustinuta si de urmatoarele raportari financiare ale companiei, avand in vedere preturile ridicate la toate tipurile de energie si combustibili, de care producatorii pot beneficia cel mai mult. In cazul putin probabil in care pretul va scadea, un nivel bun de "stop loss" ar fi sub suportul canalului (aproximativ 9.9 dolari/actiune).Investitor din Slobozia , Ialomita

""

(3 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
377 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiXTB - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 1