Teraplast este nominalizata la Gala ARIR pentru premiul "Cea mai bună companie în relația cu investitorii"

publicat in 08/10/2020 22:00

Companii discutate: TRP

3 aprecieri nete


TRP (TERAPLAST SA) acordă o atenție deosebită informațiilor pe care le ai la dispoziție pentru a fi la curent cu activitatea companiei fiindcă nu poți să îți investești banii dacă nu ai la dispoziție informații corecte, complete și în cel mai scurt timp cu putință.

Compania si-a asumat obiectivul de a fi primii care raportează situațiile financiare, atât cele preliminare, cât și cele anuale și trimestriale. Deși este un efort pentru departamentul financiar, pare că este un lucru necesar pentru a informa în cel mai scurt timp piața cu privire la performanțele financiare ale companiei.

Pentru a fi cât mai transparenți, TRP (TERAPLAST SA) raportează nu doar situațiile financiare totale, ci le prezintă defalcat pe segmente care corespund principalelor piețe pe care activează, tocmai pentru a furniza informații cât mai detaliate.

Președintele Consiliului de Administrație și directorii executivi transmit constant informații despre rezultatele companiei, ce a mers bine, ce avem de îmbunătățit și cum vedem viitorul businessului nostru.

TRP (TERAPLAST SA) a participat la întâlniri cu cluburile investitorilor din Cluj și București, a avut întâlniri cu cele mai mari fonduri de pensii din țară și au participat la evenimentele relevante în care investitorii au contact direct cu companiile.

Teraplast a lansat un nou site dedicat exclusiv comunicării cu acționarii, unde informațiile sunt structurate mai clar și sunt mai ușor de accesat. Au lansat si newsletter-ul pentru investitori și au transmis 49 de comunicări și rapoarte curente către BVB, mai multe decât cele mai mari 3 companii din BET.

Obiectivul companiei este și rămâne să furnizeze informații corecte, complete și la timp pentru investitori și să investim în platformele dedicate lor, pentru a-și arăta respectul pentru cei care au încredere să investească în Teraplast.
 
Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România organizează cea de-a doua Gală ARIR.

În cadrul acesteia vor fi recunoscute performanțele companiilor listate la Bursa de Valori București, din perspectiva activității în relația cu investitorii.

TRP (TERAPLAST SA) este nominalizată la categoria Cea mai bună companie în relația cu investitorii (Best company in IR – retail choice). Această categorie premiază compania care, în opinia publicului, a comunicat cel mai bine atât din punct de vedere al informațiilor puse la dispoziția investitorilor, cât și al transparenței și al calității comunicării cu aceștia.
 
Te invităm ca, dacă ți-a plăcut ceea ce Teraplast a făcut pe partea de relații cu investitorii în acest an, să votezi compania accesând site-ul ARIR.



Investitor (staff) din Cluj Napca , Cluj

"presedinte / director general invest club"

(45 urmăritori)


Ți-a plăcut? Fii social:
Facebook Twitter LinkedIn Whatsapp Email

970x90 - Banner STIRI

Postează un răspuns
701 vizualizări

1-1 din 1

Nu poți posta sau să răspunzi: Trebuie să fii logat înainte de a posta.

ROCA Industry - Dreapta SUS

Termenul zilei
Cont de pozitie

Cont de pozitie – Contul deschis in sistemul electronic de compensare-decontare pentru membrii compensatori/noncompensatori si/sau clientii acestora in care sunt evidentiate contractele cumparate si/sau vandute, precum si pozitiile deschise cu instrumente financiare ca urmare a incheierii de tranzactii.

Vezi toți termenii



Holisun
Cursul BNR pentru data 26/04/2024
Moneda Curs
1 EUR 4.9765 RON +0.00 %
1 USD 4.6373 RON -0.03 %
1 GBP 5.8018 RON -0.08 %
1 CHF 5.0832 RON -0.02 %
1 CAD 3.3966 RON +0.14 %
1 AUD 3.032 RON +0.12 %
1 NOK 0.422 RON -0.33 %


Statistici site
Total membri 1460
Activi azi 1
Membri online 0