2Performant se va lista miercuri 9 decembrie pe Bursa de Valori București

publicat in 08/12/2020 18:42

Companii discutate: 2P

1 aprecieri nete


Brokerul Antonio Oroian a declarat vineri că printre companiile pe care SSIF Goldring S.A. le consiliază în procesul de listare pe piața de capital românească sunt 2Performant și alte două societăți. Despre 2Performant, brokerul firmei Goldring a spus că procesul de listare este aproape finalizat, iar despre celelalte companii a declarat că discuțiile sunt avansate. 

Acţiunile societăţii de tehnologie 2P (2PERFORMANT NETWORK SA) vor fi listate pe piaţa AeRO din cadrul Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), titlurile urmând să intre la tranzacţionare începând de miercuri, 9 decembrie, se arată într-un comunicat de astăzi al operatorului pieţei noastre de capital

Societatea va fi listată pe piaţa AeRO cu o capitalizare anticipată de 30,8 milioane de lei, suma fiind calculată ca medie aritmetică simplă a valorilor rezultate din aplicarea metodei actualizării fluxurilor viitoare de numerar, de 30 de milioane de lei şi a metodei comparaţiei prin multiplii de piaţă, de 31,6 de milioane de lei, potrivit Memorandului întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare şi publicat pe site-ul BVB.

Intermediarul operaţiunii a fost casa de brokeraj Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din piaţa noastră de capital.

2Performant dezvoltă şi operează propria platformă integrată de marketing afiliat şi influencer marketing, prin intermediul căreia business-urile pot colabora de la distanţă cu parteneri, afiliaţi şi influenceri.

În 2017 2Performant a fost una dintre companiile finaliste la prima ediţie "Made in Romania", un program al Bursei de Valori Bucureşti prin care sunt susţinute companii considerate a avea un important potenţial de creştere şi contribuţie la economia românească.

n 2019, 2Performant a înregistrat o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2018 şi a continuat accelerat şi în prima jumătate a lui 2020 pe fondul dezvoltării eCommerce-ului din perioada pandemiei şi al mutării obiceiurilor de cumpărare preponderent în online. Totodată, compania a făcut de-a lungul anilor investiţii importante în propria tehnologie pentru marketing afiliat şi influencer marketing şi a ridicat mai multe runde de finanţări, trecând prin toate etapele de dezvoltare ale unei companii de tehnologie. Fondată în 2008 de Radu Spineanu, compania a devenit societate pe acţiuni din 2015.

Business-ul 2Performant este în prezent condus de Dorin Boerescu (CEO), Irina Dumitraşcu (CTO), Bogdan Aron (CFO) şi are un board consultativ format din Sergiu Neguţ (investitor şi co-fondator Fintech OS), Vladimir Oane (antreprenor şi co-fondator Deepstash) şi Matei Pavel (antreprenor, investitor şi co-fondator T-Me Studios).

Sursa: Economica.net, Bursa.ro, ZF.ro



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
616 vizualizări

- din 0

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

XTB - Dreapta SUS

Termenul zilei
Valoare nominala

Valoare nominala – In cazul unei actiuni, este valoarea stabilita prin statut de catre institutia emitenta; aceasta este diferita de valoarea de piata a actiunii respective care inregistreaza fluctuatii periodice. Valoarea unitara a activului net (VUAN) – Valoarea unitara a activului net al unui OPCVM tranzactionabil publicata de B.V.B., in baza informatiilor furnizate de catre Emitent sau alta entitate responsabila.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 19/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9764 RON +0.00 %
1 USD 4.6687 RON +0.13 %
1 GBP 5.8125 RON -0.06 %
1 CHF 5.1404 RON +0.22 %
1 CAD 3.3943 RON +0.14 %
1 AUD 2.9982 RON -0.20 %
1 NOK 0.4231 RON -0.09 %


Statistici site
Total membri 1456
Activi azi 0
Membri online 0