Analiza tehnica Antero Midstream - 21.10.2021

publicat in 21/10/2021 15:57

Companii discutate:

2 aprecieri nete


Antero Midstream (AM) este o subsidiara a companiei Antero Resources (AR), ambele avand ca obiect principal de activitate exploatarea hidrocarburilor. Aceasta firma a ajuns populara atat in randul investitorilor de retail, cat si in randul celor institutionali datorita faptului ca are posibilitatea sa extraga resurse din bazinul Appalachian, o sursa foarte bogata de gaze naturale. Antero Midstream se afla in portofoliile fondurilor Invesco, Vanguard si BlackRock, iar Antero Resources este urmarita de celebrul investitor Warren Buffett. Inca de la listarea din 2017, AM a scazut in continuu, insa in martie 2020, trendul s-a schimbat brusc iar actiunile au inceput sa urce. Asa cum se poate observa pe grafic, acestea se afla intr-un trend ascendent foarte bine determinat. Ultima oara cand au atins nivelul de suport a fost la finalul lunii august, si de atunci nu au mai avut parte de nicio corectie. Faptul ca pretul este deasupra norului Ichimoku este un semnal ca aceasta crestere poate persista si in urmatoarea perioada.

Deasemenea, un alt semnal pozitiv este dat de linia albastra si linia galbena ale indicatorului MACD, care se afla in crestere si nu se intersecteaza. In momentul de fata recomand "buy" pentru actiunile Antero Midstream si consider ca primul nivel de "take profit" sa afla la aproximativ 14.5 dolari/actiune, acolo unde nivelul de rezistenta al canalului se intersecteaza cu nivelul 0 al retragerii Fibonacci. Aceasta urcare a pretului actiunilor ar putea fi sustinuta si de urmatoarele raportari financiare ale companiei, avand in vedere preturile ridicate la toate tipurile de energie si combustibili, de care producatorii pot beneficia cel mai mult. In cazul putin probabil in care pretul va scadea, un nivel bun de "stop loss" ar fi sub suportul canalului (aproximativ 9.9 dolari/actiune).



Investitor din Slobozia , Ialomita

""

(3 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
378 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Vanzarea in lipsa

Vanzarea in lipsa – Vanzarea unor valori mobiliare care nu sunt proprietatea vanzatorului la data vanzarii. Vanzarea speciala la ordin O metoda de vanzare specifica pietei de capital care se realizeaza prin intermediul B.V.B., constand intr-o oferta ferma, formulata de orice persoana fizica sau juridica, inclusiv de catre institutiile publice implicate in procesul de privatizare si denumita Ofertant, de vanzare a valorilor mobiliare pe care le detine, prin sistemul tehnic al B.V.B.

Vezi toți termenii



ROCA Industry - Dreapta JOS
Cursul BNR pentru data 26/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9765 RON +0.00 %
1 USD 4.6373 RON -0.03 %
1 GBP 5.8018 RON -0.08 %
1 CHF 5.0832 RON -0.02 %
1 CAD 3.3966 RON +0.14 %
1 AUD 3.032 RON +0.12 %
1 NOK 0.422 RON -0.33 %


Statistici site
Total membri 1459
Activi azi 2
Membri online 0