Interviuri cu Investitori: Marius Muresan

Va propun sa urmariti acest interviu cu Marius Muresan (Mario Muri) fiindca a fost o discutie foarte interesanta despre piete externe, investiii in imobiliare, piata de capital, alegerile prezidentiale americane si asa mai departe !

Cu Mario, intotdeauna a fost o placere sa stau la discutii despre bursa si despre investitii in general asadar promit ca il voi mai invita la un interviu, probabil DUPA alegerile americane pentru a discuta efectele alegerilor asupra burselor americane si internationale.

De asemenea, in perioada urmatoare voi continua sa postez cat mai multe astfel de interviuri fiindca vreau sa fac cunoscuti cat mai multi investitori pentru ale cunoaste povestea si, de ce nu, sa furam si meserie fiindca IMPREUNA suntem investitori puternici!

Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email
InvestClub side page banner

Termenul zilei
Cum sunt clasificate si cum se poate alege un fond ?

Stiut fiind faptul ca fondurile deschise isi investesc activele in: instrumente ale pietei monetare, obligatiuni municipale si/sau corporatiste, actiuni tranzactionate pe piata bursiera si alte valori mobiliare permise de autoritatea de reglementare si ca fiecare din aceste instrumente presupune un anumit grad de risc, rezulta ca si investitiei intr-un fond deschis de investitii ii este asociat un anume risc.

De regula, obtinerea unor performante este in stransa legatura cu riscul asumat, astfel la un nivel de risc scazut si nivelul performantei este scazut, iar la un nivel de risc mare si performanta obtinuta poate sa fie mare.

Functie de modul in care isi investesc activele (structura de portofoliu), fondurile deschise se grupeaza in patru categorii, fiecarei categorie fiindui asociat si un anume grad de risc

Vezi toți termeniiHolisun
Cursul BNR pentru data 25/11/2020
Moneda Curs
1 EUR 4.873 RON +0.06 %
1 USD 4.0969 RON -0.03 %
1 GBP 5.4563 RON -0.32 %
1 CHF 4.4927 RON +0.06 %
1 CAD 3.1484 RON +0.14 %
1 AUD 3.0076 RON -0.10 %
1 NOK 0.4606 RON +1.08 %


Statistici site
Total membri 511
Activi azi 18
Membri online 9