Adio, Waze și Google Maps! Un român a dat lumea peste cap cu noua aplicație, Atlas Navi. Care sunt beneficiile celor care o folosesc

publicat in 20/03/2024 05:39

Companii discutate:

1 aprecieri nete


Veste bună pentru șoferii din România! Un român a dezvoltat o aplicație concurentă cu Waze și Google Maps, care te plătește să conduci. În prezent, se află pe locul trei în topul aplicațiilor de navigație.

Șoferii din România au devenit obișnuiți să folosească diverse aplicații de navigație atunci când pornesc la drum. Printre cele mai populare se numără Google Maps și Waze. Cu toate acestea, puțini șoferi sunt conștienți de existența unei aplicații dezvoltate de un român, care se dovedește a fi mult mai eficientă decât cele menționate.

Aproximativ acum doi ani, un român ambițios și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri: a transformat în realitate dezvoltarea propriei aplicații de navigație, menită să ajute șoferii. A fost o muncă dificilă, dar se pare că a meritat din plin.

Descarca aplicatia gratuit de aici:

  • Descarca aplicatia de aici: www.atlasnavi.com/download
  • Vei avea nevoie sa introduci un cod de invitatie. Il poti folosi pe acesta: amtyma

Puteti investi in cryptomoneda Atlas Navi prin:

Aplicația a fost dezvoltată de un român

George Grama a dedicat mult timp studierii domeniului și a observat importanța GPS-ului pentru șoferii aflați în trafic. Puțini sunt cei care pornesc la drum fără Waze sau Google Maps. Acum, însă, toți au opțiunea de a folosi o nouă aplicație.

Atlas Navi a fost lansată oficial în luna noiembrie 2022, după ce a fost testată de un număr select de utilizatori. Trecând cu succes testele, George Grama a decis să o facă disponibilă publicului larg, astfel încât toți șoferii să poată beneficia de ea.

Aplicația dezvoltată de român se bazează pe conceptul de inteligență artificială și utilizează camera telefonului pentru a detecta accidentele, traficul, mașinile de poliție și condițiile de trafic.

George Grama nu este la prima sa aplicație dedicată șoferilor. Cu mai mulți ani în urmă, el a creat Star Taxi, o aplicație foarte populară. Având în vedere eforturile depuse pentru Atlas Navi, românul are încredere în potențialul său. Bărbatul își dorește ca aplicația sa să fie recunoscută nu doar la nivel local, ci și internațional. El își propune ca aplicația să ajungă la 10 milioane de utilizatori în întreaga lume.

Cu succesul înregistrat încă de la lansare, obiectivul nu pare a fi greu de atins. Atlas Navi a fost deja descărcată de peste 200.000 de utilizatori și ocupă în prezent locul 8 în categoria aplicațiilor de trafic.

Aplicația de navigație are o opțiune care te plătește pentru cât conduci

Persoanele interesate să descarce Atlas Navi ar trebui să știe că aplicația vine cu o funcție inovatoare. Aceasta utilizează tehnologia blockchain, ceea ce înseamnă că, în timpul condusului, utilizatorii pot acumula tokeni speciali în aplicație. Fiecare token poate fi convertit în bani reali, iar prețul unui singur token începe de la 0.10$.

De asemenea, în cadrul aplicației Atlas Navi, șoferii pot introduce date importante despre mașina lor, cum ar fi modelul acesteia, data următorului schimb de ulei sau programarea inspecției tehnice.

Descarca aplicatia gratuit de aici:

  • Descarca aplicatia de aici: www.atlasnavi.com/download
  • Vei avea nevoie sa introduci un cod de invitatie. Il poti folosi pe acesta: amtyma

Puteti investi in cryptomoneda Atlas Navi prin:Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
127 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

InvestClub side page banner 3

Termenul zilei
Valori mobiliare

Valori mobiliare – Actiuni emise de societati comerciale si alte valori mobiliare echivalente ale acestora, negociate pe piata de capital; obligatiuni si alte titluri de creanta, inclusiv titlurile de stat cu scadenta mai mare de 12 luni, negociabile pe piata de capital; orice alte titluri negociate in mod obisnuit, care dau dreptul de a achizitiona respectivele valori mobiliare prin subscriere sau schimb, dand loc la o decontare in bani, cu exceptia instrumentelor de plata.

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 22/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9758 RON -0.01 %
1 USD 4.6712 RON +0.05 %
1 GBP 5.7677 RON -0.77 %
1 CHF 5.1247 RON -0.31 %
1 CAD 3.404 RON +0.29 %
1 AUD 3.0068 RON +0.29 %
1 NOK 0.4241 RON +0.24 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 1
Membri online 0