Teraplast este nominalizata la Gala ARIR pentru premiul "Cea mai bună companie în relația cu investitorii"

publicat in 08/10/2020 22:00

Companii discutate: TRP

3 aprecieri nete


TRP (TERAPLAST SA) acordă o atenție deosebită informațiilor pe care le ai la dispoziție pentru a fi la curent cu activitatea companiei fiindcă nu poți să îți investești banii dacă nu ai la dispoziție informații corecte, complete și în cel mai scurt timp cu putință.

Compania si-a asumat obiectivul de a fi primii care raportează situațiile financiare, atât cele preliminare, cât și cele anuale și trimestriale. Deși este un efort pentru departamentul financiar, pare că este un lucru necesar pentru a informa în cel mai scurt timp piața cu privire la performanțele financiare ale companiei.

Pentru a fi cât mai transparenți, TRP (TERAPLAST SA) raportează nu doar situațiile financiare totale, ci le prezintă defalcat pe segmente care corespund principalelor piețe pe care activează, tocmai pentru a furniza informații cât mai detaliate.

Președintele Consiliului de Administrație și directorii executivi transmit constant informații despre rezultatele companiei, ce a mers bine, ce avem de îmbunătățit și cum vedem viitorul businessului nostru.

TRP (TERAPLAST SA) a participat la întâlniri cu cluburile investitorilor din Cluj și București, a avut întâlniri cu cele mai mari fonduri de pensii din țară și au participat la evenimentele relevante în care investitorii au contact direct cu companiile.

Teraplast a lansat un nou site dedicat exclusiv comunicării cu acționarii, unde informațiile sunt structurate mai clar și sunt mai ușor de accesat. Au lansat si newsletter-ul pentru investitori și au transmis 49 de comunicări și rapoarte curente către BVB, mai multe decât cele mai mari 3 companii din BET.

Obiectivul companiei este și rămâne să furnizeze informații corecte, complete și la timp pentru investitori și să investim în platformele dedicate lor, pentru a-și arăta respectul pentru cei care au încredere să investească în Teraplast.
 
Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România organizează cea de-a doua Gală ARIR.

În cadrul acesteia vor fi recunoscute performanțele companiilor listate la Bursa de Valori București, din perspectiva activității în relația cu investitorii.

TRP (TERAPLAST SA) este nominalizată la categoria Cea mai bună companie în relația cu investitorii (Best company in IR – retail choice). Această categorie premiază compania care, în opinia publicului, a comunicat cel mai bine atât din punct de vedere al informațiilor puse la dispoziția investitorilor, cât și al transparenței și al calității comunicării cu aceștia.
 
Te invităm ca, dacă ți-a plăcut ceea ce Teraplast a făcut pe partea de relații cu investitorii în acest an, să votezi compania accesând site-ul ARIR.Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(39 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

Placeholder

Postează un răspuns
338 vizualizări

1-1 din 1

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

Investeste Virtual, Castiga Real

Termenul zilei
Ordin

Ordin Instructiunea de a cumpara sau vinde un anumit instrument financiar. Termenul este folosit in general, referindu-se la ordine, cotatii informative, cotatii ferme sau oferte.

Vezi toți termeniiXTB Online Trading
Cursul BNR pentru data 22/06/2021
Moneda Curs
1 EUR 4.925 RON +0.00 %
1 USD 4.134 RON +0.00 %
1 GBP 5.7441 RON +0.00 %
1 CHF 4.4992 RON +0.00 %
1 CAD 3.3425 RON +0.00 %
1 AUD 3.1162 RON +0.00 %
1 NOK 0.4811 RON +0.00 %


Statistici site
Total membri 964
Activi azi 9
Membri online 6